Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי GT או roadstone - לקנות או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף צמיגים ברכב (גולף CL 92, 1300, מידה 155-80R13).

בפנצריה הציעו לי GT במחיר של 175 ש"ח לצמיג, או roadstone ב200 ש"ח. המחיר כולל עבודה. הפנצ'רמכר אמר ששני הצמיגים טובים ואיכותם דומה.

אשמח לקרוא המלצות / פסילות של הדגמים הנ"ל או המלצות על צמיגים אחרים.

תודה מראש, וחג סוכות שמח.

אילן

טוב, קראתי את ה"מדריך" המצויין של מוטי לניסוח שאלות לגבי צמיגים, אז ככה:

ביררתי את הדגם של הGT, ומסתבר שיש רק דגם אחד במידה הזו ואין לו שם מיוחד. הדגם של הroadstone הוא 702.

הרכב משמש אותי לנהיגות עירוניות קצרות (ת"א) ובין עירוניות (ת"א-חיפה). סגנון הנהיגה רגוע מאוד (אין "פתיחות" או "חריקות", האצה והאטה איטיים, בד"כ לא עובר את ה90 קמ"ש (מטעמי חסכון בדלק)).

כ"כ רעש הצמידים לא מהווה שיקול משמעותי עבורי.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

במידה שלך אין מציאות גדולות, וקשה אפילו למצוא צמיג סביר.

שני הצמיגים לא מבריקים במיוחד. אם אתה יכול לעלות מעט בתקציב, תצליח אולי למצוא יוקוהומה כזה או אחר שיהיה טוב משמעותית. אם אתה נשאר עם תקציב דל, אפשר למצוא פאלקן סינקרה במידה כזאת במחיר דומה, והוא עדיף לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכיר GT, לא מכיר את השני, אבל יכול לנחש שהם "איכותיים" באותה מידה.

היה לי פעם GT CHAMPIRO-70 כמדומני ב-165/70/14. כל עוד אתה נוסע ברגוע בקו ישר, צמיגים סבירים לגמרי.

תנסה לבלום או להסתובב ותגלה למה הם זולים כל כך.

אחיזה על הפנים.

אבל המידה אכן בעייתית.

יש סיכוי לשינוי מידה? יכול להיות רעיון לא רע בכלל אם אתה יכול להגיע למידה שיש בה צמיגים סבירים.

אתה יכול לקבל רושם כללי על צמיגים שונים באתר http://www.tires4u.co.il - מחירים קצת יקרים, ולא הכל יש זמין - אבל זה יתן לך כיוון.

רצוי להתמקד בצמיגים מחברות מוכרות יותר (דיפדוף קצר בפורום יתן לך מושג אילו נחשבות מוכרות).

בהצלחה

נ.ב. מחיר כזה ל-GT נראה לי אפילו יקר מידי. תרים טלפון לאנטון - הוא בדרך כלל מהזולים שיש (גם אם רחוק לך, זה יתן לך קנה מידה למחירים).

ניר

• תוכן חדש...