Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
]גור - תכינו פליירים (אפילו ממחשב ביתי), משהו צבעוני מושך ת'עין , ומזמין במבט, קליט וקולע ... ואני מבטיח מהפורומים שלי צבא של מפיצים שישימו על הוישר של כל אוטו ספורט / ספורטיבי שהם נתקלים אי שם בחניונים בקניונים ליד ביתי הקפה בפקקים וליד החופים!![/color]

כל הכבוד !!! :)

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
..אף אחד לא נולד עם ניסיון. ניסיון רוכשים, גם אם זה במחיר של פאדיחות (כאן אנחנו חוזרים לעניין של פחד מתחרות). מנסיון שלי, ואני בטוח שיגבו אותי פה, גם 100 אימונים לא ידמו תחרות אמיתית. הלחץ, האדרנלין והמתח של תחרות הם משהו שצריך לחוות ממקור ראשון על-מנת ללמוד איך להתמודד איתם.
מגבה - וזו לא הפעם הראשונה שאני עושה זאת.

לנושא עצמו - אני יכול להעיד על עצמי שעם רכב לא תחרותי אני ממשיך להגיע כל עוד יש לי סיכוי ולו הקלוש ביותר לתת פייט לאחרים (בג'ימקאנות האחרונות הייתי רחוק מאוד מזה - אבל היי, העיקר החוויה!) ואני חושב שגל (jink) מרגיש כמוני.

לתחרות הבאה אגיע עם רכב אחר בקטגוריה אחרת, אולי שם אצליח לתת פייט גדול יותר (אני בספק, אבל אם לא אנסה - לא אדע אף פעם :idea: ).

בתחרות האחרונה נסיתי את כל מה שאני יכול בכדי להכין את ה'פוקוס' על הצד הטוב ביותר לג'ימקאנה (במסגרת מה שברשותי ויכולתי), אם זה בדמות הקטנת קוטר הגלגל (ע"י שימוש בצמיג בעל חתך נמוך יותר) ואם זה בטיפול לגיר - ולהוציא את הגומיות שסתומים שהחליטו שהם מושכים תשומת לב שכל כך דרשה זאת (בנינו - זה חלק מהחשיפה לספונסר :wink: ) היה מאוד מהנה.

מקווה שאחרים ידעו לקחת את הדוגמא הזאת לפעם הבאה כניסיון ראשון בג'ימקאנה (אני סבור ששיתוף החוויה יכולה לתת ביטחון לאלה שקצת נמנעים בגלל חששות או פאדיחות).

אולי אם כל אחד מאיתנו יעלה את הסיפור האישי שלו בתחרות - נוכל להרוויח מתחרים נוספים שכרגע מעדיפים לשחק במחבואים (החרמנות הזאת חייבת מתישהו להתפוצץ החוצה, לא?!)

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
גור - תכינו פליירים (אפילו ממחשב ביתי), משהו צבעוני מושך ת'עין , ומזמין במבט, קליט וקולע ... ואני מבטיח מהפורומים שלי צבא של מפיצים שישימו על הוישר של כל אוטו ספורט / ספורטיבי שהם נתקלים אי שם בחניונים בקניונים ליד ביתי הקפה בפקקים וליד החופים!!

Eריק תכין איזה משהו חמוד ואני מבטיח להדפיס ולשים לי ברכב

Ac Performance

פורסם

AC AC AC לא לימדו אותך שהחיפזון מהשטן?

אנחנו רק זורקים רעיונות לגורר , הוא יקח אותם להנהלה של מסלולים ונראה לאן זה יוביל.

זה בכל זאת עסק מסחרי שלהם, ועליהם הביצוע....

אני יכול רק לדבר על עצמי, שאני אומר שאני מתנדב לעזור בהכל לקידום ספורט שאני משתתף נלהב ונהנה ממנו מאוד ושלמדתי ממנו המון.

ואני יודע שמועדון ופורום סקאלה איתי בזה גם.

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?p=61628#61628

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

כאחד שמחזיק רכב ספורטיבי ואוהב ספורט מוטורי, אני דווקא לא מוצא את ה-MDC מעניין.

אני מעדיף פיתולים על סיבוב סביב קונוסים. עדיף לבד ובשעות לא קונבנציונאליות.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כאחד שמחזיק רכב ספורטיבי ואוהב ספורט מוטורי, אני דווקא לא מוצא את ה-MDC מעניין.

אני מעדיף פיתולים על סיבוב סביב קונוסים. עדיף לבד ובשעות לא קונבנציונאליות.

יניב

התחרת פעם בMDC?

למה לעז**ל אתם חושבים שזה סיבוב סביב קונוסים ?

זה פיתולים ויש איבודי שליטה לכל ה"מומחים" .

אני מוצא את הMDC מאוד מאוד מהנה ומאוד תחרותי ומעניין!

לדעתי למי שיש את האמצעים (והם לא כאלה גדולים!) ולא משתתף הוא פשוט מפחד לעשות בושות או אני לא יודע מה... העיקר שאותו בעל אמצעים יודע לזגזג בסופ"שים בין הפרטיות...

נ.ב: אני לא מכליל את כולם ומי שנפגע אני מצטער!

נ.ב: 2 - יניב- אתה מוזמן להיכנס למפה של המסלול של MDC5 ולראות שכמעט כל המסלול (יותר מ90%) הוא פיתולים...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני לא יודע אם Mdc5 זאת הדוגמא הכי טובה. בכל מקרה הבעיה היא שמהצד וגם ממבט על תרשים של מסלול הדברים נראים אחרת. מה שנראה מבחוץ כמו "מלא ישורות" ו-"יתרון ענק לרכב חזק" הוא בפועל טכני ומאתגר כשפניה רודפת פניה.

