Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידי טיוטה קורולה מודל 1993 ידנית , סה"כ נוסעת מעולה רק שכבר כמה חודשים במעבר מהמורות ולערנו יש כאלו בשפע בכבישים אני שומע קול מכה מכיוון המתלה האחורי . חשבתי שמדובר בבעיה של הבולמים , אך היום הרכב נבדק ע"י מוסכניק שאמר שהבולמים נראים שלמים וכי הבעיה ככל הנראה בקפיץ הבולם, הוא אפילו הראה לי סימנים בהם הצמיג נוגע במרכב, ככל הנראה בעת קפיצה על מהמורה כזו.

להחליף אחד כזה זה סיפור של אלפיים והפיתרון שהוא מציע זה להחליף בולם ולשים הגבהה לגלגל כך שהצמיג יתרחק מהמרכב

האם משהו מהאנשים הטובים שבפורום נתקל בבעיה זו בעבר והאם הפיתרון שהמוכניק מציע סביר :?::?:

פורסם

ניתן להגביה את המרכב(עי הוספת דיסקית אלומיניום בין הקפיץ לתושבת) אלמנת להחזיר גובה נסיעה מקורי ,הדבר נעשה בסובארו שנות התשעים טנדרים ודגם הסאלון במכוניות אשר כבישי ישראל לא היטיבו עמם בעיקר יפניות ,התיקון לא יפריע לך לעבור מבחן שנתי ואף יתקן את זוית השפיעה לנכונה

יגאל

פורסם

"נבדק ע"י מוסכניק שאמר שהבולמים נראים שלמים" מה זה נראים שלמים ?.כך לא בודקים בולמים.

כדי לבדוק נכון יש לפרק אותם.זה לא סיפור לפרק בולם אחורי.

אני בכל מקרה הייתי קודם בודק/מחליף בולמים.זה שהוא הראה לך סימנים בהם הצמיג נגע במרכב,

לא אומר שהבעיה אינה מהבולמים.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

פתרון מצויין ,החלפת בולמים ,הללו כנראה עייפים והוספת ספייסר כפיצוי על שקיעת הקפיץ

הדבר מתבצע הרבה גם בגולף דור 4 שלכתחילה הגיעו נמוכות ואחרי מספר שנים עם שקיעה

מעטה של הקפיץ הרכב מעיף את הספוילר ושובר את הקרטר עם כל גבשושית קטנה בכביש

לך על זה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
פתרון מצויין ,החלפת בולמים ,הללו כנראה עייפים והוספת ספייסר כפיצוי על שקיעת הקפיץ

הדבר מתבצע הרבה גם בגולף דור 4 שלכתחילה הגיעו נמוכות ואחרי מספר שנים עם שקיעה

מעטה של הקפיץ הרכב מעיף את הספוילר ושובר את הקרטר עם כל גבשושית קטנה בכביש

לך על זה.

אישית אני לא בעד הפיתרון של הוספת ספייסרים לקפיצים.

בכדי למנוע נזק לקרטר של גולף דור 4 ניתן להתקין מגן תחתון שנמכר כקיט באינטרנט.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

ומה יגן על הספוילר ובטנות הכנף,אני לא מדבר על הגבהה של גיפים אלה על ספייסר (מקורי ) של 1.5 סנטימטר והחלפת כריות באותו מעמד זה נותן 3 סנטימטר וזה מספיק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הוא לא המציא את הגלגל. תופעה ידועה ומוכרת בקורולות ובסובארו.

גם את הרכב שלי הגבהתי במאצעות טבעות ממתכת. אין עם זה שום בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לחדש אותם אצל משפץ קפיצים מקצועי?. יש דבר כזה ?,מה התהליך של החידוש,היכן למסור ?

דוד.

פורסם

הכוונה היא לעירגול קפיצי עלים,"במתלם" בחולון(או הבולגרי ביפו ) ,אך בקפיצים ספירליים לא ניתן הדבר,וגם בקפיצי עלים העירגול לא מחזיק זמן רב וחוזר למצבו הקודם לאחר כמה חודשי נסיעה

יגאל

פורסם

יגאל, אל תבלבל אותי.אנחנו עוסקים בטויוטה קורולה מודל 1993 ,אין שם קפיצי עלים.

את העירגול בקפיצי עלים אני מכיר הרבה שנים.פשוט חשבתי שיש טכניקה חדשה של חידוש בקפיצים ספירליים,ואני לא מודע לה.

בברכה דוד.

פורסם
הכוונה היא לעירגול קפיצי עלים,"במתלם" בחולון(או הבולגרי ביפו ) ,אך בקפיצים ספירליים לא ניתן הדבר,וגם בקפיצי עלים העירגול לא מחזיק זמן רב וחוזר למצבו הקודם לאחר כמה חודשי נסיעה

יגאל

יש משפץ/מערגל קפיצים ברמלה - נותן שירות גם לקפצים ספירליים+אחריות.

פורסם

"נותן שירות גם לקפצים ספירליים+אחריות." איזה שירות מה בדיוק הוא עושה ?.

דוד

פורסם

שיפוץ או חידוש קפיצים מזכיר לי את התקופה לפני 20 שנה שהיו מחדשים צמיגים לכול רכב.

ספייסרים לגולף דור 4 ממש מיותר, הרכב אומנם נמוך יחסית ככה שמפגש עם שפת המדרכה עלול לגרום נזק לקרטר.

בנסיעה רגילה בעיר או עליה על במפרים במהירות נסיעה נורמלית לא תגרום לשום פגיעה בגיר.

אני חטפתי מכה בגיר בגולף הקודמת שלי וזה היה כתוצאה שנהגתי במהירות גבוהה ולא מתאימה לתנאי הכביש.

מחיר של 4 בולמים לגולף דור 4 של חברת Eibach עולה 1000 שקל בחו"ל ומשלוח חינם, כמובן ניתן למצוא בארץ במחיר נמוך יותר קפיצים של חברה טובה אחרת במחיר נוח.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...