Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאוהבי מיניבוס של VW:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שימש לסיורים מודרכים בתוך מיפעל המיסחריות של VW בהנובר בגרמניה ראיתי אותו ולידו היה גם דגם T3 וגם דגםT4 שבו הסיעו אותי לסיור במיפעל בשנת 2000 הדגם שבתמונה הוא T2

פורסם
איך מגיעים למושב האחורי?
על זה נאמר :

"אין מקום שהוא רחוק מידי..."

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הדגם שבתמונה הראשונה הוא מסוף שנות הייצור,כנראה 77'-79'.

ה T2 מיוצר עד היום בדרום אמריקה,ויש לו גירסה פתוחה משונה משהו,שמשמשת לטיולים ביערות העד בברזיל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זהו הדגם האהוב עליי ביותר. VW Bus Barndoor Deluxe 23 windows...)

אני לא יודע מה איתך, אבל אני סופר פה רק שתי חלונות.

איך דבר כזה עובר טסט בלי מגבים? (למרות שנראה לי שבמידה ויורד עליך גשם באוטו כזה, הדבר האחרון שמעניין אותך זה השמשות...)

:lol:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לכל אוהבי הגימיקים הינה עוד כמה...

14408.jpg

19574.jpg

25126.jpg

96464.jpg

99465.jpg

116439.jpg

פורסם

rafiz - אתה נותן לי רעיונות מענינים לגבי המשך דרכה של לוסי -יש עוד? -וירון -יש לך תמונות מהביקור במפעל -תשלח משהו פעם , שבת שלום -ניר

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תוכן חדש...