Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתפארת משטרת ישראל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אני נדהם מחדש ממעללי משטרת ישראל, זו שיוצאת בקמפינים חוצבי להבות, אבל כרגיל מרשה לעצמה לעבור עבירות תנועה קשות..

אתמול, בדרכי הביתה, צומת עכו מכיוון כרמיאל, ימינה לכיוון נהריה ניידת משטרה מדגם לאגסי, נזכר נהג הניידת שהוא בעצם צריך להיכנס לעכו, אבל מה, עד הצומת הבאה שניתן לבתע פרסה צריך לנסוע קרוב לחמישה ק"מ..

אז מר שוטר חותך מנתיב ההאצה לנתיב שמאל(2 נתיבים), עולה על אי תנועה סלול ומוגבהה ברוחב של כ 8 מטרים, ויורד בצד השני, חותך עוד 2 נתיבים ונעלם בעכו..

לצערי לא ראיתי את לוחית הרישוי של הרכב, כיוון שעמדתי ברמזור לפניה שמאלה לכיוון הקריות..

שאלת תם, נניח שאדם מן הישוב היה עושה דבר זהה, מה היה עונשו ??

שלא לדבר על דוגמא אישית, או שבמשטרה לא שמעו על זה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוי, בחור מן השורה.

"..

שנייה לפני המעשה, דיבר איתו קצין מהתחנה והודיע לו שרוצח בדם קר פרץ לבנק גדול בעכו.

אם הוא היה עושה את הפרסה, הוא לא היה מגיע לתפוס את הפושע.

.."

:shock:

Xbox12341

פורסם

שלשום שוטרת במדים החנתה את הרכב שלה מהשכרה על אי התנועה והלכה לדבר אם השוטרים אחרים במקום על איזה יום יפה היום. רכב היא לא כיבתה, בגלל המזגן, נו מה?

כשחזרה שאלתי אותה האם היא פעם שמעה על חוק תנועה האוסר להשאיר רכב דולק ללא השגחה. לא ענתה לי כלום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זהו שלא,

לא צריך לחפש דבר, המשטרה ואנשיה פשוט עוברים עברות כל כך רבות שלא צריך לחפש..

ואני באמת לא מחפש דבר, בתור אחד שנמצא די הרבה על הכביש ,אני פשוט חשוף הרבה יותר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתם ממש מחפשים אה?
כמו שנאמר - אין צורך לחפש.

כמות עבירות התנועה שנעשית ע"י השוטרים בשם הנוחות היא פשוט סיטונית. פניות פרסה בכבישים מהירים כדי לחסוך כמה קילומטרים (כן,אני יודע שיש מעברי בטחון לרכב חירום. דגש על חירום , לא סתם כי בא להם להסתובב) , סטיות נתיבים ללא שום סיבה מוצדקת (הייתי בתוך הניידת , תאמין לי שאני לא מדבר על הקפצה וכו'), עצירה במקומות אסורים כדי לדבר עם חברים, לקנות סיגריות , מה לא?

ביח' התנועה בה התנדבתי הנוהג היה להשאיר את הניידת דולקת ולא נעולה, גם כאשר אין אף אחד במרחק 10 מ'.

איך אף אחד עוד לא עלה על הרעיון של להיכנס לניידת ולהתחפף - לא מבין , אבל זה יבוא.

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתפלא.

זה ידוע, ורואים את זה בכל מקום. השוטרים לא שמים פס על החוק, ועושים עבירות תנועה על ימין ועל שמאל. זה קורה כ"כ הרבה, כל פעם שאני רואה ניידת, אני רואה אותה גם עוברת עבירה. ככה זה כשלשוטרים לא אכפת מהדוגמא שהם מהווים, וגם "מי ייתן לי דו"ח?! איציק?! אנחנו בקשרים טובים, נראלך שהוא ייתן לי דו"ח??"

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לא מזמן, ישבתי במארב וחיפשתי לי שוטר שעושה עבירות תנועה ... :nono:

נסעתי מצומת רעננה לכיוון מורשה , ניידת בנתיב השמאלי במהירות של 89-90 נראית קצת לא מאופסת .

התקרבתי , השוטר אוכל סנדוויץ' ביד אחת ומחזיק פחית קולה והגה ביד השנייה .

יש לציין שהסנדוויץ היה פתוח (פרוסה אחת) לכן הוא היה צריך להשתדל להחזיק אותו במאוזן.

אבל שוב, זה רק בגלל שחיפשתי אותו .

פורסם

איזה חוק אומר שאסור להשאיר רכב דולק ללא השגחה?

זה שהיא חנתה על אי תנועה כמו כל הסלבריטאים וכמו כל השוטרים כי הם "מעל כולם" אין עליהם, זאת עברה, והלוואי ומישהו יגנוב פעם את הרכב שלהם.

למרות שלא נראה לי שיש בעולם מישהו טיפש לגנוב ניידת.

צריך פשוט לתעד לעשות מקבץ כזה ומחאה ציבורית ולשלוח לשמטרת התנועה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
צריך פשוט לתעד לעשות מקבץ כזה ומחאה ציבורית ולשלוח לשמטרת התנועה.

זה אחלה רעיון!

כל אחד שרואה ניידת עוברת עבירה כלשהי, מצלם.

נפתח שרשור שבו כל אחד יפרסם את התמונות+הסברים שלו. ובסוף נעשה דיסק מתנה למשטרת התנועה. לא שזה יעזור במשהו, לפחות זה ייתן (או שלא) להם הרגשה שמסתכלים עליהם.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לרכז הכל לדיסק או קלטת רעיון מעולה. נגיד ויש לך 50 תיעודים שונים, לדעתי התקשורת תאהב את זה וגם במשטרת התנועה עצמה לא יעלימו עין. לתעד 50 אירועים כאלה ולשלוח דיסק למפקד משטרת התנועה ודיסק נוסף לחדשות ערוץ 22/10/11/.

Veni Vidi Vici

פורסם

יאללה חברים, לפקס מצלמות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...