Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רסס על המושב K500 (או 600 או 300, לא עקרוני...) חכה כמה שניות וגרד עם סכין מריחה.

ד"א, זה טוב לכל מקום שנמרח עליו מסטיק ומחליף את השיטה הלא מועילה בעליל של להכניס את הבגד לפריזר.

עד כאן אודטה להיום. בוקר טוב! בוקר- טוב!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

k 500?

נראה לי עדיף מסטיק מאשר כתם של קוטל מקקים. ועוד אחד מסריח.

אני הייתי מנסה קרח. על ג'ינס זה עובד, מנסיון.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מחקתי הצעות מרושעות על שימוש במגהץ או חימום, שיגרום ההפך, כלומר המסת המסטיק והקרמל וגרימת נזק.

נא לא להפוך את הענין לבדיחה.

השיטה היעילה היא הקפאת המקום וקילוף המסטיק שמתקשה.

על שימוש בK500 לא שמעתי, ואם אכן היא יעילה, כדאי בכל זאת לבדוק אותה על מקום סמוי בבד מראש כדי לא לגרום נזק או כתם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני שמעתי את אותו דבר עם WD40. נדמה לי, ד"א, שהוא מכיל את אותו חומר שיש בK500 שגורם להפרדת המסטיק.

מה שבטוח-זה מסריח פחות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ספריי קרח של ספורטאים והמסטיק מיתפורר.,.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכל פעוללה של ריסוס יש אפקט קרור בגלל ההתפשטות המהירה של הגז המרחיף (עיין ערך מזגן אוויר) ושום דבר נוסף שמסייע לעינייננו.

אם כבר תרסיסים אפשר לקחת משהו נייטראלי כמו מיכל סודה-קלאב או מיכל אוויר דחוס שמשמש לניקוי ציוד אלקטרוני.

למי שיש גישה למיתקן חנקן נוזלי כמו זה שמשמש רופאי עור להקפאת יבלות כדאי להשתמש בו.

פורסם

איזה שאלות בחיי...

קח איזה סקוצ' חזק, קצת סבון כלים על זה שפשף כמו שצריך את המושב עם טיפל'ה מים וזה יירד.

פורסם

לאחר הקפאה ממושכת קח נייר פרגמנט (או נייר אפייה) ותגהץ על חום נמוך כאשר הדף מעל המסטיק, ואתה מגהץ את הדף.

המסטיק יידבק לנייר, יישאר כתם קטן של מסטיק- לא משהו שקצת מיים, מעט סבון, וקרצוף טוב לא יכולים לפתור.

פורסם

אתה מדבר מנסיון? אם היה לך נסיון, היית יודע שהשיטה היחידה להוריד מסטיק שדבוק לאריג הוא באמצעות קירורו, ע"י קרח או ע"י כל שיטה אחרת שצויינה פה בד בבד עם גירודו.

סבון כלים לא יעשה את העבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...