Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה קיבלתי תיאבון וחשבתי להחליף את המנוע הזקן של הפיג'ו במנוע 2 ליטר רענן של xsi 306 דור שני. אבל אחרי שראיתי מה המחיר של הפרוייקט אז ירדתי ממנו לגמרי כי צריך להחליף המון מכלולים ברכב .

אז במקום ההחלפה הזאת החלטתי שלפחות אני יעשה אוברול למנוע 1800 הישן והחלוש של ה306.

(האוטו:פיג'ו 306 מנוע 1800 מודל 94)

כשפרקו את הראש נגלו לעיננו הדברים הבאים:

-האטם פשוט התפורר שנגעו בו פשוט ככה(!!)

-סלב אחד היה סדוק

-הבוכנה בסלב היתה קצת מעוכה והרינג כבר לא היה רינג כל כך..

-אחד הסתומים בראש היה דפוק (ראש של 8 שסתומים )

ובעקבות זה הוחלפו :

-סלבים

-רינגים

-בוכנות

-הראש עבר שיפוץ והשחזה (שסתומים שופצו , גומיות שסתומים הוחלפו)

-הבלוק נבדק שאין לו סדקים או עיוותים כי אחרת כל זה לא שווה..

-הקרטר פורק ונוקה

-הרדיאטור פורק ונוקה מכל הטחינה שהיתה שם..

-הוחלפה רצועת טיימינג

-פלאגים

-פילטר שמן דלק אויר

סה"כ הכל עלה לי 3500 ש"ח כולל מע"מ. האם המחיר משתלם?

ואיך הולכת ההרצה מבחינת כמה ק"מ ומה המהירות הכי גבוהה שמותר לי ליסוע?

בתודה מראש

יוגב .r

פורסם

כל הכבוד לך יוגב!

אני מאמין ומקווה שהעבודה בוצעה כמו שצריך, ואם זה כך, אתה תהנה מהאוטו עוד הרבה זמן...

הרבה יותר כדאי מלקנות מנוע שלא ידוע מה המצב שלו.

בכל מקרה 3500 ש"ח נשמע לי סביר בהחלט.

תתחדש.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בנוגע לשאלת ההרצה - ב500 הק"מ הראשונים מומלץ להשאיר את הטורים ב2.5-+, ולאחר מכן לחזור לחיזוק.

כמו כן הייתי ממליץ לך לבדוק שמן / מים לפחות שלוש פעמים בשבוע (בזמן תקופת ההרצה) ובאופן כללי לא לאמץ את המנוע יותר מדי.

3500 ש"ח בעבור טיפול כזה (החומרים עלו די הרבה למוסך) זה מחיר הגיוני באם העבודה נעשתה בצורה מקצועית ואת ההבדל תרגיש בתום תקופת ההרצה.

תהנה מהמנוע החדש ישן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תודה על התגובות..

ד"א במוסך נאמר לי שאני צריך לעשות הרצה של 1000 ק"מ במהירות של עד גג 80 קמ"ש (עדיף 70 קמ"ש). וגם נאמר לי שאסור לי ליסוע במהלך ה1000 ק"מ האלה עם יותר מבן אדם אחד באוטו(מה אני נהג חדש מוגבל במספר אנשים?:| )

למישהו יש דעה אחרת בעניין?

יוגב

פורסם

ואם יש למישהו , הוא יתקן לך את המנוע במקום המוסך ?

ההרצה נועדה לתת לחלקים "להתיישב" במקומם. תאמץ את המנוע יתר על המדיה - ואתה עלול לקבל כשלים מאוחר יותר.

המוסכניק לא אמר לך את זה כי הוא רוצה שתסע לאט ולבד - אלא כדי שהעבודה תצליח ושניכם תהיו מרוצים.

כולה 1000 ק"מ. תתאפק.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על הרצה עם מגבלת נוסעים.

ברכבים חדשים מהמפעל ממליצים על הרצה מסויימת, בד"כ עם הגבלת סל"ד + הגבלת מהירות (120-130) שבד"כ נובעת מהגבלת הסל"ד בהילוך העליון. וגם כמובן ממליצים לא לתת פול גז.

לא נראה לי שנוסע נוסף או שניים ישפיעו במשהו על ההרצה, בהנחה שלא מדובר בטיפוס עליות מטורפות ושאתה לא סוחב טונות של ג'אנק בבגאז'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא נראה לי שנוסע נוסף או שניים ישפיעו במשהו על ההרצה, בהנחה שלא מדובר בטיפוס עליות מטורפות ושאתה לא סוחב טונות של ג'אנק בבגאז'.

בוא נגיד שאחרי לקוח ישראלי אחד טיפוסי או שניים ["מה אתה רוצה? לא עברתי את ה1000 סל"ד, מה לעלות את הקסטל כל יום עם חמישה אנשים באוטו על 60 בהילוך חמישי זה לא בסדר???"] המוסכניק מבין שאם הוא לא יגדיר את כ-ל הכללים, משהו כנראה יידפק.

כמו שאמרו מליון פעם מעלי - כולה 1000 ק"מ, שלושה מיכלי דלק, חבל לעשות מזה ענין שזה לא.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הדעות היום לגבי הרצה שונות מאוד מהדעות שהיו מקובלות לפני 30 שנה. גם בגלל שהטכנולוגיות ודיוק העיבוד המכני השתנו, וגם בגלל שנוצרו תובנות חדשות.

בהיינס, למשל, ובחלק גדול מספרי הרכבים שמיועדים לנהג, אתה תמצא בעיקר המלצה לעבוד עם המנוע בעומסים משתנים . לנסוע לאילת וחזרה במהירות קבועה, כמו שהיה מקובל פעם אצל חלק מהנהגים זה בדיוק הפוך מהנכון ע"פ המלצה זו .

ויש גם קיצוניות הפוכה בעניין הזה:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=2295&highlight=%E4%F8%F6%E4

• תוכן חדש...