Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בארבע השנים האחרונות קנגו מהחברה שאני עובד בה. מודל 2002 , דיזל 1.9 אטמוספרי, גיר ידני, עם חלונות חשמל, שתי כריות אוויר, ABS , מראות חשמל ושש דלתות, כלומר ארבע דלתות לנוסעים ושתי דלתות אחוריות. הרכב עם 150K ק"מ, טופל כל החיים במוסך מורשה רנו, על פי הספר, ובלי נסיון לחסוך כסף על טיפולים. טסט לשנה. הוחלף עכשיו לקראת הטסט ממיר קטליטי. הרכב עם תפוח גרירה (שאני ביקשתי להרכיב בו בשביל לגרור את הטרקטורון שלי) .

הרכב היה בשלוש שנים הראשונות בבעלות חברת הליסינג שהחברה שלי עובדת איתה, ולפני שנה החברה שאני עובד בה העבירה בעלות אליה לאחר שנגמר חוזה הליסינג.

הרכב לא נפגע מעולם בתאונה, גם לא נשרט בחנייה. מצבו מושלם, חיצונית, מכנית ופנימית.

אני עוזב עכשיו את החברה הזו, ואני שוקל לקנות ממנה את הקנגו.

1. מהו המחיר שהחברה יכולה לקבל עליו?

2. מהו המחיר שאני אוכל לקבל עליו במקרה שאני אצטרך למכור אותו? (לא ברור לי אם המחיר יהיה שונה מאשר בסעיף 1. )

3. לא הצלחתי להבין מהמחירון של יצחק לוי באיזה דגם בדיוק מדובר, ולכן אני גם לא יודע מהו המחיר שלו לפני שקלול ליסינג/חברה/קילומטראז' .

לגבי המחיר, הייתי שמח אם מישהו שסגר עיסקה בזמן האחרון על רכב זהה או קרוב אליו, יוכל לספר על פרטי העיסקה כדי שיהיה לי רפרנס למחיר הנכון לרכב. להכניס למחירון של יצחק לוי את השקלולים השונים אני יכול, אבל קשה לי להעריך כמה בפועל נמכר רכב כזה, במיוחד שמדובר על תוצרת רנו, ואני לא יודע אם הרכב נסחר בדרך כלל במחירון, או מתחת לו, או הרבה מאוד מתחת לו.

יצחקלויקנגו.JPG

פורסם

חנן אתה מחפש הרפתקאות? אמרת בעצמך כבר 30 פעם, שהרכב הספציפי הזה בעייתי מאוד ושלא היית מחזיק אותו (אם אני זוכר נכון), אז למה....?

פורסם

היי, ארז. אתה צודק. לקנגו (ואין לי שום סיבה להניח שהרכב הספציפי הזה שונה בעניין הזה מקנגויים אחרים, שכן הוא ננהג היטב ומטופל היטב) יהיו ללא ספק יותר תקלות מאשר בקורולה שהיתה לי שהיתה עתיקה ממנו בחמש שנים.

אבל, יש כאן מקרה מיוחד, שכן יתכן שבמחיר נמוך אני יכול לספק למשפחה שלי תחבורה ברכב חדש יחסית, עם כל אביזרי הבטיחות והנוחות שאנחנו צריכים. מדובר כאן ברכב שרק אני נהגתי בו, ולכן אין לי ספקות לגבי ההיסטוריה שלו, כמו ברכב שאני אקנה מהשוק בחופשי. יש לו תפוח גרירה, שזה טוב לי. יש לו טסט לשנה, שזה חסכון של כמה אלפי ש"ח. הוא חסכוני מאוד בעלות הדלק. הוא מאוד מאוד מתאים לי לצרכים שלי, וזו הסיבה שביקשתי בדיוק את הרכב הזה. הוא הרי לא משמש לי להעברת משאות בעבודה, והייתי יכול לנסוע במשפחתומטית.

אז: אני מודע לכך, שאני אצטרך לתקן אותו פה ושם, אבל עלויות התיקון, מכיוון שאני לא מטפל במוסכים, לא יהיו לי גבוהות מדי, בשאיפה, והערכה שלי היא ששלל היתרונות בעיסקה הספציפית הזו, יגברו על חסרון האמינות הנחותה.

בכל מקרה, למרות שאני מודה לך על התגובה, אני מעדיף שהשרשור הזה יישאר בנושא המחיר הנכון.

פורסם

בדגם שלך זה ה rte שמחירו 57,300.

תיכנס לשיקלול מחיר, תרשום יד ראשונה ליסינג, יד שניה בבעלות חברה פרטית/ציבורית.

כולל שיקלול קילומצטרא'ז.

ואז תראה מה המחירון שלה לאחר הכנסת הנתונים הללו.

דווקא הקנגו לאחר מתיחת הפנים ב 2002 ושונה בעיצוב הפנים מעט, רכב פיקאפ מאוד מומלץ גם משפחתי וגם לצרכים מסחריים, אתה מכיר אותו ב 4 שנים האחרונות הרבה יותר ממני.

וזאת עיסקה מצויינת בשבילך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תביא בחשבון שיש היצף יחסי של קנגואים בשוק המשומשות (אם כי לא כה חדשים) בעיקר מיוצאי צה"ל, יש למכירה גם ב 35K ופחות מהמודל הזה.לדעתי הרכב שאתה מתאר צריך להמכר בסביבות 40K ומטה לך, אל תשכח שאתה חוסך לחברה הרבה "זיוני שכל" בזה שאתה בא וקונה מיידית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא בטוח במיליון אחוז שעשיתי את זה נכון, אבל הכנסתי את הנתונים למחירון בדף האינטרנט של יצחק לוי, וקיבלתי שאין על הרכב ירידת ערך בכלל.

יכול להיות שאין הורדת ערך על בעלות של ליסינג וחברה?

ואתם עדיין עומדים על דעתכם , שרכב שהמחירון שלו , הרגיל והמשוקלל, הוא 57 לא ימכר ביותר מ40 ?

פורסם

תסתכל בעצמך ב yad2 כמה דורשים על קנגואים מהמודל הזה.

אז נכון שרובם שחוטים הרבה יותר...

ונכון שחלקם יוצאי צה"ל...

ונכון שהקנגו שלך עם תוספת וו גרירה...

אבל השוק פועל את פעולתו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רכב חברה לשעבר כשמדובר ברכב מסחרי אין שום הורדה (שהרי רוב הרכבים רשומים ע"ש חברות) גם הקילומטרז' יחסית נמוך, וגם הוא לא מהווה עילה להורדה במחיר.

א-ב-ל, העובדה שהרכבים האלה לא מוכרים יותר במע"מ, ועליית מחירי הסולר (בלי הורדה מקבילה באגרת הרישוי) פגעה קשות בשוק שלהם - ואני חושב שהחירים המוצגים בלוח יד 2 מדברים בעד עצמם, מה גם שאסור לשכוח שאלה מחירי הפתיחה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...