Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי מתלונן שכשהוא מפעיל מזגן הבלמים מושפעים מזה לרעה.

האם נשמע למישהו סביר? לי לא .

אבל אולי בכ"ז מישהו יכול להחכים אותי?

תודה,

אדריאן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש בזה משהו. זה קשור לואקום ולטורים שעולים בעת הפעלת המדחס.

בעת הפעלת המדחס, הטורים עולים והמנוע מנסה למשוך עוד אוויר. בשנייה הראשונה הוא יוצר ואקום במערכת היניקה, מה שמשפיע על הדיאפרגמה של מגבר הבלם, ואז מתקבלת תחושה שהדוושה "שוקעת".

לאחר כמה שניות מנוע הצעדים מווסת את כמות האוויר שנכנסת לסעפת היניקה והואקום משתחרר.

זה מה שקורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שאלה לעניין רפי, כי אולי זה אוטו עם קרבורטור ומרים טורים מכני שעובד על וואקום, ואולי מכוון ל1500-2000 סלד.... כבר נתקלתי.... ואז באמת קשה לאוטו לעצור, במיוחד אם הוא אוטומטי.

זה כמובן לא פוסל אפשרויות נוספות כפי שרשמת, ועוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
איזה מכונית ואיזה שנת יצור והאם מנוע בנזין או דיזל?.

בברכה - רפי לין :-)

פורד אסקורט זטה 1600 שנת 95 גיר רגיל.

הזרקה רב נקודתית.

אז יכול להיות הלך מנוע צעדים?

מה יכולה להיות התקלה?

איפה להתחיל לבדוק?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש לגשת לדיאגנוזיסט, או למכונאי מוכח , הוא יעלה על התקלה, ונראה לי שבקלות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בזמן הפעלת המזגן רמת יניקה האויר למנוע נפגעת, למעשה מידה הוואקום יורדת ב 15-20% וזה משפיע על תיפקוד המגבר בלם במעט.

כמובן שכאשר מגבר סיבובי הסרק (מנוע צעדים וכו') לא תקין, התופעה מחמירה עד להרגשה כי דוושת הבלם מתקשה מאוד.

כדאי לבדוק זאת במוסך מורשה.

שמדחס מתנתק, כאשר הרגל על דוושת הבלם בזמן עצירה, ניתן להרגיש את דוושה הבלם 'יורדת', עקב התאוששות הואקום בסעפת היניקה.

• תוכן חדש...