Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש רקע בפז'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נתקל ברעש רקע בפז'ו 206 2001

ההד יוניט זה קנווד 24 ביט

יש רעש רקע בלי קשר למנוע עובד או לא

כל הרמקולים מחוברים דרך מגברים

אין לי מושג למה זה

עזרה בבקשה!?!

פורסם

הרעש אולי דומה לרעש שאתה מגביר מערכת עד הסוף ולא שומע כלום? (מן צקצוקים כאלה, לא ידע לתאר בדיוק).

אם כן אז לדעתי הגיין שלך גבוה מידי

תנסה להנמיך במגברים קצת את הגיין (gain)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לפעמים היחידה שמוציאה את הסיגנל למגברים במערכת נדפקת ואז באמת אין מנוס מלשלוח את הHU לתיקון

תבדוק עם HU אחר או פילו עם נגן MP3

חזור עם תוצאות

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
הרעש אולי דומה לרעש שאתה מגביר מערכת עד הסוף ולא שומע כלום? (מן צקצוקים כאלה, לא ידע לתאר בדיוק).

אם כן אז לדעתי הגיין שלך גבוה מידי

תנסה להנמיך במגברים קצת את הגיין (gain)

מצטער על ההקפצה ה"קטנה", אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש.

יש לי 206 עם מערכת לא מקורית, לא אני התקנתי, הבעלים הקודמים. אני ממש לא מבין באודיו. עד כדי כך שע"מ לדעת איזה חברה ייצרה את המערכת שלי הייתי צריך לראות תמונה שצילמתי פעם של פנים הרכב: 22356423.jpg

אז זו המערכת שלי, ואני שומע כל הזמן (בווליום גבוה יחסית) רעשי רקע כאלה, כמתואר בציטוט למעלה.

מה עושים? איך אפשר לשמוע פינק פלויד בווליום מחריש עם חלונות סגורים בכיף? בלי רעשי באסים "מלוכלכים"?

תודה

עריכה: מקריאה קצרה פה בפורום ראיתי שכשאתם כותבים מערכת אתם מתכוונים למשהו אחר ממני. אז אין לי סאב, או קומפוננט, או טוויטרים, או שום דבר מלבד הרדיודיסק שבתמונה ו4 רמקולים: 2 בדלתות(אני מניח שהם מקוריים- לא ראיתי אותם) ו2 על המגש של תא המטען- יכול להיות שגם הם מקוריים...22356423.jpg

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אז אתה אומר שהרמקולים זה המקור לרעש? לא חיווט לקוי, או משהו שאפשר לסדר ב(כמעט)חינם?

hagggg55 כתב:

פורסם

אוקיי. תודה.

מחר אני אנסה להקליט בפלאפון קטע קצר מהרעשים באוטו, רק למקרה וזה משהו אחר...

hagggg55 כתב:

פורסם

טוב, הקלטתי קטע קצר מאיך שאני שומע במערכת שלי:

הכי קל לשמוע את הבעיה החל מ00:23

https://www.dropbox.com/s/p1t2mm2eqwle8wx/%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94%20%D7%91%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95.wav

תודה לעוזרים

hagggg55 כתב:

פורסם

איזה להחליף? קדמיים או אחוריים? איך ניתן לבודד את הבעיה ובכך להחליף את הרמקולים הגרועים באמת, ולא את הבינוניים?

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...