Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע צעדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיז'ו 106 97.

בתקופה האחרונה הרכב היה נכבה מדי פעם בנסיעה בלי שום התראה מוקדמת אבל הוא היה נדלק מיד לאחר מכן (אפילו תוך כדי נסיעה)

לפני שבוע אחרי שהוא נכבה תוך כדי נסיעה הוא לא נדלק יותר. רק למחרת כשניסיתי הוא נדלק. נסעתי ישר למוסך ואחרי יום וחצי! של בדיקות, אמרו לי שהלך מנוע צעדים.

טוב, אז החליפו מנוע צעדים, ושתי דקות אחרי שהוצאתי את האוטו מהמוסך הוא נכבה שוב.

חזרתי אליהם מיד ומנהל שם אומר שהם לא עשו איפוס למחשב אחרי שהחליפו ולכן זה קורה שוב, ושאני יבוא מחר כי עכשיו אין מי שיעשה לי את זה וזה אמור לפתור את הבעיה.

השאלה היא, האם כל זה הגיוני??

פורסם

אין לך אלא לחכות למחר.

אגב כמה שילמת עבור ההחלפה ?.

בבכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מומלץ בחום שתקרא בעיון את המאמר המאלף של דניאל המהנדל, בהכרזה למעלה בדף הקישורים הגדול,

שם תמצא מאמר של דניאל , כיצד לנהוג לפני החלפת מנוע צעדים, על פניו, מסתמן שהחלפת המנוע צעדים היתה מיותרת, יקרה, ובלתי נכונה בעליל.

בברכה

צביקה

**** דוד מזר אני מריח שרשור הזוי נוסף בדרך?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא הבנתי מאיין המציאו את המחיר 1400 ש"ח.

דניאל,הוא כתב:"תוך כדי נסיעה" ז.א.(לדבריך) לא היה צורך בהחלפת החיישן.נראה שלא עלו על התקלה.

נחכה למחר ונראה לאחר איפוס המחשב.ואתה פותח השרשור אל תשכח לעדכן.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני גם התפלאתי בהתחלה, אבל הוא התעקש שזאת הבעיה ובכל מקרה אם הבעיה תחזור הוא כמובן יחזיר לי את הכסף וכו'. אז עד שיוכח אחרת ניתן לו להינות מהספק.

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

פורסם
זה מחירו של מנוע צעדים מקורי במוסכי פיג'ו המורשים.
תומר ידידי אם זה המחיר של מנוע צעדים במוסכי פזו המורשים, למה לא ללכת למוסכים המרכזים,

שם לדעתי לא יקח לאבחן יום וחצי אבחנה שגוייה שהבעייה במנוע צעדים, לשלוח את הלקוח ללא איפוס מחשב(חצי דקה עבודה על ידי ניתוק כבל שלילי מהמצבר למשך דקה והחזרתו)ולתקוע את הרכב לאחר שתי דקות נסיעה מהמוסך, ולשלחו לדרכו בטענה כי אין מי שיאפס מחשב, ימחוק תקלות, ויאבחן אבחנות שגויות.

ועל זה לשלם 1400 שקל....?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

נראה לי שהיתה פה טעות באבחון .

נשמע כמו תקלה בחיישן מהירות מנוע.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

האם תקלה בחיישן לא אמורה להופיע כשמחברים את המחשב לדיאגנוסטיקה?

(לא יודע אם זה קשור אבל לא נדלקה לי נורת K אף פעם).

פורסם
האם תקלה בחיישן לא אמורה להופיע כשמחברים את המחשב לדיאגנוסטיקה?

(לא יודע אם זה קשור אבל לא נדלקה לי נורת K אף פעם).

הייתה לי בעיה דומה אך בזמן האטה ולא בזמן שדוושת הגז הייתה לחוצה.

גם אני החלפתי את מנועה הצעדים במוסך רנו המרכזי ולי עלה כל הסיפור יחד עם עבודה 900 שקל.

ככה שמחיר ששילמת הוא מחיר מופקר מאוד.

לצערי הרבה פעמים במוסכים המרכזיים או המורשים מטעם היבואן לרכבים למינהם עובדים טכנאים לא מקצועיים אשר קובעים אבחנות שגויות ומחליפים חלפים שלא לצורך בלי לפתור את הבעיה עצמה לשמה הלקוח הגיעה.

שיהיה לך בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תקלה עקב חיישן ברכב שאינו פועל כלל תדליק את נורת תקלת מנוע. חיישן שנתוניו שגויים אך עדיין בטווח פעולתו לא תרשם, במחשב נהול המנוע, כתקלה וגם לא תדליק את נורת הבקרה אך פעולת יחידות המופעלות ע"י מחשב נהול המנוע עלולות, בחלקן, להיות שגויות.

מאבחן (דיאגנוזיסט) אינו מסתכל רק אם יש או אין תקלות רשומות אלא גם סורק את כל נתוני מע' נהול המנוע ורואה את הנתונים השונים ואם הם מתאימים למה שצריך להיות.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

רפי ידידי.

לא כל מאבחן בודק פרמטרים ולעיטים ישנם מחשבי ניהול מנוע בעיקר מהדור הישן שרמת האבחון העצמי לוקה בחסר ולא תמיד המחשב יראה תקלה אלה רק אם הוא יזהה נתק בקו ההתנגדות או קצר ל+ או ל- ולגבי המאבחן לצערנו במוסכים מעטים המאבחנים שיודעים לנתח נתוני חיישנים סטטוסים ולפי זה לקבוע באמת מה הבעיה והעצלנים שבחבורה פשוט משתמשים בשיטת הניסויי ו"המצליח"(אופס לא הצליח).

לפותח השרשור. לפני ביצוע העבודה קיבלתה הצעת מחיר לא? אישרתה אותה לא? אז השאלה לגבי אם מוגזם או לא היתה צריכה לעבור לך בראש לפני האישור, עכשיו חוץ מלעשות לך רע על הלב עם כל התגובות של "אחי קרעו אותך" אתה לא מניב מזה כלום!

לגבי האיפוס מחשב שהמוסך "מכר" לך אחלה סיפור !

דעתי היא שהאבחון לא היה נכון והכיוון של מוסך רון הגיוני מאוד כבר נתקלתי בזה .

מה שכן מעניין אך המוסך יצא מזה ?

בברכה !

KamiTech

פורסם

לרנו שלי, מנוע צעדים מקורי של מגנטי מראלי עולה 1350 ש"ח במורשה. (כשאין זמן והמנוע נכבה כל רמזור - אין חשק ורצון לחפש במחיר זול).

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...