Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

ברשותי רכב אמריקאי ישן שברולט מליבו 79 בעל מדחס מדגם מאורך לא ה(מוקש) בלשון העם

מערכת המיזוג עובדת על גז R12

רציתי לדעת מה צריך להיות הלחץ ב PSI בזמן שהמדחס דוחס

בשביל לדעת כמה גז להכניס למערכת

ידוע לי שהרכב שלי מאד רגיש ללחץ לא נכון גם כלפי מעלה וגם כלפי מטה כל סטיה מהלחץ הנכון גורמת לכך שהמזגן לא מקרר כמו שצריך והתרמוסטט שלו מנתק אותו שלא לצורך

חשוב לציין שזה תרמוסטט אורגינלי שאין בו אפשרות של כיוון הוא מגיע סגור מהחברה ומכוון על טמ"פ מסויימת , מניסיון שלי כאשר לחץ הגז הוא הלחץ הנכון המערכת מתפקדת נהדר אבל כאשר יש לחץ לא נכון הכל משתולל.

 

ולכן ברצוני לדעת מה הלחץ שצריך להיות מה שאני זוכר זה בערך 25 PSI השאלה שלי האם זה הלחץ הנכון או שצריך להיות משהוא אחר.

פורסם

הלחץ הוא דינמי ומושפע ממספר גורמים ולכן הוא לא נתון לשיכלול כמות גז נכונה.

 

יש כמות מישקלית מדודה או בעזרת חלונית הבועות (אם קיימת).

  • ספונסר פורום
פורסם

בין 25-30 psi יניקה

ובין 175-200psi נחשב תקין.

כמו שדניאל אמר ..הדרך הנכונה למלא קרר היא בעזרת מכונת מחזור שממלא לפי משקל,

במידה ואין בהישג ידך מכונה כזו...הוסף קרר עד לערכים הנ"ל ובמידה והכל תקין במערכת תקבל קירור טוב.

אורן

פורסם

בהנחה ששסתום רישתית ומעבה פתוח וללא סתימות , ומעבה נקי מבחוץ מכל החרקים מנוע על 900 סלד, כאשר טמפרטורה חיצונית כ 35 מעלות צלזיוס , לחץ נמוך 35-40 PSI לחץ גבוהה 180-200 PSI . כפי שצויין יש לקחת בחשבון כל נתון שיכול לעלות או להוריד לחץ.

 

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

....ובהנחה שמהירות המפוח היא W, מהירות סיבוב המדחס היא X, מצב סירקולציה Y, והלחות Z, והאוטו בצל, ועבד בדיוק חצי שעה עם מזגן, וכל החלונות פתוחים, ומנוע בטמפ' עבודה, ומצב הקולט מייבש תקין לחלוטין, אז הלחץ יניקה אמור להיות ככה וככה.

 

זה לא רציני לתת תוצאות לחצים, מודדים במשקל וזהו, לא צריך מכונת מיחזור, רק בלון גז שעומד על פלטת משקל.

  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יותר פשוט לגשת למזגניסט רכב שיש לו מכונת מיחזור גז R12 עם משקל והוא יוציא הגז מהמע', יראה מה משקל הכמות הקיימת וימלא מחדש הכמות במשקל המתאים.

כך גם תשלם רק עבור הגז שהוא הוסיף.

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...