Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צולמתי לאחר מסילת רכבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הארועים האחרונים במסילות הרכבת, הוצבו מעיין "פקחים" שמצלמים את מי שעובר לאחר שהשער מתחיל לרדת.

נסעתי באיזור הרצליה שם ומולי מסילת רכבת ועומס תנועה בלתי רגיל.

כאשר חציתי את מסילת הרכבת (חצי אוטו באמצע המסילה וחציו האחורי עוד בחוץ), החל הפעמון לצלצל והשער לא ירד עוד.

הפקח היה עסוק בדיבורים עם חברו, וכשאר יצאתי מהמסילה (כ2 מטרים אחריה) הוא צילם את הרכב שלי, ובזה אני לא בטוח מ2 סיבות:

א. לא ראיתי שום פלאש למרות שהיה קרוב לחשיכה.

ב. הייתי כבר אחרי המסילה, כך שלא יכול להוכיח כלום בזה שהייתי בפנים בעת צלצול הפעמון.

אני רוצה להדגיש שלא יכלתי לנסוע רברס באותו רגע כי היו אחרי מכוניות, וחצי רכב (אם לא יותר) היה בתוך המסילה והייתי חייב לעבור.

עכשיו, השאלה שלי היא, מה יכולים לעשות לי על זה ? זה מילה שלי נגד המילה שלו.

אין לו תמונה של הרכב שלי עם האור האדום, אלא תמונה (ולא בטוח שצילם אפילו) של הרכב לאחר המסילה ולא רואים בכלל את המסילה.

פורסם

לא הבנתי את נושא השרשור?

אתה חושב שאולי הוא צילם אותך,אולי לא, אולי לא אותך, ואולי הוא בכלל דיבר עם החבר שלו.

אתה מפחיד את עצמך, ממציא לעצמך הרפתקאות ואז אוכל סרטים על מה שלבד המצאת.

אני חושב שאולי חייזרים חטפו אותי, מה יכול לקרות לי?

פורסם

אבא שלי חטף דוח בפברואר השנה במסילה בכפר ויתקין ונשפט באפריל. בהגיעו למשפט הוא הציג לשופט רקורד נקי של כמה עשרות שנות נהיגה. השופט התרגש כל כך שביקש מאבי להחליט מה יהיה עונשו, והציע קנס של 18 ש"ח... אבא שלי בחר ב3 פעמים ח"י שקלים. כבר אז היתה מדיניות של החמרה אכיפתית ושיפוטית כלפי עבירות מסוג זה (אם כי לא ככפי שיש כיום), ללמדך- אם ברשותך רקורד צח ונקי אולי כדאי לך לשקול להודות באשמה ולבקש התחשבות מהשופט.

אורן

פורסם

ככל הזכור לי לפני הפעמון יש כמה אורות אדומים מהבהבים - כבר אז אתה אמור לעצור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עצה שכדאי ליישם תמיד ובמיוחד עכשיו בגלל ההחמרה:

אל תיכנסו לתוך מפגש מסילת רכבת לפני שהרכב לפניכם ייצא ממנו.

Veni Vidi Vici

פורסם
לא הבנתי את נושא השרשור?

אתה חושב שאולי הוא צילם אותך,אולי לא, אולי לא אותך, ואולי הוא בכלל דיבר עם החבר שלו.

אתה מפחיד את עצמך, ממציא לעצמך הרפתקאות ואז אוכל סרטים על מה שלבד המצאת.

אני חושב שאולי חייזרים חטפו אותי, מה יכול לקרות לי?

תודה על הצחוק שאתה עושה, ועכשיו לרציניים שענו, ראיתי אותו במראת התשקיף עומד ומצלם אותי וראיתי אפילו את המצלמה ביד שלו לפני.

איגור, אני שואל מה יכול לקרות במידה והוא כן צילם !

פורסם

קודם כל, להבא, תעשה מה שעושים כשרואים צומת עמוס. אל תיכנס. שזה שמאחוריך יצפצף עד מחרתיים, תדע שאתה עשית את הדבר הנכון.

לגבי מעבר המסילה-תיכנס לאתר משטרת ישראל או משרד התחבורה ותבדוק מה העונש. יכול להיות שבתמונה ניתן לראות בבירור את המכוניות שמלפניך ומאחוריך ואולי זה יעזור (כמו במצלמת מהירות). יתכן שאני טועה- אבל בגלל אסון הרכבות מגבירים את האכיפה בנושא ומכיוון שמדובר בנושא "חם" ,עדיין אין אכיפה וחוקים חד משמעיים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
עצה שכדאי ליישם תמיד ובמיוחד עכשיו בגלל ההחמרה:

אל תיכנסו לתוך מפגש מסילת רכבת לפני שהרכב לפניכם ייצא ממנו.

ואני לתומי חשבתי שהחיים קצת יותר חשובים מזה....

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תודה על הצחוק שאתה עושה, ועכשיו לרציניים שענו, ראיתי אותו במראת התשקיף עומד ומצלם אותי וראיתי אפילו את המצלמה ביד שלו לפני.

איגור, אני שואל מה יכול לקרות במידה והוא כן צילם !

אז פעם הבאה תכתוב את זה.

לפי ההודעה המקורית שלך, זה היה ניראה כאילו שאתה הוזה.

אלעד, אתה מרמז שרוני הוא אי.טי?

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...