Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת תזמון (טיימינג) Clio B 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רנו קליאו B שנת 2001, האוטו מתנהג מצוין ואחרי 5 שנים הבעיה ה"רצינית" היחידה שיש לי זה תושבת מנוע ימינית אני כותב הודעה זאת בזמן שמחליפים לי את הגומי המסכן הזה.

האוטו עבר 65K והמליצו לי להחליף רצועת טיימינג בבערך 2500 שקל,

1) המחיר לא מופלג מדי?

2) אני יודע שרצועת טיימינג מחליפים בערך כל 80K, יש למישהו מושג מהן הוראות היצרן המדויקות להחלפת רצועת טיימינג בקליאו B שנת 2001 ( 1.4, 16 שסתומים, 98 כוחות רמת גימור RXT)?

Bimmer

פורסם

רצוי להחליף גם משאבת מים על הדרך.

*כדי להחליף טיימינג יש צורך בכלים ייעודיים. אי שימוש בכלים אלו יגרום לנזק.

לכן לא כל מוסך רגיל יכול לבצע את העבודה נכון.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם יש חשד שיש משהו לא בסדר ולו הקטן ביותר רצוי מאוד להחליף אותה ואת המשאבת מים כמובן על הדרך .

המחיר נשמע לי יקר מידי . אופייני למוסך מורשה ששם שוחטים במחיר בלי פרופורציה .

פורסם

האוטו עבר רק 65K וזה לא הרבה, הבעיה שאני לא יודע אם הוראות היצרן הם מוגבלות למספר שנים או לקילומטראז' ולכמה (שנים/ק"מ).

אין שום חשד אבל 65K זה 25K לפני ההמלצה הכללית (80K-90K) והאוטו כבר בן 5 שנים - לחכות עוד חצי שנה מאוד יעזור לי מבחינת הכיס.

לא יודע מה לעשות :S

Bimmer

פורסם

חגורת טיימינג מחליפים או לפי קילומטרז' או לפי פרקי זמן.

אם לא הוחלפה בחמש שנים האחרונות החגורה - תחליף. (וגם משאבת מים על הדרך כמו שאמרו).

פורסם

90k או 5 שנים,

אם יש לך ספיקות צלצל למחלקת שירות של קרסו (במידה ואין לך ספר רכב ).

למרות כל ה"ירידות" על קרסו את המידע הזה יתנו לך ללא תשלום:)

2500 ש"ח זה לא הרבה וטיימינג לרכב כזה הייתי עושה רק במורשה

אצלי עשיתי בסכום דומה באופל אסטרה +משאבת מים (כלולה בסכום)

אם תיקרע לך הרצועה (והיא בהחלט תיקרע אם לא תחליף) , תשלם הרבה יותר !

יובל,

פורסם

אחלה תודה על התשובות לכולם!

כיוון שאני קצת מפגר והייתי בטוח שהאוטו שנת 2001 אז כמעט באתי להחליף ואז הצצתי ברשיון והשנת הייצור היא 2002.

4 שנים 65K ק"מ, הרצועה תחכה עוד קצת :) תודה לכולם.

Bimmer

פורסם

תתחדש על הרכב! :wink:

תקרא פה על טיימינג בדיוק שאלתי את אותה שאלה לפני מס' ימים.

עשו אצלי ברכב טיימינג ב75K במוסך קרסו בחיפה. אם אתה רוצה אני יכול לברר בהסטוריית טיפולים שלי כמה זה עלה לי.

עריכה:

לפי הוראות יצרן טיימינג יבוצע כל 120K ק"מ או 4 שנים (המוקדם מבינהם).

אתה צריך לעשות!

אם יש לך שאלות נוספות על הרכב תשאל בכיף.

• תוכן חדש...