Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול עבדתי עם אבא שלי בחולון הרכבנו ויטרינה/חלון ראווה כזה לאיזה חנות.

הינו צריכים לפרוק מהאוטו זכוכיות גדולות מאוד ששוקלות הרבה (בערך 70 קילו כ"א), לכן חנינו על המדרכה ליד החנות (רחוב שנקר-סוקולוב בחולון אין מקום חניה בכביש כמעט).

חשוב לציין שלא חסמו את המדרכה והיה מקום שם לעוד מכונית לעבור ככה שאף הולך רגל לא היה צריך לרדת בגללנו לכביש.

אנחנו מתחילים לעבוד באו פקחים, השותף של אבא שלי הולך ומסביר לפקחים, הפקחים אומרים אין בעיה ונוסעים, אחרי איזה חצי שעה בא עוד פקח, כשראינו אותו הוא היה בעיצומו של כתיבת הדוח, הלכנו אליו והסברנו לו, הבן אדם לא מתקשיב ולא מתייחס אלינו, שם את הדוח על הוישר וממשיך הלאה.

כאשר יש על האוטו שלנו עדיין כמה זכוכיות באמת גדולות והוא רואה את החנות שאנחנו מרכיבים בה.

הוא נתן לנו דוח של 500 שקל, בלי למצמץ אפילו, הוא ככה פוגע בפרנסה של בן אדם.

הדבר שהכי הפריע לי זה שהוא רואה שאנחנו מתאמצים ומורידים (אבא שלי והשותף שלו כבר לא כ"כ צעירים) וזה באמת לא מפריע לאף אחד, ובכל זאת הוא נותן ככה דוח בלי לחשוב בכלל, ועוד כשמסבירים לו ומדברים איתו הוא לא מתייחס אלינו. זה כבוד מינימלי שצריך לתת לבן אדם, מילא כשאני מדבר איתו שלא יתייחס אבל כשאבא שלי שיותר גדול ממנו לפחות שיראה טיפה הקשבה.

האם ניתן לבטל דוח כזה?

אם לא..מה העיריה מצפה מאנשים שצריכים להוריד סחורה כבדה מאוד לעשות?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

שלח מכתב לעיריה, בקש שיראו לך אישור לכך שבמקום זה עליך לשים כרטיס חניה או שנצבע אדום לבן ע"פ החלטת ועדת התימרור (כן כן יש דבר כזה), רוב הסיכויים שלא יהיה להם והם יבטלו את הדוח.

או-

שכח מהדוח. אם תשתדל לא לקבל עוד הרבה דוחות באותה העיר, אף אחד לא יציק לך.

או-

אם הפקח לא היה שם הייתי אומר לך לכתוב מכתב לאגף החניה ולכתוב שאתה דורש שיבטלו את הדוח כי רכבך נתקע כתוצאה מתקלה מכנית, אבל אמרת לפקח שאתם באמצע עבודה אז כבר חסמתם את האפשרות הזו.

Xbox12341

פורסם

ע"פ מיטב ידעתי על מדרכה אין כרטיס חניה או צבע.

לשכוח מהדוח אני לאיכול, אני גר בחולון.

הפקח היה שם, זה מה שהכי עצבן אותי-האטימות.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
שלח מכתב לעיריה, בקש שיראו לך אישור לכך שבמקום זה עליך לשים כרטיס חניה או שנצבע אדום לבן ע"פ החלטת ועדת התימרור (כן כן יש דבר כזה), רוב הסיכויים שלא יהיה להם והם יבטלו את הדוח.

הוא חנה על המדרכה, לא לידה

פורסם

תכתוב להם בקשה לביטול הדו"ח שמציינת שלא ניתן היה לבצע את העבודה אחרת, החניה הייתה לזמן קצר, והייתם ליד הרכב כל העת על מנת להזיז אותו אם יהיה צורך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא צריך להגיד תודה לאף אחד.

זה קנס מיותר ואני מאחל לפקח הזה שכל חייו יתייחסו אליו כמו שהוא התייחס אלינו.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

יכול להיות שהיה מקום להתחשב - לא פוסל את זה.. אבל הוא לא חייב לך כלום, אל תשכח שעדיין בוצעה עבירה.

אתה מזכיר לי.. היום במהלך המשמרת שלי, עם פקחים עירוניים אפרופו, הגיע איזה בחור ומחנה את הרכב במקום שאסור להחנות בו ממש ממולי, הבחור בא אליי ועושה לי "אחי שים עין שנייה על האוטו"..

אמרתי לו, שיש לו 3 שניות להזיז את הרכב ושהוא כ"כ חוצפן שאפילו את השלוש שניות לא מגיע לו.

