Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על יבוא של אינפיניטי 45FX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי חזר מניו יורק, הוא ראה שמה את הרכב הנ"ל והתלהב ממנו מאוד.

הוא רוצה לייבא אותו לארץ, מישהו יודע מה הטווח מחירים שלו בארצות הברית?

אבא שלי עכשיו בתהליכים של קבלת אישורים לנכות פיזית עקב תאונה שהוא עבר,זה אומר שהוא יוכל להביא רכב ללא מכס,לא?

ואם מישהו יודע פרטים על הרכב,נפח מנוע,כוח סוס,כמה לוקח לאוטו להגיע מ 0 ל100 וכו'.

והבנתי שאין בארץ מי שמטפל ברכב הזה,זה נכון? מה קורה במצב שיש בעיה לאוטו?

תודה.

פורסם

כדי להביא אינפיניטי, צריך אישור מקרסו שהם מוכנים לטפל ברכב. ואישור כזה לא תקבל. היה ניתן לקבל עד לפני מס' חודשים עד שיצאה קריאת תיקון עולמית לדגם אחר של אינפיניטי וקרסו לא רצתה לתקן אותו.

כרגע לא ניתן לייבא אינפיניטי לארץ (גם לא דרך סוכנות יבוא אישי).

Veni Vidi Vici

פורסם
כדי להביא אינפיניטי, צריך אישור מקרסו שהם מוכנים לטפל ברכב. ואישור כזה לא תקבל. היה ניתן לקבל עד לפני מס' חודשים עד שיצאה קריאת תיקון עולמית לדגם אחר של אינפיניטי וקרסו לא רצתה לתקן אותו.

כרגע לא ניתן לייבא אינפיניטי לארץ (גם לא דרך סוכנות יבוא אישי).

צודק,פעם היה מותר,היום בהתאם למדינה הנחשלת שלנו,אסור.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

:mm_cry: :mm_cry: נמאס שאי אפשר לקנות בארץ שום דבר: פרארי, אינפיניטי,למבורגיני...רק מאזדה וסובארו יש בארץ(ועוד כמה ).

נמאס שעל כל אוטו זול צריך לפתוח קרן השתלמות!

:mad2:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ומה עושים כל אלה שיש להם אותו עכשיו בארץ? הם לא מקבלים טיפול?

אני אישית ראיתי דיי הרבה FX35 באזורים שונים (לא אותו אחד).

ובשביל פרטים. פשוט מאוד. האתר הרישמי של אינפיניטי בארה"ב, אין פשוט מזה.

http://www.infiniti.com/fx/index.html

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...