Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוס ארוך של קונקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שנסעתי לת"א ראיתי בתחנה מרכזית אוטובוס של קונקס שפעם ראשונה נתקלתי בו.

הוא היה בצבע אפור של חברת IVECO והוא היה ארוך יחסית לשאר האוטובוסים והיו לו 6 גלגלים (ואני לא מתכוון לוולוו הממוגנים שיש באגד ירושלים).

מישהו מכיר/יודע פרטים עליו?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממה שהבנתי זהו האוטובוסים החדשים של קונקס.

יש להם סרן כפול מאחורה. ואם אני זוכר נכון האחורי משוחרר במעט בשביל סיבובים קצת קשים.

הוא יכול לשאת עד כ 100 איש.

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר ללא תמונה, אבל בבית ספר שלי, מצאתי באחת מהמעבדות כתבה מעיתון שעתיד הקרוב יהיה אוטובוס חדשני גדול שהמחשב יפעיל אותו והנהג ישב לכל מיקרה, אולי זה זה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ממה שהבנתי מאבא שלי. (עובד בעסקי התחבורה)

ה 180 איש הוא נסיוני בילבד

לעומת זאת הקונקס היותר "סטנדרתי" הוא מוגבל ל 100 (חוקית לפחות). 70 בישיבה ו 30 בעמידה.

פורסם

מעניין איך הוא עושה פרסה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מדהים ! אני צריל כזה קו שיקח אותי מראשון לת"א וחזרה.. לבוא וללכת חזרה מהבסיס עם אוטובוס ארוך מפוצץ זה לא נעים.. (כל ראשון-חולון-ת"א)..כבר 5 חודשים ככה.

Suzuki Jimny

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר שהאוטובוס הנ"ל ישרת בקווים עירוניים כך שתאלץ להמשיך להידחק באוטובוסים הקטנים.

פורסם

כן זה אוטובוס של Iveco בצבע אפור, הוא אוטובוס רגיל רק מה הוא מיועד ל- 70 איש ישיבה! דרך אגב האוטובוס עושה את קו 320 /312 ת"א-אשדוד!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אתה לא בכיוון מדובר על האוטובוס הגדול יותר ,מסוגל להכיל 180 איש ,כרגע ניסיוני בלבד ועירוני בלבד.

פורסם

קונקס נוסעת בקוים בינעירונים באשדוד,עירונים בטבריה ,אוטובוס של 180 נוסעים לא קצת גדול על טבריה?

פורסם
היום שנסעתי לת"א ראיתי בתחנה מרכזית אוטובוס של קונקס שפעם ראשונה נתקלתי בו.

הוא היה בצבע אפור של חברת IVECO והוא היה ארוך יחסית לשאר האוטובוסים והיו לו 6 גלגלים (ואני לא מתכוון לוולוו הממוגנים שיש באגד ירושלים).

מישהו מכיר/יודע פרטים עליו?

כאן יש תמונה אחת שלו, כאן עוד אחת, וכאן מפרט טכני של האוטובוס הארוך הזה על שלדה ומנוע של רנו.

כאן יש מפרט טכני של אותו המרכב על שלדת איווקו, כמו זה שראית כאן בארץ.

מקווה שסגרתי לך את הפינה הזאת:grin:

:puzzled:
  • תוכן חדש...