Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוקחים לי את הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וחוץ ממה שאיגור אמר, אם אכן יחליטו מאיזשהי סיבה להחרים את הרכב, אתה יכול לבחור באיזה

מגרש הוא יהיה מאוחסן- כך שאין צורך לשלם על עלות גרירה מר"ג לטבריה (או דלק לצורך העניין)

אה...ולשלם על האכסון:drinking:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן כפי שאמרו כאן - הגבלת הנוסעים חלה רק למי שהוציא רשיון החל ב-1.11.2004.

זה פשוט מרתיח ששוטרים בשטח לא מודעים לעובדה הזו.

שמעתי שמקור הבעיה היא בהשמטה של המידע הזה מחוברת ההנחיות (חנ"א) של שוטרי התנועה, ולכן שוטר שמסתכל בתיאור העבירה עשוי לחשוב שהחוק חל לגבי כל נהג חדש (ולא כך המקרה - כאמור).

אני לא יודע אם ניתן לחסוך את הטיול לטבריה, אולי כדאי קודם כל לנסות לדבר איתם בטלפון, ואם לא עוזר אז להגיע אישית לתחנת משטרה כלשהי באיזור המגורים להסביר את המצב.

אפשר ורצוי גם להתייעץ עם עו"ד בטלפון אם הבירוקרטיה המשטרתית לא פותרת לך את הבעיה.

זה לא המקרה הראשון מהסוג הזה, ידוע בפורום (אחר, אני חושב) על מקרה נוסף של נהגת חדשה במצב זהה, הגיעה לתחנה לשימוע מצויידת בעו"ד שהסביר לשוטרים את הטעות, הם כמובן ביטלו את האישום והתנצלו.

לא אמור להיות צורך אמיתי בעו"ד כאן, הצדק איתכם ואין שום בעיה להראות את זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הים בבוקר התקשרתי לתחנת טבריה הסברתי לשוטר את המצב. הוא שאל מאיפה לקחתי את זה שהחוק לא תקף עליי. אחרי שאמרתי לא "מהאתר הממשלתי באינטרנט" הוא הלך בדק שם משהו ואמר לי לשלוח להם בפקס עתק של הרשיון נהיגה כדי שהוא יוכל לראות מתי קיבלתי אותו. הוא רשם את הטלאפון שלי ואמר שהוא יתקשר אליי ובנתיים לא לנסוע לשום מקום

Ford Focus 1.6 2002

פורסם
הים בבוקר התקשרתי לתחנת טבריה הסברתי לשוטר את המצב. הוא שאל מאיפה לקחתי את זה שהחוק לא תקף עליי. אחרי שאמרתי לא "מהאתר הממשלתי באינטרנט" הוא הלך בדק שם משהו ואמר לי לשלוח להם בפקס עתק של הרשיון נהיגה כדי שהוא יוכל לראות מתי קיבלתי אותו. הוא רשם את הטלאפון שלי ואמר שהוא יתקשר אליי ובנתיים לא לנסוע לשום מקום

יש גם את לשון החוק באתר המשטרה עצמה. תשלח לו העתק מודפס משם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני בשוק! השוטר המטומטם הזה אומר שקיבלתי את הרשיון ב 15.11.2004. בתאריך הזה קיבלתי את הכרטיס ולא מעניין אותו שכרטיס מקבלים חודשיים אחרי טסט וחודשיים של מלווה נוסעים עם רשיון נייר.

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

תשלח לו את ההעתק של החוק.

תדגיש את השורה שמדברת על יום הוצאת הרישיון, ולא קבלת הכרטיס, ותשלח לו את זה.

אם עדיין הוא בשלו, תגיע לתחנה אישית לבד, או בליווי עו"ד ותדבר איתו ישירות.

פורסם

לא להאמין איזה משטרה מפגרת יש לנו !

אבל אני לא מתפלא היה לי מספיק אינטראקציות עם שוטרים ואני יודע שאין להם שכל.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
תשלח לו את ההעתק של החוק.

תדגיש את השורה שמדברת על יום הוצאת הרישיון, ולא קבלת הכרטיס, ותשלח לו את זה.

אם עדיין הוא בשלו, תגיע לתחנה אישית לבד, או בליווי עו"ד ותדבר איתו ישירות.

אין בכלל בשביל מה לחשוב לבזבז זמן, דלק ועצבים להגיע לתחנה. אפשר לעשות הכול בטלפונים ופקסים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הוא לא אומר שאין חוק כזה אבל עכשיו הבעיה היא בזה שהוא חושב שתאריך על כרטיס מגנטי הוא תאריך של הוצאת הרשיון. מחר עורך דין שולח לי אישור ממשרד הרישוי מתי קיבלתי את הרשיון ואת האישור הזה אני שולח למשטרה.

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

באמת?

תמשיך לחלום.

רוב הדברים בארץ לא זזים בלי הנוכחות הפיסית שלך במקום.

הוא לא אומר שאין חוק כזה אבל עכשיו הבעיה היא בזה שהוא חושב שתעריך על כרטיס מגנטי הוא תעריך של הוצאת הרשיון. מחר עורך דין שולח לי אישור ממשרד הרישוי מתי קיבלתי את הרשיון ואת האישור הזה אני שולח למשטרה.
מצויין.

זה יפתור את הבעיה.

פורסם

נשלח לך באחד האתרים לינק לאתר שיתן לך את התשובה ,תיכנס לשם ותישאל !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דדי אני דיברתי עם רות בטלאפון מחר היא שולחת לי אישור ממשרד רישוי וכתוב בו מתי קיבלתי את הרשיון

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_211&actionType=browse#7_0_CS

נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.

הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת

בלינק הנ"ל לא הוזכר שום תאריך או כל דבר אחר פשוט רשום לגבי נהג חדש. אז מה אנחנו אמורים להסיק מזה ?

רק בחובת מלווה מוזכר התאריך 1.11.2004 מעבר לזה כלום.

• תוכן חדש...