Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין ספק שיש שוטרים לא הולמים,טיפשים ושמוקמם אינו במשטרה...
הבעיה ידידי שיש יותר מדי כאלה.

והם מוציאים שם רע למשטרה.

אתה הרי קורא את השרשור בדיוק כמוני, תראה כמה דוגמאות כתבו כאן.

המשטרה מתעסקת בכותרות - אם הם עצרו סוחר סמים גדול וזה נכתב בעיתון אז כל הכבוד אבל כאשר הם לא מגיעים לפריצות, גניבות רכבים, איומים, תקיפות מה אז?

הרי אין כותרת ראשית בעיתון בגלל שמנעת גניבת רכב, או בגלל שהפרדת קטטה, או שחס וחלילה עצרת נהג שנתקע בשמאלי וגרם ל20 אחרים לזגזג ובכך לסכן את עצמם באיבוד שליטה על הרכב.

אבל נהג שנעצר ב180+ מקבל כותרת, במיוחד אם יש לו 60 עבירות קודמות (עכשיו רק נשאלת השאלה למה הוא עדיין על הכביש אחרי 60 עבירות כאלה ואחרות?).

יש מבין?

עריכה:

שיכור? אור אדום?

בפעם הבאה: "יש נפגעים?" כן!

או יותר נכון:"כן, את!!! אם לא תשלחי ניידת!"

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור,

אין טעם להגיד שהשוטרים גם מפנים כבישים מתאונות ע"מ לא לגרום פקקים.

אין טעם להגיד שהם גם עוזרים לנהגים שנתקעו בלי דלק.

אין טעם להגיד שהם גם נותנים בקבוק מיים לנהג שנתקע באמצע כביש הערבה.

אין טעם להגיד שהם גם עוזרים לנהגות (בעיקר,יש גם נהגים כאלו...) להחליף תקר.

אין טעם להגיד שהם גם עוצרים אנשים שעוברים באדום, חותכים טור לפנייה, נוסעים תוך דיבור בסלולרי וזיגזוג, "שוכחים" לפנות וחותכים 3 נתיבים באיילון, וכ"ו וכ"ו.....

אין טעם, כי פשוט לא יעזור כלום , אתם בדעה שהמשטרה לא עושה את זה, אז זהו, שכן, וזה ממקור ראשון.. אז פשוט,אני מרים ידיים, ותחשבו מה שתחשבו... הכי חשוב, סעו בזהירות, זה פשוט שדה קרב....!

פורסם
שמר, אני לא מתבייש במה שאני עושה,נהפוכו....!!! אני מרגיש שליחות, ורק אלוהים יודע כמה בני אדם עדיין בחיים בגלל ניידת שעמדה לפני הרמזור ודווקא בגללה הם לא עברו באדום ונהרגו....! ורק ליידע אותך שיש הרבה שוטרים שכן עוסקים באכיפת עבירות הגורמות לתאונות... אני בטוח שאתה לא רואה את כל קשת העבירות אותן אוכפים שוטרי התנועה. לא פעם ולא פעמיים עוצרים לידי אנשים, וצועקים כל הכבוד, תוך הינהון בראשם לשמחה והערכת תודה... ואני לא מספר סיפורים. ושוב אין ספק שיש שוטרים לא הולמים,טיפשים ושמוקמם אינו במשטרה,אך ככלל, צריך לקחת הכל בפרופורציה ולתת קצת הערכה לעבודה הטובה של משטרת ישראל ומשטרת התנועה...

שוב, אתה מנסה להצדיק את פועלך. לגיטימי , אבל לא אובייקטיבי.

יש הרבה שוטרים שעוסקים באכיפה שציינת ? כמה זה הרבה? 100? 500? מתוך כמה שוטרי מתנ"א ?

כמו שציינתי - התנדבתי עד לפני 1/2 שנה ביח' תנועה. מתוך הסיבות שמנה השלד. לנסות לשנות משהו במערכת.

כמה וכמה משמרות ביח' הספיקו לי להבין עם מי יש לי עסק.