שאלתי אותו מאיפה צצה לו החוצפה להחנות במקום שאסור ועוד מבקש משוטר במקום לשים לו עין על הרכב, בעוד הוריד שלי בראש מתחיל להתנפח הוא התנצל ואמר שהוא חשב שאני פקח ושהוא לא חשב לפנות ככה לשוטר במדים. אחרי שהסביר לי כי מדובר בבחור נכה שהוא אמור לאסוף, הבנתי וויתרתי לו.

אז הכל עניין של שיקול דעת.. מבחינתך אבא שלך, הוא עומל קשה והמדרכה לכמה דקות יכולה לעזור לו המון.. ומבחינת הפקח זו חוצפה להחנות ככה על המדרכה..

תחשוב שאם כולם רוצים רק שנייה להוציא כסף ויחנו על מדרכה מה יהיה.. גם שזה לא מפריע זו חוצפה לדעתי, אני מעדיף שתחסום נתיב ולא מדרכה.

פורסם

סליחה? אתה משווה אדם שמושך כסף מהבנק ואת זה הוא יכול לעשות גם אם הוא יחנה קילומטר משם לבן אדם שמרים זכוכיות ששוקלות כמו בן אדם ממוצע??

ותאמין לי שאני ואבא שלי נותנים כבוד לכל בן אדם באשר הוא (לובש מדים או קבצן) ובטח ובטח שאבא שלי לא יחסום מדרכה ויגרום לאנשים לרדת לכביש. כמו שאמרתי החנייה על המדרכה לא הפריעה זאת מדרכה ממש ממש רחבה, ואילו הכביש הוא ציר תנועה מרכזי בחולון ככה שנתיב אחד חסום זה פקק שלם.

ואם הפקח הראשון ראה לנכון לותר לנו, אני לא רואה סיבה שהפקח השני לא ויתר לנו מלבד רעות.

זה לא שיקול דעת ולא בטיח והוא לא חייב לי כלום אבל זה לא עבירה עד כדי כך חמורה.

חוצפה לדעתך? ואללה יופי, זאת פרנסה של בן אדם אתה לא מצפה שנלך רבע שעה ברגל עם משקל כבד ועוד במיוחד זכוכית ועוד שיש כמה חתיכות כאלה.

אתה יודע מה חוצפה לדעתי?

בבקשה: מי שלא נותן זכות קדימה במעבר חציה או בכלל מי שחונה עם הגיפ שלו על המדרכה וחוסם את כל המעבר/נתיב רק בגלל שיש לו גיפ (היה שם גם אחד כזה שמשום מה לא זכה לביקור של הפקח.

וכן גם לי יש סבא עיוור וגם אני כשאני לוקח אותו מהבית לפעמים אני עוצר באדום לבן כי אין ברירה ואני שומח על האנושיות שיש לפקחים\שוטרים כי זה לכמה שניות.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

נכון יש ויש, אבל זה מקרה שמהתיאור אפשר להבין שדוח זה לא במקום.

אני מבין שאתה שוטר אז אני מאמין שיש לך כמה דברים שאתה תוותר עליהם כמו נגיד עיוור\נכה\בן אדם זקן וכו'...

אני בטוח שזה לשיקול דעת אבל תסכים איתי שזה שהוא לובש מדים לא נותן לו את הלגיטמציה להתייחס אלינו בזלזול ולא להתחשב בנסיבות.

ברוב הזמן אני מתעב את אלא שחונים על המדרכה\באדום לבן\או סתם בריאים שחונים בחניית נכים.

אבל לפעמים יש סיבות.

וכנראה שנכתוב מכתב נקווה שיתייחסו אליו ולא יתעלמו כמו הפקח.

אין עוד אפשרויות?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

את אלה אני הכי שונא.

בן אדם שחונה באדום לבן אולי מפריע לתנועה אבל בן אדם שחונה בחניית נכים תופס מקום חנייה לנכה! שהבן אדם הזה יכול עכשיו להתענות ולחנות רחוק.

יש לנו את התו כה הזה של סבא שלי.

ובחיים לא חשבנו לעצור בחניית נכים למרות שישלנו אישור כזה בעיקרון.אנחנו בריאים ברוך השם, אין צורך לחנות בחנייה של נכים שיסבלו בגללי.

אנשים כאלה לא ילמדו מהדוחות שתיתן להם.

אנשים כאלה אני מאמין שיקבלו את העונש שלה מלמעלה.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

לא צריך התחשבות.

על פי חוקי העזר של חלק מהעיריות (לפחות), מותר לחנות על מדרכה לצורך פריקה וטעינה.

צריך רק שהפריקה / טעינה תהיה "בלתי פוסקת", כלומר לא לפרוק 2 דקות, לנעול את האוטו וללכת לשתות קפה.

שלח מכתב לעיריה, ופרט את העובדה שהאוטו חנה על המדרכה לצורך פריקה של זכוכיות כבדות, וכי אף הסברתם את זה לפקח. רוב הסיכוי שזה יעבוד.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...