Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל כיף לחזור ולקרוא בפורום !

חזרתי מתאילנד אחרי חודשיים של חוויות וכיף.

בתאילנד כמעט ולא נכנסתי לפורום (יש גבול, לא ? :grin:) - כשכבר התחברתי לאינטרנט זה היה בד"כ לבדוק חדשות ודואר.

צילמתי את התמונות בקניון יוקרתי בבנגקוק. המכוניות עמדו בקניון עצמו בתוך שלוש חנויות צמודות אחת לשניה (אני מניח שלא צריך לפרט בקשר ליצרנים...)

תהנו ! (צולם ב CANON POWERSHOT A530 - מצלמה פשוטה אבל נהדרת, אפשר להגיע איתה לצילומים נהדרים - בקרוב עוד תמונות מתאילנד, לא של מכוניות.. :popcorn:)

575m

3.jpg

4.jpg

2.jpg

1.jpg

MURCIELAGO

6.jpg

7.jpg

GT3 RS

8.jpg

9.jpg

אני משתקף בפרארי

5.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אתם מבינים?!

תאילנד נקראת "מדינת עולם שלישי" ואנחנו נחשבים מערביים :roll: .

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

המכוניות שצולמו נמצאות בסיאם פארגון,ברחובות כמעט כל המכוניות הם פשוטות ורק מידי פעם עובר משהו "אקזוטי"

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הכי חשוב.

חווית טוקטוק?

חוויתי גם חוויתי, אין כמו לנסוע בטוקטוק בין כל המכוניות בשעת העומס. אתה מרגיש כל פעם מחדש שזאת הנסיעה האחרונה שלך..

המכוניות שצולמו נמצאות בסיאם פארגון,ברחובות כמעט כל המכוניות הם פשוטות ורק מידי פעם עובר משהו "אקזוטי"
דווקא בבנגקוק רוב המכוניות יחסית חדשות, ראיתי המון יפניות קומפקטיות (טויוטה יאריס, הונדה JAZZ וכדומה). באזורי הקניות יש גם הרבה מכוניות יוקרה.

התחבורה הציבורית בבנגקוק מתקדמת בכמה וכמה רמות מישראל. רכבת תחתית נפתחה לפני שנה, היא ממש משוכללת ונקיה (במקום כרטיסים משתמשים באסימונים קטנים שמחזירים בתום הנסיעה. כמו-כן אין גישה ישירה לרציף - הוא מופרד בדלתות וכשהרכבת מגיעה הדלתות שלה נפתחות בדיוק מול הדלתות של הרציף, מאוד חכם ויפה. כמו-כן פועלת בעיר ה SKY TRAIN המוכרת

אי אפשר כמובן להתעלם מאלפי המוניות שמציפות את העיר, רובן הגדול של המוניות החדשות מונע בגז - וזאת בעיר שעדיין יש בה אוטובוסים מלפני 30 שנה שפולטים עשן שחור.

השילוב בין ישן לחדש, בין עולם שלישי לעולם מערבי, זה אחד הדברים שהכי אהבתי בתאילנד - וזה מתבטא גם בתחבורה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

איך זה שבתאילנד יש כאלה מכוניות?!?!?

מישהו קונה שמה כזה דבר??? כי לפי מה שאני הבנתי המדינה שם עניה בטירוף

ואחוז העשירים נמוך מאוד.

הסמוראי "נירו" האחרון.

פורסם
איך זה שבתאילנד יש כאלה מכוניות?!?!?

מישהו קונה שמה כזה דבר??? כי לפי מה שאני הבנתי המדינה שם עניה בטירוף

ואחוז העשירים נמוך מאוד.

טעות בידך.

יש המון עוני וזה נכון אך יש כמות גדולה מאוד של עשירים ויעידו כל בנייני העסקים ומרכזי הקניות העצומים בעיר שמלאים בתושבי המקום(בעיקר) אשר עושים שופינג מטורף בכל יום.

אם תלך ברחוב הראשי בבנקוק רוב הסיכויים שתראה חבר'ה מחויטים הולכים ומקפצים מעל עניים ששוכבים על המדרכה.

14062006(002).jpg

15062006.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...