Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שראה לאחרונה וולו מפרסת את דגם ה S80 בהנחה של של 80,000 ש"ח לכל מי שיש לו אחוזי נכות.

לצערי אני נמצא בקבוצה זו.

בדקתי והשוואתי ואפילו אם אני קונה את הרכב ומוכר כמשומש אני מרוויח כסף.

האם מישהו יודע משהו לגבי הדגם?

או לגבי המבצע ויכול לעזור לי להחליט האם באמת זה כדאי

או לברוח כמו מאש??

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אמור לצאת בקרוב מאוד המחליפה של הS80.

את ההנחה הזאת הוריי קיבלו לפני בערך שנה...

מי שראה לאחרונה וולו מפרסת את דגם ה S80 בהנחה של של 80,000 ש"ח לכל מי שיש לו אחוזי נכות.

או לברוח כמו מאש??

פורסם

אם אתה רוצה להפסיד כמה עשרות אלפי שקלים במכה - יש דרכים יותר טובות ומהנות.

יש כבר איזה חמישה חכמולוגים שחשבו כמוך - הם עדיין תקועים עם הרכב, וישארו כך כנראה עוד זמן רב.

ויש לי עוד סוד לגלות לך כל אחד יכול לקבל את ההנחה הזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האם באמת זה כדאי

או לברוח כמו מאש??

לברוח כמו מאש!

לקרוב משפחה שלי היו 3 כאלה בשנים האחרונות, כולן היו חדשות מהחברה, לכולן הלך גיר בשלב כלשהו וכולן אהבו מאד לבלות במוסך.

בנוסף הרכב ממש זוועתי בנהיגה. המנוע אמנם חזק מאד (והיו לו אטמוספריות) אבל היציבות פשוט גרועה וההגה מתקשר פחות טוב מהגה של טנק.

מכונית ממש לא נעימה.

פורסם

המבצע חל על דיגמי וולוו S80 עם המנוע 2.0 ליטר טורבו.

במקום 340,000 שקל יצא לך 260,000 שקל.יש לציין שהנחה זאת הייתה בתחילה רק לנכי משרד הביטחון עם אחוזי נכות גבוהים ובעלי קטיעות ,ולאחר מכן התחילו לאפשר את ההנחה הזאת לכל מי שיש אפילו אחוז נכות בודד.

למי זה טוב?

זה טוב למי שיש פטור ומגיע לו רכב כל 3.5 שנים ולאחר מכן הוא מבצע טרייד אין וקונה שוב ושוב רכב חדש.

מהניסיון שלי עם הנכים הם לא מפסידים שקל בהחלפת הרכבים מפני שבר"כ הם מקבלים מענקים שמשלימים להם את הפער לרכב חדש.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מהניסיון שלי עם הנכים הם לא מפסידים שקל בהחלפת הרכבים מפני שבר"כ הם מקבלים מענקים שמשלימים להם את הפער לרכב חדש.

הדבר נכון (לחלק) מנכי צה"ל.

בכל מקרה הבנתי שהשאלה היא במישור הכלכלי ולא במישור של כדאיות רכישת הרכב לנסיעה.

בכל מקרה, העובדה שהם עדיין מוכרים את דגמי 2005 יכולה להבהיר שאין צורך גם באחוז נכות בודד בכדי לזכות בהנחה נאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או לברוח כמו מאש??

גם אנחנו חשבנו לקנות, הם כבר 4 חודשים מפרסמים את המבצע (שאמור היה להגמר בסוף אפריל "ומשום מה נמשך" עד עכשיו)... לא שווה, אם אתה מחפש למכור אותו כמשומש ולהרוויח (לעשות עסק מזה) שכח מזה.. הוא שווה בשוק פחות מ200 אלף גם אם אתה מוכר אותו יד שנייה-חדש לגמרי.. אנשים לא קונים את הרכב הזה ובטח שלא במחירון.. אז רד מזה..

Lexus CT200H

פורסם

ה"מבצע" הזה התחיל לכל המאוחר באוקטובר 2005, ביריד הרכב של נכי צה"ל. למיטב ידיעתי ההנחה היא על דגם ה-2.0T בלבד.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
ה"מבצע" הזה התחיל לכל המאוחר באוקטובר 2005, ביריד הרכב של נכי צה"ל. למיטב ידיעתי ההנחה היא על דגם ה-2.0T בלבד.

שי

אכן, ההנחה היא על דגם ה2.0T ב2 רמות האבזור המוצעות (הפרש של כ-20 אלף שקלים).

בכל אופן, שוב, אם אתה מחפש מכונית נוחה .. אין ספק שבמחיר הזה קשה למצוא מתחרות

(בכל זאת, S80 ב250,000 שקלים ואי אפשר להוריד מרמת האבזור והנוחות של הVolvo הזו).

אם חשבת לעשות פה את "עסקת חייך", לקנות ולמכור מיד או לאחר מספר חודשים-שכח מזה אלא אם כן בא לך לאבד הרבה מאוד כסף..

Lexus CT200H

פורסם

בלי קשר לשוק של S80 בתור משומשת,

עד כמה שזכור לי (סבא שלי שנפטר היה רוכש כך מכוניות), נכי צה"ל זכאים להנחות על רכבים אבל אם הם מוכרים את המכונית תוך פחות מ-3 שנים הם משלמים קנס מסויים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בלי קשר לשוק של S80 בתור משומשת,

עד כמה שזכור לי (סבא שלי שנפטר היה רוכש כך מכוניות), נכי צה"ל זכאים להנחות על רכבים אבל אם הם מוכרים את המכונית תוך פחות מ-3 שנים הם משלמים קנס מסויים.

זה לגבי נכים, לא לגבי נכי צה"ל.. ההטבה פה היא לא הטבת מס.. היא פשוט נסיון להפטר ממלאי המכוניות הגדול של 2005 שנתקע להם.. התירוץ הוא "הטבה" לנכי צה"ל בכל דרגת נכות (גם לבעלי 1% בלבד שבכלל לא נחשב לנכות בתכל'ס).. בסופו של דבר, אין פה שום הטבות מס'.. הטבות מס' אמיותיות באות כמעט על כל רכב ברמת אחוזי נכות מסוימים ולאחר ועדות מיוחדות. זה בסך הכל תרגיל בשביל "כאילו לצאת נחמדים".. אני מבטיח לך שאם אתה רוצה אתה הרכב ב80 אלף הנחה, תקבל אותו גם בלי שום תעודת נכות.. זה סך הכל סיפור כיסוי ל"מבצע החיסול המדהים" (שבתכלס.. בקושי מוכר משהו)

Lexus CT200H

• תוכן חדש...