Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לבחורה בצבא עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני דיי חדש פה.

אני מחפש רכב לחברה שלי, עד 55 אלף שתהייה בטוחה, חסכונית, אמינה, לא צרפתית או קוראנית.

היא נוסעת כל יום לת"א[כ60 קמ הלוך חזור] ולעבודה לא כל השבוע עוד 30 קמ בערך.

אחרי דיונים היא צמצמה את רשימת המכוניות שדיברנו עליהם [כלומר העיפה כמעט את כל המיני שהתאימו לה] ונשארנו עם 5 מכוניות:

טויוטה קורולה 1.6

הונדה סיביק 1.6

אופל אסטרה 1.6

מזדה 323 1.6

סובארו אימפרזה 1.6

כולם שנתון 2000 - 2002/3 בערך.

הרכב חייב להיות אוטומטי.

עזרו לי בבקשה, אגב אשמח לשמוע הצעות אם יש לכם כאלה ואם אפשר קצת מידע על האסטרה מבחינת אמינות ביצועים וכדומה.

לא מצאתי שרשור בפורום שהתאים לדרישות שלי :sad: אם עברתי על החוק טעות שלי,כמו שאמרתי דיי חדש=]

פורסם

סופר מיני תהיה חסכונית יותר ותאפשר רכישת רכב חדש יותר.

אין הצדקה למשפחתית קומפקטית.

ב55K ניתן לרכוש כיום גטס 05' מהשכרה/ליסינג,למרות שרשמת "לא קוראני" זאת נראית כבחירה הנכונה ביותר.(תעריפי ביטוח זולים,אחזקה זולה,לא הכי חסכונית מבחינת דלק אבל שמחשבים עלויות כוללות זה מתקזז והיא תרוויח רכב כמעט חדש.)

פורסם

מהרשימה שנתת- הסיביק והקורולה עדיפות לטעמי.

קודמי צודק בעניין שרכב מיני יהיה חסכוני יותר מרכב משפחתי קומפקטי. פונטו (לא קוריאני ולא צרפתי) בגרסת ה 16V ELX אוטומטית (גיר רציף) תענה על כל הדרישות שלך.

אסף

פורסם

@audi A8

מנסיון הגטס אוטומטית זוללת דלק, למרות שהאוטו מאוד נחמד לטעמי לא אני בוחר ולא משלם.

חברה שלי לא תקנה אותו. הצעתי לה די הרבה סופר מיני ולמרות כל הנסיונות שלי לשכנע אותה היא לא הסכימה לאף אחד מהם. חוץ מהפולו, אגב מה אתם אומרים עליה שווה\ לא שווה.

@AssafO

אני שונא פיאט מנסיון עם 2 פונטו (1 של אבא שלי מהעבודה לפני כמה שנים ו1 במקום עבודתי) אין סיכוי שאני אתן לה לקנות אחת...

אגב רציתי להוסיף לרשימה פולו 1.4 \ 1.6 וקורסה. להגיד את האמת אני דיי מאוהב באופל אסטרה 5 דלתות. CD\CDX למישהו יש דעה לגבי האמינות ודעה כללית על האוטו?

פורסם

הנה מבחן ממגזין "אוטו" על הגטס לאחר מתיחת הפנים(06'),בתחתית העמוד יש השוואה עם גטס לפני מתיחת הפנים ושם נאמר שצריכת הדלק של הישנה אפילו טובה משל החדשה וסבירה בהחלט.(15 ק"מ לליטר משולב.)

http://www.auto.co.il/content/exams/CarTestDetails.asp?ExamManufactur=18&id=264&CG=0&Ref=1&i=1

פורסם

גטסים מהשכרות לרוב באים עם רק כרית אוויר 1 ובלי ABS האוטו לא בטיחותי. וחוץ מזה הייתה לי גטס מהעבודה והיא אכלה יותר כמו 8 לליטר ולא כמו שכתוב שם נהגתי גם בישנה וגם בחדשה. חוץ מזה בהשכרות\ליסינגים מרמים בקילומטראז' גם כן מנסיון אישי ראיתי איך ליונדאי אקסנט 2005 הורידו קילומטראז' מ230K ל 23K אז אני מעדיף להתרחק מהם (רכב של חבר)

פורסם

הם לא מתאימים הם מאבדים יותר מדי מהמחירון כל שנה מכדי שיהיו ריאליים אני רוצה אוטו שהיא תוכל עוד שנתיים 3 למכור ולחפש משהו חדש בהשקעה מינימלית...

פורסם

בתשובה לשאלתך, הפולו מומלצת.

כמו כן, פאביה (לא בטוח שאפשר למצוא אוטומטית) ואיביזה , מומלצות כמעט באותה מידה.

הגטס נועדה למי שמעוניין לקבל רכב כמה שיותר חדש, על חשבון פרמטרים חשובים מאוד כגון בטיחות ,נוחות , חסכון בדלק ואחיזת כביש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם אתה מתפשר על האסטרה אז רק 1800 ידנית! אם כבר

לחברה שלי יש רשיון רק על אוטומט וה1800 נראת לי יותר מדי זללנית דלק לבחורה שההכנסה החודשית שלה היא 3\4 אלף.

אגב הפולו יקרה לאחזקה? אני מתכוון אם נשברת אז צריך לקחת משכנתא?

פורסם
בקיצור הבחירה הצטמצמה לאחר דיונים רבים ל 323 או פולו, מה לדעתכם עדיף?
הפולו עדיפה כמעט בכל פרמטר אפשרי מה 323 . ובכל זאת אם את אוהבת את האסטרה אז תמצאי חבר או מישהו שמעוניין למכור את הרכב ותנהגי ברכב תראי אם תתחברי . אני התנסיתי ב 1800 אוטומטית והרכב ממש טוב , אני מתאר לעצמי שגם ה 1600, בכלל הכי חשוב לבדוק שהרכב מטופל כמו שצריך .

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...