Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני שלושה ימיים בידיוק קניתי מורל דוטק mk2 .

טוב כיוונתי בעוצמה לא הכי גבוהה אותם ,והיום הטוויטר הימיני פשוט שווק חיים .

בושה למורל שהם עושים כזה שילוב בין מיד מצוין ,לטוויטר הכי מעפן שיש ,הטוויטר מוצהר כ90RMS והוא נשרף הרבה לפני שהוא הגיע לעוצמה הזו.

חוצמזה הוא גם נשמע ממש גרוע ,ממש לא מפורט וברור .

והמלצה בקשר לJBL :

אם מחובר סאב למגבר הזה ,והסאב ממש חזק (מעבר ל300 RMS ) אז פשוט לא מומלץ לחבר שום רמקולים ,לאחר כמה דקות של שמיעה אפשר להבחין בעיוות מאוד חזק שהוא שולח .

שיהיה לכולם לילה מצוין .

וד.א מה אם הקניה קבוצתית של MT22 ?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

כנראה בגלל כיוון לקוי.

אם היית מכוון כמו שצריך הם (הטוויטרים) היו משרתים אותך הרבה זמן. כמו כן העיוותים שאתה מקבל בסאב הם מכיוון לקוי.

|:

E46 330CI

פורסם

הבעיה פה שאני לא ידע מה זה כיוון לקוי .

המיד לא הראה סימנים של עיוות ,והטוויטרים גם לא עשו סימנים כאלו .

פורסם

תשמע - יש לי את הDOTECH עם מגבר של CADENCE - כנ"ל , 75W לערוץ במשך שנתיים.

איך זה שלי לא נשרף הטוויטר?

(המיד ד"א כן נשרף לי - ממגבר לקוי שהוחלף + המיד)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מתחיל להאמין שכסף באמת גדל על העצים!! לא חבל לכם על הכסף? לא יודעים לכוון? תלכו למתקין

ונראה לי שהכותרת צריכה להשתנות לכיוונון+רשלן: עוד כסף למורל.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

טוויטר הכי מעפן שיש ,הטוויטר מוצהר כ90RMS והוא נשרף הרבה לפני שהוא הגיע לעוצמה הזו.

אתה בטוח שהוא נשרף לפני שהגיע ל90 ואט ?

ואיך כבודו הגיע למסקנה הזו? מדדת?

כנראה שכיוונת בצורה חובבנית,

את התוצאות ראית תוך 3 ימים.

אולי תלך למישהו מקצועי, זה עולה כסף, אבל הסיכוי שמשהו יישרף ב3 ימים יהיה נמוך יותר.

בהצלחה בטויטר הבא.מידן.

ZZR

פורסם

קודם כל תפרידו בין שריפת סליל לנתק,

שריפת סליל של הטוויטר תגרם כאשר תעברו את היכות ספיגה המקסימלית של הטוויטר- מה שלא קרה במקרה זה כי כנראה שהמגבר לא נתן הספק גבוה יותר מ160 וואט( RMS PEAK POWER מקסימלי של הMT11).

נתק במובילי הסליל של הטוויטר- בעיה שהייתה ידועה בדוטק , המובילים הפנימיים היו נתקים כתוצאה מעיוות(קליפינג), כיוון לא נכון מבחינת רגישות המגבר= טוויטר מתנתק.

אגב הטוויטרים החדשים של הדוטק (MT12) בעלי יכולת עמידה גבוהה יותר כי חיזקו את המוביל הפנימי לפי 2 עובי.

under construction..

פורסם

טוב לא רציתי לפתוח עוד נושא .

איזה טוויטרים אפשר לשדך לקרוס של הדוטק ,אני לא רוצה טוויטרים שיהיו דומים לMT11 .

פורסם

לך על הMT22 אבל תיזהר עם הכיוונים כי הJBL המפורסם הוא יחסית חלש בשביל הסט הזה והרבה קליפינג בקלות הורס טוויטרים.

פורסם
טוב לא רציתי לפתוח עוד נושא .

איזה טוויטרים אפשר לשדך לקרוס של הדוטק ,אני לא רוצה טוויטרים שיהיו דומים לMT11 .

אתה יכול ללכת על הMT22, מעולים, עובדים פנטסטית עם הקרוס הזה, אתה מוזמן לשמוע אצלי לפני שאתה רוכש.

אני אהיה במפגש הקרוב ביום שבת.

under construction..

פורסם

ניר תודה על ההמלצה .

יש עוד הכלאות מעניינות שאפשר לשדך לסט הזה?

• תוכן חדש...