Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך דשבורד שלם (ולא שבור) לאוטוביאנקי לנציה

V10 מודל 92

האוטו המרובע :)

יש למישהו מושג היכן אפשר להשיג כזה במחיר נורמלי?

אגב: חיפשתי בשני פירוקיות באיזור חיפה (איפה שאני גר) ועד כה לא מצאתי

בתודה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

הסיכוי שלך למצוא אחד כזה הוא נדיר.

לפני כמה שנים(!)חיפשתי גם אני לרכב שהיה לי ולא היה משום שכולם,אבל כולם נסדקים ונשברים,אפילו בחברה היו אם אני זוכר 2 יחידות וגם הם היו במצב גרוע.

תנסה להביא מחו"ל,יש שם דגם חדש יותר של הדש' (רק אם אתה בענין של להשקיע ממש)

הוא אמור להתאים לדגם הישן יותר (בהסתמך על האנגלית הגרועה של האיטלקים)

1_4.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כן שמתי לב שאפיקו בפירוקיות גדולות הבן אדם פשוט עונה "אהה אוטוביאנקי? אני לא מאמין אפילו שאני אצליח להשיג לך בזמן הקרוב"

שווה להשקיע קצת מאמץ יצירתי ולחדש דשבורד שנישבר בחלקו ע"י פוליאסטר ויריעת פיבר?

יש לי ידיים די טובות ושמעתי שאפשר לצאת עם תוצאות טובות בשיפוץ כזה

ראיתי גם טופיק מאוד מעניין פה בפורום (חבל שאני לא זוכר איפה :( ) על שיפוץ דשבורד שהיה רשום בפירוט כולל תמונות

כמה אמורים לעלות לו חומרים (פוליאסטר. יריעת פיבר דקה וצבע פיגמנט או סתם ספריי צבע איכותי עם לקה לכיסוי הציפוי אחרי השיפוץ) לשיפוץ דשבורד כזה? מישהו התנסה בזה?

האוטו של חבר. אני רוצה לנסות לעזור לו

אשמח לשמוע דעות

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...