Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכיוון ומכרתי את מכוניתי האהובה (האופל למי שהתעניין בהודעותי), הרי שאני בחיפושים אחרי רכב.

היום ראיתי רכב אוטומטי (סוזוקי איגניס) 26k ק"מ, וכשבדקתי את מצב שמן הגיר ראיתי שצבעו לא אדום.

יש לציין שאצלי באופל שמן הגיר היה תמיד אדום.

הבחור אמר לי: "יש שמני גיר אוטומט בצבעים שונים לא רק אדום".

שאלתי למי שמבין כי זה חשוב לי להמשך הברור: האם זה נכון???

בברכה,

יובל

פורסם

רק אדום.

רכב שהחליפו לו שמנים בזמן והתיבה תקינה = יראה אדום צלול.

מצד שני צבע חום לא מחייב שישנה תקלה, אולי פשוט לא החליפו שמן גיר בזמן,או שלא החליפו לעולם,גם זה יכול להיות.

פורסם

אפשר לומר שב-99% מהמכוניות היפאניות, אם לא בכולן לגמרי, השמן גיר אוטומטי הוא אדום.

במכוניות אחרות קיימים סוגים אחרים של שמן - וצבעם שונה - לרוב זהוב בדומה לשמן מנוע (כדוגמא: VW, פג'ו-סיטרואן חדשות וכו').

שמן אדום שהפך לחום זקוק להחלפה, הדבר מעיד כמובן על התיישנות השמן (ספיחת ליכלוך, התחממות, שחק מהגיר וכד')

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובות , גם אני חשבתי כך אבל רציתי להיות בטוח.

עכשיו השאלה היא אם תיבה שעשתה 26k שמן הגיר שלה אמור להיות חום שחרחר...

ממילא ירדתי מהרכב הנ"ל אבל להבא אהיה בטוח.

יובל

פורסם

אם הרכב בן פחות מ 3 שנים אזי הוא עדיין באחריות וגם אם יש לו תקלה בגיר ניתן לתקן אותה על חשבון היבואן.

ככלל הגיר של סוזוקי אמין ולא שמעתי על בעיות בגיר עם 26000 ק"מ

ממליץ ללכת למוסך המטפל של הרכב ע"מ לקבל חוות דעת

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תודה על התשובות , גם אני חשבתי כך אבל רציתי להיות בטוח.

עכשיו השאלה היא אם תיבה שעשתה 26k שמן הגיר שלה אמור להיות חום שחרחר...

ממילא ירדתי מהרכב הנ"ל אבל להבא אהיה בטוח.

יובל

לא הגיוני, לי יש טויוטה קורולה שנת 2000, אחרי 3 או 4 שנים,אינני זוכר , ביצעתי החלפת שמן גיר בפעם הראשונה, הוא עדיין היה אדום נקי, אחרי 50 אלף ק"מ.

פורסם

שמן גיר אוטומט לא חייב להיות אדום, ההיפך השמנים המודרנים צבעם צהוב עדין או כהה, אך בוודאות לא אדום. השמנים האדומים אלו שמני גיר ישנים ז"א של גירים אוטומטים מדגמים ישנים.

לי היה גם אופל וגם דייהו וכרגע יש לי הונדה סיוויק ובשלושתם הצבע הוא צהוב.

• תוכן חדש...