Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול מישהו נכנס בי בעוצמה מאחורה

הוא אמר שהכפכף התסבך לו עם פדלים והרגל שלו נתקעה על הגז והוא לא הצליח לבלום..

אז כשאתם רוצים מאוד ללכת עם כפכפים (לים יש סיבה טובה ללכת עם כפכפים)שימו נעליים כשאתם נוהגים ותחליפו לכפכפים כשאתם יוצאים מהרכב...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יום אחד אני יורד לחניה, ופיתאום מכונית בהמשך החניה מפרפרת כמו מטורפת בחניה.

כימעט ניכנסה בפח אשפה ועלתה כמה פעמים על המידרכה.

לבסוף היא עצרה הבחור יצא, וכמובן שאלנו אותו מה קרה.

הוא הכניס לרברס נתן גז, והכפכף ניתפס לו, והמכונית פשוט נתנה רברס עם גז מלא.

עם הפניית גלגלים יוצא דונאט יפה אבל ממש לא בטיחותי.

למזלו זה ניגמר בלא יותר מטראומה קטנה ולקח גדול.

פורסם

כשלי יוצא מצב שאני צריך לנהוג עם כפכפים אני פשוט מעדיף להוריד אותם ולנהוג יחף למרות שזה לא חוקי אני אף פעם לא הבנתי למה , זה הרבה יותר נוח

ים long time no

פורסם

כשאתה לוחץ עם רגל יחפה על דוושת הגז, לא מתרכז בדיוק אותו כוח כשאתה לוחץ על הדוושה עם הסולייה של הנעל! בקיצור עם הנעל יותר קל לבלום!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כשאתה לוחץ עם רגל יחפה על דוושת הגז, לא מתרכז בדיוק אותו כוח כשאתה לוחץ על הדוושה עם הסולייה של הנעל! בקיצור עם הנעל יותר קל לבלום!
אני נוהג ככה כבר כבר 4 קייצים ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה , כנראה זה עניין של הרגל .

ים long time no

פורסם
אני נוהג ככה כבר כבר 4 קייצים ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה , כנראה זה עניין של הרגל .
יש סיכון מסויים בנסיעה עם כפכפים, עדיף להימנע ממנו,וכמובן לא לכל אחד זה קורה. עוד מקרה בדומה לכפכפים זה עם השטיחים באוטו שלפעמים נכנסים בצורה לא טובה וגורמים גם לברקס וגם לגז להילחץ באותו זמן או עוד סיטואציות אחרות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בדיוק !

בגלל זה הבלימה נעשית חזקה מדי שאני נוהג עם כפכפים, ובהתאם ככה הלחיצה על דוושת הגז ..

פורסם

אני שלמדתי (שלמדתי=כשלמדתי) נהיגה (ידני עם (עם=אם) זה משנה משהו) הייתי נוהג יחף....ולא הייתה שום בעיה עם זה. כרגע אני נוהג עם נעליים ואני לא מרגיש שינוי כלשהו. לפי דעתי כל העניין של הדוושות הוא טכניקה נטו.

פורסם

לנהוג עם כפכפים זה בלתי אפשרי.. קשה לבלום וזה מסתבך בדוושות כמו שאמרו. לנהוג יחף זה כבר הרבה פחות בעיה למרות שעם נעליים הלחיצה על הברקס יותר קלה.

:evil:
פורסם

לפי דעתי הבעיתיות בנהיגה בכפכפים היא לא עוצמת הלחיצה, כמות הזיעה וכו'. העניין הוא שבתוך כפכף הרגל לא מקובעת כמו שצריך. כשלוחצים על הבלם, לצורך העניין, קודם הרגל מחליקה בתוך הכפכף עד למצב שבו היא מקבלת אחיזה טובה, ורק אז מתחילה הלחיצה על הבלם עצמו. בדרך ההפוכה, כאשר מורידים את הרגל מהדוושה, קורה התהליך ההפוך, קודם משתחררת הלחיצה על הדוושה ואז הרגל מתפנה להחליק מתוך הכפכף. כך נוצר מצב של בזבוז זמן יקר בזמן בלימת חירום, או לחילופין, בזמן האצה בדראג רייס.

לכן, כפכפים זה לא מומלץ... גם נעלי ספורט גדולות ביותר משתי מידות...

פורסם

שאלה, היות ואני נוהג הרבה יחף (ככה זה מהשיעורי נהיגה, 4 שנים, אין לי בעיה, אני מבקש לא לנזוף):

כאשר עצרו אותי שוטרים, ברגע שהרכב עצר במקום ישר בתנועות רגליים זריזות נכנסתי לתוך הכפכפים שלי (זה תמיד משהו בסגנון חצי נעל כזה פתוח מאחורה), האם מותר לנהוג עם זה ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא בטוח לגבי זה, אבל אני זוכר שלנעל/סנדל/כפכף חייב להיות נעילה מאחורה על העקב.

ואני חושב שיש איסור על לינהוג יחף, ביגלל אותה סיבה שיש על הפדלים גומי. חיכוך של עור עם הגומי לא ממש עוזר, לעומת זאת חיכוף של גומי של נעל ספורט עם הגומי של הדוושה ישמור את הרגל במקום.

• תוכן חדש...