Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני עדיין ב-SHOCK מהסרטון....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בונה....

זה ענקק, זה גדול איך שהוא קם ומתעצבן

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

WTF???

מה לעזאזל הלך שם???

האמת - אני יכול לתת רק השערה אחת במידה וזה לא מבויים - כוח הג'י פעל לכיוון הרכב ולא לכיוון האדם, כך שהוא ספג את מרבית הנזק ולא האדם. למרות שזה לא הגיוני בעליל, ראיתי כבר פונטו שהתנגשה באיזה רכב (לא זכור לי איזה - אבל יותר גדול ומסיבי), לפונטו לא קרה כלום, ולרכב הגדול הלכה דלת.

אני לא ממש מבין בג'י וכאלה, אבל אני יודע שיש מקרים כאלה...

פורסם

מה שמדהים אותי עוד יותר זה שהוא פשוט מקפץ מעל הקטנוע המרוסק ומתחיל ללכת כאילו לא קרה כלום!!!

במדינה שלנו אם כזה דבר היה קורה, נהג הקטנוע היה נשאר על הרצפה מעולף וללא הכרה (בלי קשר לזה שנגיד שלא קרה לו כלום) והיה תובע את האמ'אמא של הנהגת בבית המשפט.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

סביר להניח שמעצם האנדרנלין והשוק שהגוף שלו נמצא בו הוא לא מרגיש את הכאב , זה גם מסביר את הסיבה שהוא קם והסתובב ככה בעצבים ..זה לא עצבים ..זה אנדרנלין .. והרבה ממנו

פורסם

הבחור במקום לקטר ולכועס אמור להתפלל לאלוהים ששמר עליו ככה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

א) מדהים התגובה הרגשית שהוא נכנס אליה בצורה אוטומטית... במצב כזה אתה כלכך נבהל שאתה לא יודע מה אתה עושה בכלל.

ב) על פי מרחק העצירה, כ חמש וחצי מטר אחרי הפגיעה, אפשר לחשב שהפגיעה היתה ב 32-34 קמ"ש. היה לו מזל שהאופניים חטפו את המכה ושהוא עף על החלון המשופע יחסית. כמו כן יש לו מזל שהוא הסתובב בנחיתה כך שנפל על הרגליים.

ג) אפשר לראות שברגע הפגיעה האופניים מסיטות את הרכב מעט שמאלה !!

ד) צאי תראי מה עשית !!

פורסם

לא הבנתי מה כל כך מדהים בזה שהבנאדם התעצבן. כל אחד מאיתנו, אם היה יכול לזוז והיה יוצא ממקרה כזה ללא שריטה, הדבר הראשון שהיינו עושים זה לקלל את הפוסטמה (עזבו לרגע מי אשם), ולהתחיל להטיף לה כמה שהיא מטומטמת ועיוורת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הוא כנראה הכלאה של אדם וחתולה,תמיד נופל על הרגלים:-) .

אין לו מה להתעצבן,רק ללמוד פעם הבאה לתת זכות קדימה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה היה אופנוע אם רכב היה פוגע כך באופניים לא היה נגרם כל כך הרבה נזק לרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אבל תראה איך האופנוע מתפרק לרסיסים.....

ושומעים אותה בולמת שניה לפני שהם מתנגשים

ככה שלדעתי היה לה זמן להגיב....אבל זה לא חכמה לשפוט בדיעבד....

אבל זה עדין מצחיק!

אני עדין צוחק כל פעם מחדש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

האישה הייתי בשוק בגלל זה לקח לה זמן לצאת החוצה.

בואנה זה ממש הזוי חתיכת מכה הוא קיבל + לא חבש אפילו קסדה!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

חריקה - נעילת גלגלים.

הפניית הגה שניתן לראות...

+ תגובה של בריחה ממפגע

אתה באמת חושב שהאופנוע מסיט את הרכב?

פורסם

כמו שכבר אמר מישהו לפני, הוא קם בהחלטיות מתוך כמות האדרנלין העצומה בגוף במצב כזה.

גם בתאונה שהיתה לי (נמחצתי בין 2 רכבים לאחר שסמיטריילר נכנס ישירות באחד מהם ב-85 קמ"ש) אני קיבלתי את ה"פצצה", נפלתי על הכביש, ומיד התרוממתי חזרה והמשכתי לרוץ לכיוון השוליים (אני זיהיתי את הסימטריילר לפני הפגיעה, רצתי לכיוון השוליים וכשהייתי בין 2 הרכבים היא פגעה בהם), ורק אחרי איזה 20 שניות בכלל "הבנתי" מה הלך שם והתחלתי להרגיש את הכאבים.

באותה שנייה של ההתנגשות, למרות שראיתי את זה מגיע, לא הבנתי בכלל מה קרה ועוד יותר לא האמנתי שאני חיי, לכן התגובה האינסטנקטיבית שלי היתה לקום ולהמשיך את הריצה לשוליים, למרות שבשלב זה כבר "הסתיימה" התאונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...