Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל, אבל זה מה שקורה כש"פוזה" והגיל מתחברים.

חבל שנהגים צעירים לא מבינים, שאין להם לא את הידע,לא את היכולת ולא את הזכות לנסוע ככה.

ומה שעוד יותר חבל, שהם גורמים למוות של אחרים, ולא של עצמם. הפעם דארווין נרדם בשמירה.

פורסם

מי או מה זה דארווין? דאווין אולי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני שונא ערסים!!!! מגעילים אותי הבבונים האלה...

מהיר ועצבני עם יונדאי גטס?...

זאת לא הייתה יונדאי גטס הם היו עם איביזה טורבו צהובה.

ורוב מה שכתוב בכתבה שטויות אני הייתי עד למה שקרה

במקרה הוא מהשכונה שלי ..יהי זכרו ברוך.

פורסם

בתאונות כאלו, זה תמיד נשמע כאילו מישהו היה לא חגור ואכל אותה. אחד נפצע קל, קל מספיק בשביל שיוכל להחקר מיד לאחר התאונה, וחברו נהרג במקום?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבל...הם לא מבינים על מה הם שולטים...רכב בידים של ילדים חסרי אחריות וניסיון זה כמו כלי נשק

אני נהג חדש ואני רואה בסביבה שלי איזה שטויות עושים וכבר היו כמה התהפכויות בקרב השכבה שלנו...לא חסר

אני בחיים לא יעשה דברים כאלה כי אני פשוט פחדן מדי...(אני אוהב את החיים שלי מה לעשות)

פורסם
ליאור נהרג כתוצאה מכך שהגר הפרדה נכנסה באוטו וחתכה אותו.

הנהג נחבל קלות בראשו. הוא עצור 4 ימים

אז הגדר נכנסה בו ולא הוא בה?

הגדר אשמה?

רק 4 ימים? אני מקווה שהוא יקבל מאסר מאוד ממושך.

פורסם

אשמת הגדר.

ידוע שגדרות הפרדה ממתכת, האלו שחותכות מכוניות, נורא נורא מסוכנות, ובאמת פיתחו דברים שבעזרתם הגדרות האלו לא חותכים מכוניות כמו חמאה, אבל כנראה שזה לא בתוכנית של הממשלה בזמן הקרוב, ואם אתה תוהים מה הפטנט עושה,, הוא פשוט מין דבר שנדחף לאורך הגדר ועושה לה U-TURN, בעצם גורם לה במקום להשאר במקום ולהמשיך ישר, הוא מעקם אותה בסיבוב ופשוט במקום שהגדר תמשיך דרך המכונית, היא עושה סיבוב של 180 מעלות פשוט מתעופפת לה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

חבל שאתם ישר נופילם על הנהג,

תחכו תראו מה יצא בסוף

הוא נהג מהר?

הוא נבהל שהבחורים לידו חתכו אותו ואיבד שליטה?

חברה בחור בן שמונה עשרה שעוד לא התחיל את החיים סיים אותם!

ואתם יושבים פה וכל אחד יורד על נהגים צעירים

רוצים להגיד כמה נהגים צעירים עושים שטויות?

כמה הם לא יודעים לנהוג?

תפתחו אשכול חדש ובו תגידו מה שאתם רוצים על נהגים חדשים

מה שיש לי להגיד זה יהי זכרו ברוך.

ולמשפחה שלא תדעו עוד צער...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...