Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עלתה לי שאלה בראש והייתי חייב לשאול אותה.

נגיד יש לי זוג קומפונטט שהוא מוצהר 150 RMS ,וההגברה שלי לסט היא JBL שנותן 100 RMS .

ויש אפשרות לעשות גישור לסט ואז הוא יקבל 300 RMS כול רמקול , לפי מה שהבנתי שאני יגביר במצב הרגיל את הסט אז מכוון שהמגבר חלש מהסט יהיה עיוותים .

ואם אני מגביר את הסט עם שתי גישורים ואני מכוון בצורה נכונה אז לא יהיו עיוותים בגלל שהרמקולים יקבלו הגברה בריאה יותר?

תודה לעונים .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

אם אתה נותן הגברה של 100 RMS , לרמקול של 150 RMS, הוא לא יתעוות, אלא ייתן פחות עוצמה\תפוקה.

הוא יתעווט בהגברה ממש גבוהה של כל הסקלה או משהו.

דבר שני: במצב השני הרמקולים יפעלו על מקס', הם יתנו יותר עוצמה+איכות, אך יש עליהם סיכון, כי אתה מכניס להם עוצמה גבוהה מידי של הספק... ככה שיש סיכוי שהם ישרפו לך.

פורסם

מי מדבר על הרמקול?? ,אני מדבר על התגובה של המגבר .

ואולי תפסיקו כבר כול משתמשי החודש בפורם וכאלו שאין להם מושג מהחיים שלהם לנסות לדעת הכול.

אני רוצה לקבל תשובה מקצועית ,וזה שאתם חייבים לכתוב לי את התגובה הלא מועילה שלכם רק גורם לרמה לרדת.

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

amit20

השאלה שלך כל כך לא מקצועית ואת עוד מרשה לעצמך לתקוף ככה צעירים שמנסים לעזור ולהסביר לך?

אין בושה בימינו האא??

אתה יכול לבקש פשוט דעה נוספת ואם אפשר גם מיקצועית...אף אחד לא חייב כאן דבר לאף אחד...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
מי מדבר על הרמקול?? ,אני מדבר על התגובה של המגבר .

ואולי תפסיקו כבר כול משתמשי החודש בפורם וכאלו שאין להם מושג מהחיים שלהם לנסות לדעת הכול.

אני רוצה לקבל תשובה מקצועית ,וזה שאתם חייבים לכתוב לי את התגובה הלא מועילה שלכם רק גורם לרמה לרדת.

לפני שאתה תוקף, בקורסים ללימוד אדיו, סאונד או כל הקשור לזה לא מחייבים אותך לפתוח יוזר בפורום.

אני בטוח שיש אנשים שעוסקים בתחום כבר שנים ונרשמו לפורום רק לאחרונה.

לגבי השאלה שלך בכלליות,

אם אתה מגביר סט בהספק של 150W RMS עם מגבר של 100 בהנחה שכיוונת את המגבר נכון לא תקבל עיוות.

הבעיה במגבר חלש מידי הוא שמכוונים אותו למכסימום גיין ואז המגבר מעוות את הצליל ויכול לגרום נזק לרמקול. במקרה שלך לדעתי הנתונים שציינת לא כ"כ מקצועיים וההפרש לא משמעותי מה שאומר שכל עוד תכוון נכון לא צפויה בעיה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אין שום בעייה להשאיר את הסט מחובר כמו שהוא. אנשים לא מבינים מה זה 100 RMS.

אם המגבר שלך הוא המגבר המפורסם "מהדיוטי" - תשכח מגישור. נזק מובטח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...