Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Punto

Engine
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית, ברכות על הפורום המגניב. ושנית אולי תוכלו לעזור לי בניסיונכם הרב.

הציעו לי לקנות פיאט פונטו ספייס ,2001, אוט', ב- 43K.

מישהו יכול ליעץ מניסיון על הפונטו באופן כללי?

עקרונית אני מחפש רכב לא גדול וחסכוני לכן פונטו נראיתה לי כאפשרות טובה.

תודה.

פורסם

אני לא בטוח לגבי המחיר - את זה אתה יכול לראות במחירונים.

באופן כללי לגבי פונטו כרכב יד שניה, כבר דיברו על זה רבות.

הפונטו נחשב לאחד הרכבים הפופולריים ביותר בשוק המשומשות. ככזה יש לו גם סחירות די גבוהה.

הטריק הוא לתפוס אחד שמור. תבדוק טוב את זה שאתה רוצה לקנות - פונטו די פופולרי, ולכן אתה יכול למצוא יחסית הרבה כאלה, אז תבחר אחד שתוחזק טוב.

לא כתבת קילומטרז' - זה גם משמעותי.

באופן כללי, אני חושב שהפונטו הוא קנייה טובה - יחסית זול, חסכוני, עושה את העבודה, וכשמתוחזק היטב - גם סביר מבחינת אמינות (יש טובים יותר, אבל יש גם גרועים הרבה יותר - סך הכל סביר)

תריץ קצת חיפושים פה על בדיקת רכב לפני קנייה - יש הרבה חומר.

שיהיה בהצלחה,

ניר

פורסם

כמו שניר רשם, אכן דובר עליה רבות.

קצת בתמצות:

הדגם שרשמת הינו ה ELX שהגיע עם התיבה הרציפה. עדיף לדעתי על גירסת ה SX החלשה יותר, וכמובן שבאותן שנים הגיע רק בגירסת הידני.

חפש אחת עם הסטוריית טיפולים מפורטת ככל הניתן.

מתוך נסיון של שנתיים עם אחת (גם כן 01, ELX), מאוד נהנתי מהרכב. כלום לא התקלקל, ועלות האחזקה הייתה זולה מאוד. ההוצעה הגדולה היחידה הגיעה בטיפול ה 80K שעלה קצת פחות מ 2000ש"ח.

שזה לא כ"כ נורא בהתחשב בדברים שעשו.

בכל מקרה, פרט קצת יותרל גבי מצב הרכב שמצאת, ואני מאמין שנוכל יותר לעזור.

בהצלחה.

!AWDSOME

פורסם

חברים, תודה על התגובות.

הרכב המדובר עבר 95K ק"מ ולדברי הבעלים הוא פרטי מיד שנייה.

מלבד שפשוף לא יפה בדלת ימנית קדמית, הוא נראה שמור.

קראתי במבחני דרך שדווקא התיבה הרציפה נותנת תחושה מוזרה בנהיגה האם יש ממש בכך?

בברכת נסיעה בטוחה.

אלי.

פורסם

דווקא התיבה הרציפה דיי מגניבה. לדעתי יותר נחמדה מתיבה אוטומטית קונבנציאונאלית.

הרעיון הוא, שאין לך הילוכים בתיבה, אלא הילוך אחד ממושך. בצורה זו, אם תרצה להאיץ, המנוע ישאר תמיד בתחום הסלד האופטמאלי, או לצורך העניין לפי כמות הלחיצה שלך על הדוושה.

מה שאומר שאין איבודי כח, והנסיעה מאוד חלקה.

עוד פלוס, שאתה נוסע במהירות הסובבת את ה 100 קמ"ש, הרכב עובד ב2000 סל"ד ואפילו פחות.

זה גם תורם לצריכת הדלק, שאצלי עמדה על 1:13.5 בנסיעה עירונית.

הטיםולים גם פשוטים מאוד. רק להחליף נוזל קירור לפי הוראות היצרן וזהו.

95,000 ק"מ נשמע לי קצת יותר מידי עבור רכב משנת 2001, הייתי מחפש עוד קצת, ממש לא קשה למצוא.

!AWDSOME

פורסם

יש לי את הגרסה הידנית בבית, הרכב שלנו עבר למעלה מ150,000 ק"מ, הרוב בנסיעה בינעירונית רגועה אבל היו לו גם כמה נסיעות חזקות על הצד וכו'.

הרכב מטופל ושמור בקנאות.

אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים מלבד תיבת הילוכים ומספר השסתומים (8 אצלי לועמת 16 אצלך), אך מבחינתי הרכב מומלץ עד מאוד.

אמין (אם הוא מטופל), חסכוני, מרווח (יחסית), ולא כל כך נוראי לנהיגה (בהנחה שאתה יודע מה שאתה עושה ומתעלם מההגה החשמלי).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...