יח' שמתנהלת ללא הכוונה וללא מטרות שפורטו למתנדבים. מתנדבים שאינם מסוגלים להבין את החוק ובעיקר את רוחו (תסכים איתי שרוב חוקי התנועה היו מיותרים לו הנהגים היו מבינים אחד את השני ומאפשרים גם לזולת לנהוג לידם. החוקים נועדו להבטיח זרימה של התנועה ללא פגיעה ברכוש ובנפש של האחרים. הלא עבירה חמורה כגון מעבר באור אדום לא מזיזה לאף אחד את הקצה אם מדובר במעבר צומת ב-2 בלילה כאשר בוודאות אין אף אחד בצומת. הבעייה היא המקרים בהם אותו נהג מגיע לצומת ומתפרץ אליה ללא מבט מקדים , ואז מתנגש בנהג אחר שחוצה את הצומת כדין. כנ"ל גם חציית פס לבן. לא ייגרם לאף אחד נזק מעצם המעבר - אלא מהמקרה הבודד בו מגיע ממול נהג תמים ונפגע מאותו עבריין. לו היית שם נהג , עבריין ככל שיהיה - על כביש ריק לחלוטין , ללא נהגים אחרים - כל החוקים היו מיותרים). יותר מזה - מתנדבים שאינם מסוגלים לאכוף כראוי את החוקים , עקב חוסר יכולת לכתוב כראוי , לדבר כראוי , לקרוא כראוי או להגדיר את העבירה אותה ביצע הנהג שעצרו.

בנוסף - מאבקי כבוד מטופשים בין אנשים ילדותיים (למרות גיל אמיתי שעובר את ה-50 ו-60 לא פעם) , שעמום של אנשים שגורם להם להציק לאזרח לא פעם - חפש פעם בפורום את המילה "מתנדבים" ותראה כמה מקרים של הצקה חסרת פשר הייתה כלפי נהגים שלא ניתן להגדירם כפושעים.

נכון, אני מכליל ומכתים לא מעט אנשים טובים כאן. אבל הם באמת במיעוט.

כאשר אני רואה 2-3 ניידות של מתנ"א חונות באפס מעש , או כאשר ניידת עומדת ומצלמת בכביש מהיר כאשר נהגה ושותפו למשמרת נוחרים בתוכה , או כאשר שוטרים עומדים ואורבים במקומות בהן הסכנה היא אפס אבל הסיכוי לקופה שמנה הוא גבוה, כאשר אני רואה שוטרים מנצלים לרעה את כח החוק וחונים בחניות לא להם , עוקפים בצורה מסוכנת , מצפצפים על חוקי התנועה וכד' - אני מכליל את השוטרים כגוף.

לו הייתה זו תופעה שולית - אפשר היה להבין , אבל כולנו נתקלים ביום יום בתופעות הללו.

משטרת ישראל נגועה במחשבה מאובנת ובהתנהלות כושלת.

כאשר לי בעבודה לא נותנים את התנאים לבצע את מה שאני אמור לעשות - אני צועק אל הבוסים שלי על כך. כאשר הבוסים שלי נמצאים באותו מצב - הם צועקים אל הבוסים שלהם , וכאשר זה מגיע למעלה - אז הבוסים צריכים לשים את המפתחות על השולחן ולצעוק.

לבוא ולהגיד "קשה לי לעשות את מה שאני צריך" זה לא לעניין. כל עוד מישהו מקבל משכורת עבור עבודתו - שיבצע אותה , או שיעזוב את אותה עבודה.

לבוא , לקחת את המשכורת - ולא לעשות את העבודה , לא לעניין בכלל.

לגבי קשת העבירות שנאכפות - תאמין לי שאני מכיר את רובן , אבל בדוק נא את נתוני המשטרה.

רובן המוחלט של העבירות הנאכפות (עפ"י המשטרה עצמה) הינן מהירות בניגוד למותר בחוק , ועבירות טכניות כגון רשיונות, ליקויים טכניים ברכבים (בטוח שאפשר למצוא בתוכן עבירות מסוכנות כגון בלמים לא תקינים ,אבל בטוח לא פחות שחלק לא קטן מהן הן על אגזוז לא תקני, פילטר פתוח וכו' - שאכן מהווים עבירה על החוק אבל לא מסכנים איש), חנייה וכו'.

עד שמשטרת התנועה לא תבוא ותפרסם נתונים המוכיחים מתאם בין האכיפה לעבירות שגורמות לנפגעים - מבחינתי היא מועלת בתפקידה. אל תבוא ותראה לי את הדוגמא הבודדת של שוטר שתופס אחד שעוקף על השוליים או נוסע עם משקל חריג ו/או חורג. זה טיפה בים.

