Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

היום נתגלתה נזילה ברכב של חבר (כאמור לנסר 1992).

גילוי נאות הוא שלא ראיתי במה מדובר.על פי תיאור טלפוני הגעתי למסקנה שהנזילה באה מהמשאבה

ולא מהצינור.

חברי הכניס את הרכב למוסך ועד כמה שהבנתי ממנו עוד לפני תחילת העבודה סוכם עם בעל המוסך

על עלות של 350 ש"ח לא כולל מע"מ (משאבת מים לא תקינה ע"פי דיאגנוזה של מוסך).

בבואו לקחת את הרכב בעל המוסך דרש 850 ש"ח כולל מע"מ :shock: .

הוא טען שדובר על 650ש"ח ולא 350 כפי שחברי שמע ב"טעות".

והנה החישוב של המוסכניק :

רצועה לא הייתה תקינה: 40 ש"ח.

היה חסר "קצת שמן" במנוע : 35 ש"ח.

השאר :משאבה + עבודה.

סה"כ כולל מע"מ : 850 ש"ח.

נא דעתכם.

בתודה

מוטי.

פורסם

פחחחחחחחח..... (דווקא אין בעיות במקלדת, פשוט יש פה פראייר רציני...)

שיעשה בלאגן.. מה הוא ילד כאפות? :)

אבל מצד שני, אני יודע שעבודה כזו בסיוויק שהייתה לי ב-350 זה זול מאוד מאוד. האם בלאנסר זה יותר פשוט? אולי באמת חבר שלך לא שמע טוב....

פורסם
פחחחחחחחח..... (דווקא אין בעיות במקלדת, פשוט יש פה פראייר רציני...)

שיעשה בלאגן.. מה הוא ילד כאפות? :)

אבל מצד שני, אני יודע שעבודה כזו בסיוויק שהייתה לי ב-350 זה זול מאוד מאוד. האם בלאנסר זה יותר פשוט? אולי באמת חבר שלך לא שמע טוב....

שלום.

תרשה לי להגיד בקול רם!!! לא רק שאתה מדבר שטויות אתה גם כותב אותם.

איך החליפו לך משאבת מים בהונדה סיויק ב-350 ש"ח? אתה או חולם או חיי בפנטזיה כי רק מחיר עלות החלקים עוברת את הסכום המיסכן הזה.

פרוט קל +- משאבת מים לסיויק 210 ש"ח, נוזל קרור +- 80, ש"ח רצועת טימינג 110 ש"ח, מיסב מותח טימינג 120 ש"ח.

מחיר החלקים 520 ש"ח + עבודה מינימום 500 ש"ח יחד 1020 ש"ח + מע"מ 153 ש"ח

סכ"ל 1173 ש"ח.

ואגב זה רק אופציה כי כאשר מפרקים עלולים להתגלות דברים נוספים כגון מחזרי שמן נוזלים או רצועות מנוע בלויות אז בלי כפות בבקשה.

לדעתי תיקון המיצובשי הוא זול וגם לא יסודי כי בטוח לא הוחלפה רצועת הטימינג והמיסב ולדעתי כך לא מתקנים רכב כי צורת העבודה הזות היא פסולה לא יסודית ובדרך כלל העבודה חוזרת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

תרשה לי להגיד בקול רם!!! לא רק שאתה מדבר שטויות אתה גם כותב אותם.

איך החליפו לך משאבת מים בהונדה סיויק ב-350 ש"ח? אתה או חולם או חיי בפנטזיה כי רק מחיר עלות החלקים עוברת את הסכום המיסכן הזה.

פרוט קל +- משאבת מים לסיויק 210 ש"ח, נוזל קרור +- 80, ש"ח רצועת טימינג 110 ש"ח, מיסב מותח טימינג 120 ש"ח.

מחיר החלקים 520 ש"ח + עבודה מינימום 500 ש"ח יחד 1020 ש"ח + מע"מ 153 ש"ח

סכ"ל 1173 ש"ח.

ואגב זה רק אופציה כי כאשר מפרקים עלולים להתגלות דברים נוספים כגון מחזרי שמן נוזלים או רצועות מנוע בלויות אז בלי כפות בבקשה.

לדעתי תיקון המיצובשי הוא זול וגם לא יסודי כי בטוח לא הוחלפה רצועת הטימינג והמיסב ולדעתי כך לא מתקנים רכב כי צורת העבודה הזות היא פסולה לא יסודית ובדרך כלל העבודה חוזרת.

בברכה בני ל.

בני לא הבנת אותי נכון ידידי!!

אני התכוונתי שמחיר כזה בסיוויק הוא בדיחה ולא הגיוני. העבודה בפועל עלתה בסביבות ה-700 וקצת... רק משאבה כי טיימינג עשו חצי שנה לפני...

בידידות, אביעד. :)

פורסם

שוב ביררתי :

רצועת טיימינג הוחלפה לפני כשנתיים וחצי ועברו פחות מ- 50000 ק"מ.

האם הוחלפה משאבה באותו מעמד ?! לא ברור.

בכל מקרה בהנחה שמוכנס נוזל תקני למערכת הקירור, מה אורך חיי המשאבה ?

אני מבין מתשובתו של בני שהמחיר לעבודה הנ"ל בכל מקרה סביר ?

תודה

מוטי.

• תוכן חדש...