Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות C4 חדשה מהחברה ויש לו כמה שאלות:

1)איך האוטו בכללי? (בטיחות,אמינות,נוחות,ביצועים כמשפחתית ל2-3 אנשים גג)

2)השאלה היותר חשובה היא איך השוק של האוטו הזה אחרי כמה שנים?

ועם יהיה לנו קשה למכור את האוטו אחרי כמה שנים?

תודה רבה לכול להעוזרים

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

לי, בניגוד לשמר, דווקא יש דעה על הנושא. הדעה היא - לא הייתי קונה C4, או לצורך העניין, כל מכונית אחרת מתוצרת פיז'ו סיטרואן. אבל במיוחד C4.

למה?

קודם כל, נסיון לא מזהיר עם 307. תקלות שונות ומשונות, ומה שיותר מעצבן, האוטו מרגיש "מתפרק".

דבר שני, בעיתון CAR (הטוב מכולם, בלי ספק) היה מבחן ארוך טווח לC4. הם אומרים שהמבחן התחיל בצורה טובה, המכונית הייתה מהנה ונוחה, אבל לאט לאט בעיות האמינות החריפו, חלקים פשוט נשרו והיו כלמיני בעיות משונות שאיש לא הצליח לפתור (כמו למשל תקלה בתגבור ההגה).

גם מישיבה בC4 (VTS) לא הרגשתי שהם התקדמו במשהו מה307. היא עדיין מרגישה זולה, מתחת לכל ההשקעה על פני השטח. הכסאות, למשל.

יש לך הרבה אופציות אחרות ועדיפות. למשל, פוקוס שני ליטר.

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ושחכתי לציין שאנחנו מקבלים את האוטו במקום 122 אלף ב106 אלף

עדין לא כדאי לקנות את האוטו?

ובנוסף אנחנו משתדרגים ממאזדה דמיו.

תודה רבה לעוזרים.

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

זה הזמן לשאול את המשפט הידוע: "אתה קונה הנחה, או מכונית"?

אני לא יכול לנבא שום דבר לגבי אמינות-כי אף אחד כאן לא ניחן בכושר ניבוי - אבל צדק מי שאמר שהמכונית נבחנה בCAR הבריטי,שהתאכזבו, למרות שלא מדובר ב - 1600 אוטומטית.

צפה לירידת ערך גדולה יותר. כמו שאומרים - "זה בא עם הטריטוריה".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לא יודע איך אפשר להתאכזב מהכסאות. התישבתי ב C4 לשניה באולם התצוגה ולא יכולתי לקום.

אם אתה מקבל הנחה גדולה ומוכר את האוטו אחרי שנתיים אתה לא תפסיד. כלומר אתה תמכור בפחות ממה שקנית, אבל זה לא יצא הפסד גדול יותר מאשר טויוטה קורולה. אני מניח שאחרי שנתיים עדיין יש אחריות על האוטו אז כנראה יותר קל למכור. רק תוודא שאתה מדבר על המחיר הזה לגבי מודל 2007, אם ההנחה על מודל 2006 אז היא כבר הרבה פחות אטרקטיווית

פורסם

"לי, בניגוד לשמר, דווקא יש דעה על הנושא. הדעה היא - לא הייתי קונה C4, או לצורך העניין, כל מכונית אחרת מתוצרת פיז'ו סיטרואן. אבל במיוחד C4."

במשפט זה מיצית את האוביקטיביות שלך בנושא, ודעתך כנראה אינה אוביקטיבית לחלוטין.

במשפחתי הקרובה חוגגת ה 307 את יום הולדתה השלישי, והיא החליפה 307 קודמת, וכן 0 תקלות..

שום דבר לא נושר ומתקלקל..

אותו חוסר תקלות היה גם בBX , ובשלל הרנו \ סיטרואן אשר שירתו נאמנה במשפחה..

במחיר של 106,000 ש"ח אני לא הייתי הולך, אלא רץ וקונה את המכונית היפה ביותר בקטגוריה !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בוא ואספר לך על האובייקטיביות שלי לגבי פיז'ו סיטרואן -

יש לנו (במשפחה ובחברה המשפחתית) 307, קסנטיה, קסארה, קסארה פיקאסו וברלינגו. אבא שלי, משום מה, חובב סיטרואנים נלהב, ואני אף שקלתי את הC4 VTS (אמנם לא קונים הנחה, אבל C4 VTS חדשה ב160 אלף שקל - מחיר לשנת 2006 - זו עסקה מעניינת).

