Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

* ראלי 12.7.03 + תמונות *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי של השקעה דייויד, ויופי של אירוע!

כן ירבו!

הויזה אכן נראית מושקעת, למרות שהיא נראית טיפה אנמית - רק נראית.

דייויד - אפשר להשתמש בתמונות בתור רקעים למחשב?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לבעל הויזה (ניצן) מגיע באמת את כל הכבוד על ההשקעה למרות האמצעים הדלים, לרוב הוא יותר נלחם לסיים את המירוץ מאשר לנצח.

הויזה היא הנעה קידמית ומנוע 1.4 קרבורטורים, אם אני זוכר טוב. תבדקו באינטרנט איזה מנוע היה לויזה GT.

למישל היתה בעיה עם הקלאצ', יותר נכון לא היה לו קלאצ' ואני לא זוכר בדיוק בג'יפים איפה הוא סיים.

כבוד מגיע גם לג'וני ווסטברג שנסע ללא נווט ובהקפה הראשונה עשה זמן שמהיר מכולם, אני בטוח שאם הוא היה ממשיך במירוץ הוא היה מסיים ראשון.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

ג'וני הזה שפיץ... :D

כמעט בכל אירועי הראלי שמאורגנים בארץ הוא מסיים במקום הראשון.

גם מדהים לראות אותו נוהג, הוא בערך הנהג היחידי שבאמת מבצע החלקות והעברות משקל מטורפות בכל פנייה חדה במסלול.

ג'וני... סאלאמתאק! :D

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
ג'וני הזה שפיץ... :D

כמעט בכל אירועי הראלי שמאורגנים בארץ הוא מסיים במקום הראשון.

גם מדהים לראות אותו נוהג, הוא בערך הנהג היחידי שבאמת מבצע החלקות והעברות משקל מטורפות בכל פנייה חדה במסלול.

ג'וני... סאלאמתאק! :D

אכן כך, סגנון הנהיגה שלו שונה בעוד שהאחרים מתקנים בתוך הפניה הוא מחליק את הרכב כהכנה לפניה זוקפים זאת לזכותו בזכות הניסיון שלו במסלולי קרח.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

דייויד - אפשר להשתמש בתמונות בתור רקעים למחשב?

ראלימן

ברור שכן... למה שתהיה לי בעיה עם זה ?

התמונות מוזערו לטובת הטעינה, אם תרצה תמונה מסוימת באיכות טובה יותר תגיד לי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני מת על ראלי.... פפשש כמה מכוניות היו , רואים לפי התמונות.

מה עם הטיגרה הכתומה לא היתה?

זה ישודר בטלויזיה אתם חושבים. אולי ערוץ 5 או משהוא

1.6 206

פורסם
:mm_yeah: על התמונות, דוד וזאב.

תודה רבה :!:

נראה שהיה אירוע מצויין ומזל טוב למשטרע שלא קילקלה. :p

אני לא מאמין שהם ידעו משהו....

בכל מקרה , היה שווה כל שניה

כל הנסיעה הזאת שהיא כמה שעות טובות מחדרה לשם היתה שווה כל שניה

לאחר הסתבכות בדרך אנחנו עצרנו בכביש מהיר את הטנדר של "הגה" ואחר כך נסענו בעיקבותיהם.... רק שהם גם טעו והמשיכו קצת יותר מדי ישר , אז הם חתכו באמתע האי תנועה ואני מה ?

אני צריך לקחת רוורס , כוסאחתק ! לפעמים אני רוצה ג'יפ כמו של ישי

הכניסה לשביל העפר היתה מלווה בצעקות ועבודת ידיים נהדרת על מנת לא ל"שבת" איפה שהוא שם באחד הסיבובים בכניסה היה חול ים , ואז גז קבוע הילוך 1 וכל האוטו התחיל לרעוד , התחיל להיות חשש שהרכב יתפרק .

כאשר עברנו את זה התחלתי לצעוק , חלק מהתמודדים בכניסה הסתכלו כאילו אנחנו משוגעים להיכנס עם רכב שמגרד את הרצפה , כולם הגיעו עם ג'יפים , טנדרים חוץ מאחד שהגיע עם C3...

מה שכן , היה לי יותר שעונים מכולם :roll:

חוץ מהחום והגרון היבש היה כייף לא נורמלי וכמו שדיוויד אמר הכי כייף היה לראות את 2 הצעירים בסיטרואן ויזה

גבי סרוגו לקח את האבו 1 של רמי שוכטוביץ כי ה 106 בשיפוצים

לא הסכמתי לתת לו את האריקה למרות תחנוניו כי אמא לא מרשה לי.......

ג'וני נהג יפה וגם נדב דותן בכל מקרה הרוח הרגה אותנו כי "מרפי" דאג שתמיד האבק יגיע אלינו , תודה מרפי .

היה חסר גזלן , הייתי מוכן לשלם עשרות אלפי שקלים בתמורה לתפוזים קר

אח"כ שילמתי 8 ש"ח בתחנת דלק

לסיכום כן ירבו תחרויות כאלה , לא להיכנס לשטח עם רכב מונמך ותודה לרועי ולפאשה שהזכירו לי בצעקות כמה כסף השקעתי על הרכב ושאני לא אלחץ על הגז בשטח

יאשה , שמסכים עם רועי ש"אריקה" זה רכב מתפרק ( אבל יותר מהיר מסיאט איביזה שחורה שנת 88 עם 5 אנשים בפנים :lol: )

אחלה מכוניות אחלה חברה' אחלה מסלול רק המיקום קצת מעאפן , גם דרומה מדי וגם כניסה שהיא שביל ( ולא מעניין אותי שזה בתוך יער ! )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

איפה הראלי נערך?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

אי-פה שם בסביבה.

נראה לך שאלה הגיונית?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אי-פה שם בסביבה.

נראה לך שאלה הגיונית?

למה לא,הארוע הסתיים.

היה שם צוות מ"הגה" אז כנראה שהם יפרסמו את זה בעיתון,אז למה אי אפשר להגיד?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• תוכן חדש...