Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

המגבר הזה הוא באמת מגבר איכותי אבל לא הכי עוצמתי תלוי מה אתה מחפש...

אני הייתי ממליץ על הדראגסטר שהוא 110X4 והוא קצת יותר יקר אבל גם יותר עוצמתי וגם איכותי מאוד אני אישית מאוד נהנתי ממנו!!!

למכירה מגבר קטינגאג' + סאב בזוקה של JBL !!!

פורסם

מורל ELATE וסאב פיוניר זה שילוב יוצא דופן....

אתה צריך מגבר עם הרבה יותר "שרירים" כדי שתוכל להנות מהיכולות של הELATE. במחיר הזה עדיף שתחפש יד שניה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אתה לא תוכל להפעיל על המגבר הזה 400 RMS ומורל אלייט שכפי מה שזכור לי הוא קומפוננט של 200 RMS לא ?

המגברים של רוקפורד הם מגברים מעולים אין עליהם מילים אבל החיסרון היחיד הוא שהם יקרים וביחס למחיר שלהם לא שווה לקנות אותם לכן כולם פה המליצו לך לא לקנות אותם אם תיתן לי את התקציב שלך אתן לך כמה מגברים טובים ... אם הוא עד 1300 כמו שציינת קודם אז הנה :

זה קצת חורג מהתקציב אבל מגבר תותח..

mac Audio Z4200

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

עוד אחד:

מגבר של lanzar vibe 431

אולי אומרים פה שהוא לא עומד בהצהרות אבל ראיתי אותו מורכב אצל חבר עם סאב של KENWOOD ה400WRMS והוא פירק לו את הצורה :

http://www.e-net.co.il/product.asp?productId=4138

בהצלחה בקנייה

פורסם

א. כמו שאמרו כבר , גם אני לא מבין איך אפשר לחבר כזה סאב ברמה נמוכה , עם אחד הסטים האיכותיים שיש היום בארץ.

ב. ועוד אני חושב כבר אם אתה משקיע בסט ברמה של האליט , חשוב שתהיה הגברה ראויה , ולא של 100 RMS ,

(מגברים ברמה יותר גבוה מה JBL , אינפינטי , לאנזר ודומיו ..)

וכמובן איטום בדלתות - אם אין אתה לא מתכנן את כל זה - חבל על ההשקעה בסט.

• תוכן חדש...