ביום שנהגי ישראל יידעו שעל אי מתן זכות קדימה הם יחטפו ככה שיכאב להם להרבה זמן , או על נסיעה במהירות מופרזת ליד בית ספר , או על אי שמירת מרחק מינימלי , או על עקיפה בפס לבן תוך הורדת הנהג שבא ממול מהכביש , ושאר ירקות כאלה , ולא שהם רק צריכים לנסוע כל הזמן עם עין מפוחדת אל השולים בכביש מהיר בכדי לשמור על שלמות רשיונם - אדע שמשטרת ישראל עושה את תפקידה נאמנה.

המצב בכביש מעיד יותר מכל על אוזלת ידה וחוסר תפקודה של משטרת התנועה. לא אני צריך להיות הקטגור . (ובבקשה , אל תיתן לי את התירוץ של "אבל בתי המשפט רחמנים בני רחמנים". יש למשטרה כל כך הרבה כלים דרקוניים כדי לפגוע בנהג שמגיע לו , אם זו שלילה מנהלתית חסרת גבולות, החרמת רכבים בנסיבות מסויימות , קנסות גבוהים. זה לא שידי המשטרה כבולות).

פורסם
כרגע חזיתם בהודעתו האחרונה של אופיר. המשלחת בדרך אליו.
אתה חושב שאוהדי בית"ר יודעים לקרוא בכתב קטן וללא ניקוד מתחת לאותיות?
פורסם

האחוז שיודע לקרוא יספר לכל אלה שלא יודעים...

או שיתרגמו את זה לרוסית בשביל גאידמק! :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ביום שנהגי ישראל יידעו שעל אי מתן זכות קדימה הם יחטפו ככה שיכאב להם להרבה זמן , או על נסיעה במהירות מופרזת ליד בית ספר , או על אי שמירת מרחק מינימלי , או על עקיפה בפס לבן תוך הורדת הנהג שבא ממול מהכביש , ושאר ירקות כאלה , ולא שהם רק צריכים לנסוע כל הזמן עם עין מפוחדת אל השולים בכביש מהיר בכדי לשמור על שלמות רשיונם - אדע שמשטרת ישראל עושה את תפקידה נאמנה.

שמרוביץ',

ראית פעם את המופע של כריס רוק?

הוא דן שם באופן הומוריסטי משהו בבעיית הנשק שיש בארה"ב (שעל כל 3 בני אדם יש 8 כלי נשק).

הוא הציע משהו טוב - שכל כדור יעלה 10,000 דולר, ככה שאם תרצה לירות במישהו - זה יהיה שווה את זה. תכלס, יש משהו בדבריו.

ואם תסתכל על זה כך - יש איזשהי התקדמות בנושא בארץ, אבל זעומה משהו.

תגיד שמר, בוא נגיד שהקנס על עבירה של מהירות מופרזת ב-20 קמ"ש מעל המותר היתה גוררת אחריה קנס של 10 אלף שקל, כמובן להשריץ הרבה ניידות סמויות שיעוטו על עברייני מהירות.

אתה חושב שהיו מרבים לעבור על המהירות?

מה עם כניסה באין-כניסה? אולי 15 אלף שקל? היית מעיז לנסות?

חוק החרמת המכוניות עובד באותה צורה, אבל לא עובד, זאת אומרת, אתה תשמע שלדודה של הדוד של מוחמד הנביא החרימו את הרכב, לך - סביר להניח שזה לא יקרה.

לדעתי - לנפח הקנסות, להכניס יותר סמויות על הכבישים, בערים, שיעשו עוד יותר קופה! למה? כי זה מה שכואב לישראלי - הכיס.

ועוד משהו אחד,

משטרת ישראל עומדת במאבק לא רק מול הפשיעה ברחובות, אלא גם מול מערכת המשפט.

מערכת המשפט בישראל היא פרו-עבריינית בצורה מגוחכת. בשביל להרשיע עבריין, גם אם הוא סוחר סמים, צריך לעבור 7 מדורי גיהנום. פשוט לא יאמן.

עריכה: וגם אם הוא נרקומן ששבר לך את כל החנות סתם כי בא לו, או שהוא נכנס בך באור אדום כשהוא שיכור, סביר להניח שהוא יצא מזה אולי עם כמה חודשים בפנים, אם בכלל - שזה כלום בינינו.

בישראל, הפשע משתלם.

אלעד

• תוכן חדש...