Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע וי 6, 4 ליטר - 181 כ"ס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי שימוש צבאי - זו שאלה טובה באמת למה בחרו במנוע בנזין בכלל - הרי כמעט כל הכלים הצבאיים צורכים סולר, כך שהוא ממילא זמין בשטח.

עכשיו יצטרכו להביא מיכלית בנזין בשביל הג'יפים האלו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם אני לא טועה זה בגלל המס קניה שנהוג בישראל :x

אבל זה מטריף שאפילו על תוצרת ישראלית

האזרח הישראלי נידפק

וזה מצחיק כי בכל הזדמנות מעודדים קניה מתוצרת הארץ

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אז למה לא מחדשים קצת את המנועים? הרי ג'פ ממוגן שוקל הרבה יותר, ובזמן שיורים עליו חס וחלילה צריך לברוח כמה שיותר מהר
זו טעות להתייחס לסופה כאילו זה רכב שמתוכנן כאן מהיסוד. הסופה היתה YJ מוארך והיום היא TJ מוארך. במפעל בנצרת לא שמים את המנוע שמחליטים שהוא הכי מתאים למשימה, אלא הולכים על ההיצע שיש לJEEP. לTJ יש מנוע 242 , 4L , זה גם מה שיש בסופה. הדיזל שהיה במודלים האחרונים, היה גם בJEEP ליברטי.

ועוד לא נכנסנו לדיון אם אתה באמת רוצה מנוע הרבה יותר חזק על כלי כבד מאוד, גבוה מאוד, נהוג בידי נהג מאוד לא מיומן. בפועל כמות החיילים שנפגעו בסופה בתאונות דרכים (הרבה מאוד התהפכויות) היא גבוהה בסדרי גודל מאשר כמות האנשים שנפגעו בה כי המנוע לא היה מספיק חזק להאיץ אותם אל מחוץ לאיזור הסכנה...

פורסם

אפילו הונדה, מלכת "לשחוט את המנוע בשביל כל כוחסוס", מציידת את ה-Ridgeline במנוע "דל הספק":

3.5 ליטר, 255 כ"ס [5700 סל"ד], 34 קג"מ [4500 סל"ד]. בשל היעוד ה"קשוח", הוציאו מהמנוע 72 כ"ס לליטר, לעומת 77-98 כ"ס לליטר בסיוויק החדשה.

2005.honda.ridgeline.jpg

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...