Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך תדע אם המגבר כבה? אמממ מעניין מאוד..

כנראה שכחת שהסאב והרמקולים שלך מחוברים למגבר? כאשר המגבר מכובה האלמנטים שמחוברים אליו אינם פועלים..

פורסם

להיות ליד המגבר ולהסתכל על נורת החיווי, בזמן שחבר "משחק" מעט עם כבלי המתח בחיבורי בית הפיוז, כמו כן לבדוק שחיברו היטב את כבל המתח לקוטב החיובי במצבר. חובה לעבוד בזהירות, באור יום, בכלל מומלץ לחכות למחר במפגש אני מאמין שאני יבוא ואם לא אז לא חסרים אנשים, מראה עיניים טוב מאלף מילים... בעיקר כאשר יד ימין שלי נמצאת בתוך סד בגלל ניתוח ואני כותב ביד שמאל :type: אריק.

בשיפוצים

פורסם

תגיע מחר למפגש, אני מאמין שיש לך שם סמטוחה בהתקנה עם כל המפצלים, שעתיים של תרד יכולים להפתר ב5 דקות של עבודה על האוטו.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
האם החלפת הפיוז יכולה לפתור את הבעיה?

סביר להניח שלא. פיוז - או שהוא תקין או שהוא שרוף. אם הוא שרוף המגבר לא יעבוד בכלל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תנסה ליבדוק את הכבל של הרימוט יכול להיות שהוא רופף וביגלל זה נעלמת לך המוזיקה (רק השערה)

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם
סביר להניח שלא. פיוז - או שהוא תקין או שהוא שרוף. אם הוא שרוף המגבר לא יעבוד בכלל.

שלו.

תיקון.

גם אם פיוז נראה תקין - לפעמים הוא לא. קרתה לי תופעה דומה למה שהבחור מתאר והסתבר שהפיוז זכוכית שליד המצבר פשוט התפרק מבפנים ונוצר מגע רופף (חיצונית הוא נראה שלם לגמריי).

גולף, תנסה להחליף פיוז ותראה מה יקרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...