Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו קטן עד 20 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לאחר עליית מחירי הדלק בארץ אני לא חושב שאני יקנה משהו שיזלול לי דלק וירוקן לי תכיס *** תכיס = את הכיס *** אז מה שאני מחפש הוא ככה

אוטו קטן

נפח עד 1600

שיהיה כמה שיותר חסכוני

חלפים זמינים וכמה שיותר זולים

שיתקרב למוסך כמה שפחות

טוב הכיוון שלי הוא ל106 XSI או 106 XS או ראלי

או פונטו או פיאט בראבו או סיאט איביזה

אני רוצה את שני העולמות גם שיהיה מהיר וגם שלא יזלול את הדלק והאחזקה שלו תהיה כמו מכונית ספורט

אני רוצה תאלטרנטיבה *** תאלטרנטיבה = את האלטרנטיבה *** הכי טובה למשהו עד 20000 אפשרות לעלות קצת במחיר

פורסם

אם אתה מחפש אוטו מהיר, ושהוצאות הדלק יהיו סטנדרטיות, פולקסווגן גולף שנת 94, עם מנוע 1.4 יתאים לך, אבל תצטרך להוסיף עוד אלפים בודדים.

מצד שני יש לך את מאזדה 323 שנת 93 (עם הפנסים הנפתחים), היא לא הכי חסכונית בדלק, אך מהירות היא תספק לך תמורת המחיר שתשלם עליה.

בגדול אני הייתי ממליץ על איביזה שנת 94-95 עם מנוע 1.4 ומעלה.

FIATPUNTO1996

פיאט, החשק לנהוג

פורסם

רכב מהיר / ספורטיבי

לא אוהב דלק

אמין וזול לאחזקה

עד 20K

אני מריח פשרה

תעשה לעצמך טובה ותמצא לך איזו דיהטסו שרייד

פורסם

גם אני מחפש תאפשרות הזאת :x אם תחרוג טיפה מהמחיר בסביבות ה 22 אלף 24 אני מאמין שתמצא

106 XS גיר רגיל 1.6 90 כ"ס זה האפשרות הכי טובה אולי גם רנו קליאו 1.8 לא יודע כמה היא עולה

פורסם

אני חוזר מאמריקה עם קצת חסכונות ואני דיי דלוק על ה106 עוד מאז שהייתי בארץ פה באמריקה עד שלשום החזקתי בלייזר עם מנוע 4300 אני מוכן להתפשר קצת על אוטו "זללן " אבל לא יותר מידי שלפחות יעשה בממוצע 1 ל10 וחובה ידני

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתייי סוף סוף לארץ וכרגע דיי קשה להיות בלי אוטו אז כדיי לקנות תאוטו *** תאוטו = את האוטו ***בימים הקרובים אצתרך קצת את דעתכם...

עכשיו הדרישות שלי הם כאלו לפי סדר העדיפויות שלהם

א. אוטו חסכוני.

ב. אוטו אמין. וחלפים זולים שלא כל טיפול במוסך ירושש אותי

ג. אוטו שיש לו שוק (הכוונה היא שכשאני יצתרך לעזוב שוב שלא יהיה קשה להפטר ממנו)

ד. (לא להרגיש כל בור קטן בכביש וכל אבן קטנציקית שעולים עלייה) הכוונה אוטו עם בולמים טובים מראש שיצא ככה מהמפעל אני לא מדבר על בולמים שנהרסו או משהו..

ה. שיהיה זריז (לא צריך שיהיה אוטו שעושה 0 ל100 ב3 שניות אבל שיזוז מהר)

ו. ידני!!!

ז. קטן ... בשביל נסיעות ארוכות או עם הרבה אנשים באוטו יש מכונית של אבא שהיא נוחה פונטייאק גרנד פרי

ח. שיהיה אפשר להתקין בה מערכת רצינית

אוקיי מה שאני ראיתי שהוא במסגרת התקציב שלי הוא סיאט איביזה שנתונים 94 -97 פגו 106 שנתנונים 93 -99 חשבתי על דגם הXS אופל קורסה 1400 פיאט אונו או הבראבה על הבראבו אני חושב לוותר בגלל שקשה למצוא שמורות עם ק"מ נמוך

דיהטסו שרייד שנת 97 1300 דייהטסו סיריון מנוע 1300 שנת 99

עכשיו למה שחשבתי אבל פחות נראה לי זה מיצובישי סופר לנסר 94 1600 ידני סוזוקי סוויפט שנים 94 -97 סובארו גראנד לאונה 94 הונדה סיוויק האצבק 93 94 מיצובישי קולט 94 95 פגו 306 1400 או 1600 ויונדאי אקסנט 1300 פגו 205 פוראבר 96-99

טוב מכל האפשרויות שהצגתי מה יהיה האוטו האופטימלי בשבילי ? התקציב נשאר הוא 20000 ואם נצתרך לסטות קצת אז הוא יעלה עד 25000 אני רוצה להוסיף עוד משהו זה לא אוטו ראשון שלי ואני לא נער שרק קיבל רישיון עברתי כבר 4 מכוניות מאז שיש לי רישיון (5 שנים)

פורסם

יש לי 106XSI1.6,רכב זריז מאוד,אמין(יחסית לספורטיבית) וצריכת דלק של 1:11.הבעיה היחידה היא שקשה מאוד למצוא רכב כזה שמור,ועד שמוצאים המחיר הוא בשמיים,חפש106 XS1.6,והכי חשוב תהיה סבלני

פורסם

מה אתם אומרים על בראבה שנת 98 יד ראשונה עם 60K מחירון 19 שווה לקחת?

אוטו חיצונית הוא לא מה שחיפשתי גם מבחינת הרכב ספציפית וגם מבחינת מה שרציתי מההתחלה

אבל מבפנים כמו חדש ...

שווה לקפוץ על המציאה?

פורסם

מה שאני מחפש זה אוטו שלא יעשה לי יותר מידי כאבי ראש ולא יהיה יותר מידי ישן

שלא יזלול יותר מידי דלק .

מעניין הפוזה אני מוכן לרדת בשביל הדברים שרשמתי מעל ...

סך הכל מחפש אוטו נוח שיזיז אותי לא מחפש להתחרות אבל שלא יהיה עגלה שאני יפחד לעקוף איתה

פורסם

תנסה פורד אסקורט RS2000 אוטו מהיר מאוד וגם אמין

אני עושה בו בסביבות ה500+ ק''מ למיכל של 40או 45 ליטרשזה יוצא יותר טוב מ1-10

מנוע 2000 עם כוח זמין מתי שרק תרצה.

נוח ממש לנהיגה .

רק בעיה אחת.

קשה למצוא אותם. אני מצאתי ב19 אלף תחפש חזק אולי תמצא

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לאחר מפגש של שנה וחצי עם פורד אסקורט שנת 87 אני לא מוכן להתקרב יותר לפורד אני יודע שאין השוואה בין השניים אבל זאת דעתי הנחרצת על החברה עצמה ....

חשבתי אולי ללכת אל אופל קורסה שנת 96 ידנית עם 130K מנוע 1400 ב17 וחצי איך נשמע לכם הוא יספק אותי ?

פורסם

נחטפה המכונית הזו על הבוקר שעה לפני שקמתי..............

אוקי לאחר אילוצים קטנים מהמשפחה המכונית תצתרך להיות אוטומטית .... (אחותי הקטנה הוציאה רישיון רק לאוטומט)

אז מה אתם ממליצים לי בתקציב הנ"ל???

• תוכן חדש...