Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג טויוטה קורולה 98,בימים האחרונים הבחנתי כי המזגן מקרר רק בנסיעה מהירה,בעמידה או בנסיעה איטית אינו מקרר כלל,מה יכולה להיות הסיבה.

פורסם

הוונטה של המזגן לא עובדת,ורק בזמן נסיעה, המעבה מקבל קירור

מרוח הנסיעה,ופורק את החום.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

האם זה משתפר אם אתה מעלה טורים כשהרכב עומד?

אם זה לא עוזר זה כמעט בוודאות מה שדוד כתב.

אם זה כן עוזר יתכן שהמדחס לא דוחס מספיק חזק. סיבות אפשריות (אני לא מומחה): אין מספיק גז, בעיה במדחס (תפקוד חלקי באופן הזה הוא נדיר).

פורסם

גז גז גז

חסר

תמלא

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נראה לי כמו בעייה בוונטה,

תבדוק בבדיקה פשוטה

תניע את הרכב

תדליק מזגן..

תפתח מכסה מנוע ותבדוק אם הוונטה מסתובבת קבוע..

ובדוק על הדרך אם יש גז

יש חלונית ביקורת על המייבש/ פילטר

הגז בצבע לבן וצריך לעבור בקביעות ובלי בועות, אם ישנם בועות סימן שחסר גז.

פורסם

האם הוונטה עובדת ישירות בהפעלת מזגן? או רק שהאוטו מגיע לרמת חום מסויימת?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

במצב רגיל בלי מזגן הוונטה נכנסת לפעולה שהמנוע מגיע לחום מסויים.. וזה לסרוגין, פועל ומפסיק בשביל לווסת את החום.

עם מזגן, הוונטה צריכה לפעול ישר שמפעילים את המזגן (ככה זה בכל הרכבים, אם אני טועה תתקנו אותי)

פורסם

יש מכוניות שבהן מאורר המעבה הקדמי פועל מיד בהפעלת המזגן ויש רכבים שבהם הוא יופעל רק בעלית לחץ הגז ע"י מתג לחץ הסוגר מעגל חשמלי להפעלת המאורר. יש מכוניות שבהן מאורר/ים הרדיאטור משתף/ים גם למעבה המזגן וצורת פעולתם הנה או בשתי מהירויות או כל מאורר לחוד וזאת לפי מצבים משתנים של חום המנוע או לחץ הגז במע' המזגן. במכוניות מודרניות זה כבר מתוחכם ומסובך יותר והפעלת מאוררים אלו מתבצעת ע"י מחשב נהול המוע המקבל את נתוני חום המנוע ולחץ גז המזגן ולפי זה מפעיל המאוררים כנדרש בכל מצב.

במצב חרום שחום המנוע עולה גבוה מדי, מחשב נהול המנוע ינתק מדחס המזגן מפעולה ויפעיל את מאוררי הרדיאטור (ןמעבה המזגן) במכסימום עוצמה כדי לנסות ולקרר המנוע ולהפחית העומס ממנו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לבדוק שרצועת האביזרים לא מחליקה.

לוודא שאין תופעות נלוות (הידלקות נורת טעינה בסרק, הגה כח לא עובד טוב בסרק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...