Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

eBay UK - לוטוס מדהימה ב-3,038 שקלים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה זה יפה:

וגם זה יפה:

ואפילו זה יפה:

ורק זה לא יפה?

נמרוד

אני אנסה לענות ברצינות icon_wink.gif :

קודם כל, יופי זה לא עניין מדעי, וכל אחד והטעם שלו... אבל תבדוק את הזווית של החלון הצדדי-אחורי של הלוטוס, ותראה שהיא הפוכה לשיפוע של הדלת האחורית. זה יוצר קורת C אחורית גדולה, ו"ישבן" דומיננטי, מסורבל ומכוער. בוולבו והרליאנט, להבדיל, השיפוע באותו כיוון. קורה C היא עדינה והרמונית, וזה פשוט נראה יותר טוב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אם כבר שרשור על "למה היא לא בת 30, למה ההגה לא במקום הנכון, למה זה כ"כ רחוק", אז ספרינט וולוצ'ה 1979 זו בהחלט דוגמה טובה (פאקינג רק 500 דולר אוסטרלי!!!)

http://cgi.ebay.com/Alfasud-Sprint-Veloce-alfa_W0QQitemZ4646414277QQihZ002QQcategoryZ9834QQrdZ1QQcmdZViewItem

אי אי אח אי אי אווו

הייתה לי כזאת ב ד י ו ק ! (אפילו באותו צבע)...:shock:

ותהיה לי שוב!:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מכונית מזעזעת, הייתי קונה אותה רק בגלל המנוע, אפילו הג'אנטים נראים כמו אהילים מאיקאה. משהו נוראי.

haters will hate

פורסם
9586en_lgimage1.jpg

לא יודע אם זה רק אני ,אבל הפרונט של הרכב הזה מזכיר איבר נשי כלשהו.

איפה לעזאזל אתה רואה ציצים??????

haters will hate

פורסם

הרכב בכלל לא מכוער!

אומנם תוכלו בהחלט לגרוס שהוא לא יפה באופן מוחצן, אבל הוא מלא בייחודיות.

מעניין מה היה קורה אילו הייתי מעלה תמונות של מספר פרארי'ז בוורסיות של סטיישן שנתקלתי בהן פעם במהלך שיטוט...

נמרוד, "הישיבה בבגאז'" מזכירה לי את הישיבה בפיאט מולטיפלה.

בשתי המכוניות, אתה מרוסס באופן עורפי בזכוכיות במקרה של ליטוף אחורי הרכב על-ידי רכב אחר...

אבל אתה אוהב צרפתיות, לא? :-D (אני יודע ש... אבל בכל זאת... :roll:)

עדיין לא ענו לי לגבי המחירים הזנותיים של הרכבים המשופצים להפליא שנמכרים שם.

מהי הסיבה לכך???

האם שיפוץ הגון כבר לא עולה כסף בימינו, בבריטניה בפרט?!

תנו לרכב צ'אנס!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
9586en_lgimage1.jpg

נמחק

לפי דעתי הרכב ממש לא מכוער, הוא מדהים ביופיו , לטעמי.

פורסם

ראשית, המחיר עכשיו זה לא המחיר הסופי. בדקות האחרונות בדרך כלל יש קפיצה במחיר. נוסף על כך, לוטוס בבריטניה במיוחד היא לא כזה רכב נדיר. הנוף שם מכיל די הרבה אקזוטיקות. בכל אופן, זה רכב שצריך להשקיע עליו המון כסף (אני בדיוק עכשיו אוכל את הסרט הזה), ועדיף שם לשלם מעט יותר על רכב במצב טוב יותר, מאשר לשלם הרבה בשביל להביא אותו לאותו המצב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זאת בדיוק הייתה כוונת היוצר.

אבל אני אישית חושב, שזה עדיין נראה כמו אסלה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לפי מחירון practical classics מחודש מרץ (במקרה זה הגליון העליון בערימה ליד המחשב), לוטוס כזו אמורה לעלות בין 900 ל-3750 פאונד לפי סולם של שלוש דרגות הנע בין מכונית נוסעת אך זקוקה לשיפוץ מקיף לבין מכונית מושלמת.

אה, כן. ונעלבתי אישית ששכחתם את זאת:

HPE-auto-web.jpg

שלדעתי, מבחינה עיצובית היא הרבה יותר מוצלחת מהוולוו, הרליאנט והלוטוס.

• תוכן חדש...