Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי, את הפוליש ל"חידוש" עשית ברצף, או שבעקביות מסוימת (נאמר כל כמה חודשים?).

וגם - אתה יכול לפרט על ה"שיטות מקלות"?

תודה.

פורסם

מישהו יכול לפרט את השלבים המומלצים לפוליש ווקס? כמו כן להמליץ עם מה הכי טוב לעשות?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מצטרף להמלצה של בנצי.

פוליש ווקס עושים פלאים לצבע,אני עשיתי פעם אחת פוליש לרנו שלי משקיבלתי אותה ופעם בחודש ווקס,בלי שום קשר כשיוצא לי ,אני עובר נקודתית עם GS27 (בשפורפרת) על כתמי צבע ושיפשופים שיש לי,אין יותר תענוג מלהתסכל על רכב בוהק ונוצץ, כשהרכב אדום זה הרבה יותר בולט.

בנצי בקשר לחריטה,קנה לק מאוטו דיפו שהכי קרוב לצבע שלך,ומלא בעדינות את החריטה ,אחרי זה תעשה פוליש ווקס על האיזור ,החריטה אומנם לא תעלם לגמרי אך בהחלט היא פחות תבלוט.

גם הרכב שלי מחכה לפחחות וצבע זה לא אומר שלא צריך לגרום לו לבהוק ולהינות ממנו,כמו שבנצי אמר.

• אחראי פורום
פורסם

עמית, אני עשיתי פוליש עם חומר שנקרא "NO.7 " משהו...

יש גס ועדין, את הווקס עשיתי עם "ראלי" .

יצא פצצה, האוטו ממש הבריק.

גם עלה ממש גרושים ב"חצי חינם".

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כל אחד והסטייה שלו......

רן, שיהיה לך חשק לפוליש - בוא אלי לעבודה.

אולמי "מוסקט אירועים" - אחרי הבריפינג שמתחיל ב18:30 והחלוקה לשולחנות, עושים פוליש על המזלגות, הסכינים והצלחות. אם נזדרז תוכל לחזור לעיר הבירה עד 21:00 בערב.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

רן או כל אחד אחר מוזמנים גם אליי לפוליש, למלון ''אשל השומרון'' ושעת הפוליש משתנה מפעם לפעם אז לתאם בפרטי...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...