צריך כנראה לנסות בשביל להבין שזה לא סתם לתת גז כי זה נראה "די ישר" בשרטוט.

ניר

פורסם

עומר, תנשום תנשום :lol:

ברור שיש אנשים שמעדיפים סוג אחר של ספורט.... אחד אוהב כדורסל השני טניס, ושניהם בעצם משחקי כדור. לנו יש מכוניות, זה כל ההבדל.

אני רק שואל איך מגיעים לכל אלו שפשוט לא יודעים שהם יכולים לשחק בכדור... אררר , אוטו.

כמובן שלא כולם חייבים לאהוב , להשתתף, לבוא לראות דווקא את ה MDC

אותי , למשל, ממש ממש ממש לא מעניין ראלי , עם כל ההכנות וה crew והnotes והנווט שלא תתבלבל ימינה או שמאלה (ואפשר להאשים אותו על תעויות:-) ) ונאסקאר שרק נוסעים 300 קמ"ש באובל ומחכים שהאחרים יתרסקו...

ראלי קרוס זה יפה , למרות שאני לא מאמין שאי פעם אתחרה בזה , שלא לדבר על מונסטר טרק :twisted:

בשביל זה יש לי ג'ימקאנה.

ד"א , גם אני לפעמים עומד בצד וחושב שזה נראה איטי ולא קשה. אבל שזה אתה נוהג, ופניה רודפת פניה והקונוסים עפים לי בזוית העיין ... לאותם 50 שניות אני חופשי

:lol: :lol: :lol:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

האמת שבזמן האחרון אני דיי נמשך לקטע של הג'ימיקאנה. מהיר, קצר, מפותל. בהחלט נראה כיף.

לא יודע להגדיר מה הסיבה המדוייקת שבגללה לא נרשמתי. חשש מסויים? אולי, חוסר נסיון, גם. אבל אני מניח שהכל הוא נלמד ולא מולד.

בכל מקרה, אני מקווה כן להשתתף ב MDC האחרון, למרות העובדה שמקום בפודיום לא יהיה לי, אבל צריך להתחיל מאיפשהו...

ובשורה התחתונה, זו דרך מצויינת ללמוד ולהנות בו זמנית.

!AWDSOME

פורסם
האמת שבזמן האחרון אני דיי נמשך לקטע של הג'ימיקאנה. מהיר, קצר, מפותל. בהחלט נראה כיף.

לא יודע להגדיר מה הסיבה המדוייקת שבגללה לא נרשמתי. חשש מסויים? אולי, חוסר נסיון, גם. אבל אני מניח שהכל הוא נלמד ולא מולד.

בכל מקרה, אני מקווה כן להשתתף ב MDC האחרון, למרות העובדה שמקום בפודיום לא יהיה לי, אבל צריך להתחיל מאיפשהו...

ובשורה התחתונה, זו דרך מצויינת ללמוד ולהנות בו זמנית.

That's the way!

:mm_yeah:

פורסם

אני חושב שאולי אם היו מפרידים בין ה"עשירים"עם האיוואים והאסתים שזה נשק כמעט מוחלט וכמובן הנעה כפולה ובין שאר ההנעות ולא רק לפי נפחי מנוע {מנוע 1.8 טורבו יכול בקלות להוציא יותר מ2000 אטמוספרי}אולי ההיתי חושב להתחרות ...{תכלס מה קליאו או דומה תעשה נגד אחד ששם 350 אלף שח על איוו משופרת}אסור שהתחרויות המוטוריות הבודדות שיש בארץ יהיו רק למי שיש לו הכי גדול.

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם
אני חושב שאולי אם היו מפרידים בין ה"עשירים"עם האיוואים והאסתים שזה נשק כמעט מוחלט וכמובן הנעה כפולה ובין שאר ההנעות ולא רק לפי נפחי מנוע {מנוע 1.8 טורבו יכול בקלות להוציא יותר מ2000 אטמוספרי}אולי ההיתי חושב להתחרות ...{תכלס מה קליאו או דומה תעשה נגד אחד ששם 350 אלף שח על איוו משופרת}אסור שהתחרויות המוטוריות הבודדות שיש בארץ יהיו רק למי שיש לו הכי גדול.

נכון ולא נכון.

קודם כל מנוע 1.8 T לא מתחרה מול קליאו אלא מול ה"2000+" או בשבילך האיוו - מה שמחזק את דבריך : סיאט איביזה מול איוו...

אפשר לראות 106ים שעושות זמנים יותר טובים מאימפרזות מטורבתות וגם מקליאויים רבות סוסים.. (ראה אירועים קודמים ...)

זה נכון שהשוואה של איוו צריכה ליהיות מול אימפרזה ופורש וכן גם מול 200SX שהוכיחה שגם היא מסוגלת מול הנעה כפולה...

רובי לגביך - בפינה שלך יש מנוע 5 ציל' טורבו שמפיק אורווה דיי גדולה שמניעה את הקדימיים לצערך , אני מודע לעיניין שבקטגוריה שלך יהיה לך מאוד מאוד קשה להגיע לגמר , אבל תן ניסיון , החויה כיפית מענינת ולא משעממת! אם לא תנסה לא תדע - תראה את אלון שמתכוון לעלות מול האיווים עם A3 TDI...

אולי לליגה הבאה אנשי "מסלולים" יפיקו לקחים וינסו לתת מענה ל"חלשים" או במילים אחרות ל"קידמיים"...

• תוכן חדש...