Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א) הרפליקה של ספייסוואגון נקראת קאיה Joice ואינה נמכרת כבר כמה שנים.

ב) למה אתה מעליב את הספייסוואגון ע"י השוואתה לקרניבל? הספייס אמנם הוצגה בתחילת שנות ה90' אבל יש לה תכנון פנים מבריק והנדסת אנוש מעולה ומלבד הגיר אמינות מצויינת, מה שאי אפשר לומר על הקרניבל שאמנם מאפשרת מרחב טוב ל6 מבוגרים (בדומה למולטיפלה) אך 5 מבוגרים + 2 ילדים לא יכנסו בה בנוחיות, מה שאין כן בספייס.מה אתה אומר אני נסעתי עם 7 אנשים לצפון עם קרניבל והיא סבבה, דבר ראשון בשורה השניה יש כסאות כמו בשורה הראשונה, ובשורה השלישית נכנסים 2 ילדים ומבוגר בלי בעיה.(את הנסיעה לצפון עשינו 7 מבוגרים)

הפער במשקל (1300 לעומת 1900) גורם לכך שהקרניבל אינה חסכונית יותר למרות מנוע דיזל ברוב המכוניות.

לפי דעתי לא נכנסת בחיים לרכב הזה כי הוא פי כמה יותר מרובח מהספיסוואגון.

אם אני טועה אני מצטער אבל יש לי לא מעט ניסיון עם הרכבים האלה

פורסם
אני לא חנפן אני אמיתי.
לא שמת לב לקריצה?

אני מתנצל אם לקחת אותי ברצינות ולו ברגע של חולשה.

לפי דעתי לא נכנסת בחיים לרכב הזה כי הוא פי כמה יותר מרובח מהספיסוואגון.

אם אני טועה אני מצטער אבל יש לי לא מעט ניסיון עם הרכבים האלה

אתה צודק, מה שכתבתי מתייחס לקרניבל לאחר מתיחת הפנים - היא בוודאי יותר מרווחת מהספייס (וגם ארוכה ב45 ס"מ) אבל לא נוח עד בלתי אפשרי לשבת במושב האמצעי אחורי ולכן אינה מתאימה ל 7 נוסעים.

לגבי הדגם הישן יותר - יש מאחור ספסל אחד ש3 מבוגרים בהחלט יכולים לשבת בו בנוחיות בזמן שהם מחכים לגורר...

• תוכן חדש...