Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מסעדה באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מקום פחות מוכר, אבל לדעתי יותר טוב מקאסה דה ברזיל, וקוראים לו ברזיל הקטנה.

הוא באותו הסגנון, גם אכול כפי יכולתך עם המון סוגי בשר.

המסעדה נמצאת במרכז העיר.

אני ממליץ עליה בחום (יום שבת הייתי שם).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש מקום פחות מוכר, אבל לדעתי יותר טוב מקאסה דה ברזיל, וקוראים לו ברזיל הקטנה.

הוא באותו הסגנון, גם אכול כפי יכולתך עם המון סוגי בשר.

המסעדה נמצאת במרכז העיר.

אני ממליץ עליה בחום (יום שבת הייתי שם).

ברזיל הקטנה היא הרבה יותר קטנה וביתית מקאסה דו ברזיל, אבל לפי מה ששמעתי האוכל שם לא פחות טוב. והיא גם לא כשרה אם אני זוכר נכון. אם זה לא מפריע לך זה רק יתרון.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

גם "קאסה דו ברזיל" לא כשרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא מבין, אני היחיד שימליץ פה על ה"רנצ' האוס"??? ואגב, היה מי שהמליץ פה על הקולומבוס - עדכון קטן, הוא כבר מזמן נסגר.

בכול מקרה, מסעדת בשר לאניני טעם זה רק הראנצ' האוס - 150 מטר אם יוצאים מהמאנק'יס ופונים ימינה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש סטקייה שנקראת "הלב הרחב" אני לא זוכר איפה זה נמצא אני רק זוכר שזה רחוק מהטיילת.

אני בנאדם שלא אוכל בחוץ כמעט כי אני ניגעל, אבל שם המקום ניראה נקי והאוכל היה טעים.

פורסם

WOW דייגו זה עוד קיים? EDDIE'S HIDE-A-WAY?

תודה לכל הממליצים על הנכונות, אספר לכם לכשאחזור, אני נוטה לנסות את קאזה דו ברזיל.

אם לא יהיו שינויים לא צפויים אני מתכוונת ביום חמישי לרדת בבוקר ולבלות עד הערב יום כייף באילת ולחזור.

מועדים לשמחה

אירית

פורסם

אכן הראנץ' האוס מסעדה טובה מאוד.. בשר משובח וערב לחיך..

אבל יש איתה 2 בעיות עיקריות,

הראשונה, היא כמעט תמיד מלאה עד אפס מקום עם רשימת המתנה.. ככה שחייבים להזמין מקום מראש.

השניה, שהיא יקרה מאוד. מאוד מאוד. מאוד מאוד מאוד. לדעתי, אין הצדקה - הבשר בקאסה דה ברזיל לא פחות טוב, והמחיר יותר סביר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...