Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכננים עם חברים - ידידות נסיע לכנרת ונתקענו קצת לגבי מקומות החניה, כמה רכבים וכמה אנשים שלא מוכנים להתרחק מהרכב יותר מדיי, יש חניות בתשלום, עכשיו מה התשלום? לכמה זמן? ואיך זה הולך בדיוק?

יש גם המלצות למקומות ספציפיים שם?

בכל מקרה 5 רכבים, כמה עם מערכת, האלפא שלי שאני לא משאיר אותה רחוק ממני זה בטוח וכו'

רצוי שזה יהיה בטווח קליטת הביפר (800 מטר +-)

תודה מראש!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה מתכוון מצד מזרח או מערב הכנרת?

בצד המערבי יש חניונים כל 20 מטר = אתה נכנס עם האוטו עד המים כמעט.

המחיר יומי = לרכב בערך 75 ש"ח ל 24 שעות.

בצד המזרחי יש המון חופים לא מוכרזים = גם שם אתה נכנס עם האוטו עד המים אבל שם זה חינם.

יש גם בצד המזרחי כמה בתשלום .

פורסם

היה על זה דיון נוקב פעם, ניטש' שילח את זעמו ללא רחם בפושעים הניתעבים...

התשלום לכניסה לחופים הינו לחנייה בלבד, כניסה רגלית היא בחינם. כמו כן יש תיקרה לחניית לילה, אם אני לא טועה זה 40 ש"ח... ואז אתה רואה את הרכב כל הזמן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בצד במזרחי יש מיליון חופים שהכניסה אליהם היא חינם, והרכב קרוב מאוד למים, מהאון עד יהודיה.

חלקם קרובים לכביש וחלקם מוחבאים ושקטים יותר, קצת ניווט ואתה שם.

פורסם

תודה על התגובות :)

בכל מקרה בקשר לכיוון, את האמת אני לא יודע, סתם קבענו שנוסעים לכינרת ונוסעים מכיוון המרכז ככה שנהיה במקום הקרוב יותר ולא נעשה עיקופים וכו' (הנוער של היום)

מה סדר גודל המחירים שם לחניה? אני חושב על סדר גודל של 50 ש''ח ליממה, האם יש יקר יותר? וכאילו בכללי בין איזה מחירים זה נע?

יש מקום ממש יפה שבאמת שווה לנסוע בשבילו עוד כמה ק''מ?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בחופים המוסדרים כ70 שקל לרכב, תושבי רמת הגולן חינם.

מקומות יפים יש באיזור הבטחה, קצת ניווטים לכיוון הכנרת והמקומות שם מדהימים, כל השאר דרק ומלא בישראלים.

• תוכן חדש...