ה307 שלנו שנת 2002, עם 150 אלף קילומטרים, כך שאי אפשר להגיד שהיא עמדה אצלנו.

דווקא המכוניות האחרות מתוצרת פיז'ו-סיטרואן החזיקו יפה, היא לא.

הבעיה היא בבירור במכוניות החדשות יותר.

רוצה לשמוע על בעיות? בבקשה:

* נורות נשרפות בסיטונאות

* גלגל תנופה פגום שפירק את הקלאץ' על מיסביו ב150 אלף קילומטרים

* מוטות מייצבים משתחררים

* דפיקות משונות מהמנוע עם ההתנעה, כולל תקלה חוזרת ונשנית שהייתה גורמת למחשב המנוע לכבות צילינדר או שניים

* מתזי מים שלא עובדים, מיכל דולף

* חריקות רמות מכיוון כיסא הנהג (לכך התכוונתי בכסאות של הC4 - הם פשוט מרגישים זולים, בלי קשר לנוחים או לא)

* פסי הגנה נושרים

* הגיעה עם גלגלים קדמיים לא מאוזנים (מהחברה)

וכן הלאה. כמו כן, C5 שהייתה לדוד שלי הציגה בעיות כרוניות גם היא, גרמה לאובדן ימי עבודה והרבה תסכול, עד שלבסוף הוחלפה. להתכחש לכל זה משול בערך ללהסתובב עם חולצת "דור שלום" ברחובות העיר. כלומר, אולי אתה מסוגל להתלבש בעצמך, אבל אתה מנותק מהמציאות.

בקיצור, אם תשים לב, הבעיה שלי כאן אינה אובייקטיביות, ולמעשה, הבעיה היא כלל לא שלי, הבעיה היא באיכות הירודה של המוצרים של PSA, שהפכה לגרועה יותר ככל שהמתחרים מחד והמורכבות של מכוניותיהם מאידך התקדמו הלאה.

גם המבחנים בארץ לא שפעו מחמאות על איכות ההרכבה של הC4. הם משתדלים להציג תא נוסעים מודרני ואיכותי, אבל כשמסתכלים קצת יותר לעומק, מעבר לחומר הרך על הדשבורד (המורכב כהלכה כשלעצמו), רואים את הבעיה.

אני מניח שתוכל גם להאשים מעכשיו את האובייקטיביות של CAR, שלקחו C4 למבחן בשמחה ובטחון - בדיוק כמו במקרה שלי עם ה307 - והמכונית כילתה את עצמה ככל שעבר הזמן.

השאלה היא, עד כמה אתה מרגיש בנוח להשקיע 120 אלף שקל, במקרה הטוב, בשביל לקבל מכונית שתרגיש כמו זבל אחרי 3 שנים.

כל הדילמה הזו מקבלת משנה תוקף כשאתה רואה את האופוזיציה. VW על גרורותיה כבר לא יקרים יחסית כפי שהיו בעבר ומציעים הרבה יתרונות (לעומת תא הנוסעים בלבד בעבר), רנו עולים אותו הדבר ומציעים מכוניות מעולות (אם כי גם שם יש בעיות), והחברות היפניות כבר ממזמן לא מייצרות מוצרים נחותים, אלא פשוט שונים מאלו האירופאים (מאזדה 3 לדוגמא).

לאור כל זה, הסיבה היחידה לבחור במוצר של PSA היא בזכות ההנחה שלהם על שארית דגמי 2006, ותו לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אל תיגע.

אני חובב סיטרואן ובעלים גאה של שתיים, סקסו פשוטה ואמינה וסי5 מדהימה בנוחות.

אבל אין בארץ, וכנראה גם בעולם, מכונאי או מחשב דיאגנוזה שיכול על הסי5. כל תקלה נפתרת בביקור שלישי ומעלה, אם בכלל.

שכנעתי את אחותי להצטייד בסי4 חדשה, והיא מבקרת במוסך לעתים קרובות, או סתם מוצאת עצמה עם רכב כבוי באמצע צומת, כמו שקרה גם לי אין ספור פעמים.

לובינסקי במו ידיהם מחריבים את השוק של הרכבים. בטרייד-אין על סיטרואן הם מציעים את המחיר הכי גרוע בארץ, ואני כבר ניסיתי כמה סוכנויות. בימים אלו הם מוכרים דגמי 2007 בהנחה של עשרת אלפים שח בממוצע למועדון חבר.

אני מזוכיסט. גם הרכב הבא שלי יהיה סיטרואן. האם גם אתם?

• תוכן חדש...