Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהשגת בחורה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע... אני הייתי הבחור הכי רומנטי, והכי משקיען ביחסים שהייתה יכול למצוא...

ובחורות שהיו שומעות על כל הדברים שהייתי עושה לחברות שלי/בחורות שיצאתי איתן, היו פשוט מאבדות את הראש...

אבל אחרי תקופה של כמעט שנת בצורת שלמה, הפיוז נשרף, והתחלתי לפעול בדרכים ה"מקובלות" יותר, וברגע שעברתי לשיטה הזו, אז גם ההישגים לא איחרו להגיע...

ואם אתה כל כך מתעב את המשחק הזה, אתה לא חייב לשחק אותו, ובטוח תהיינה בחורות שיעריכו את זה מאוד שאתה כנה איתן... אבל הבעיה עם הכנות הזו, שהיא לא ממש מביאה אותך ליחסים רומנטיים, אלא יותר ליחסי "ידידים", שהם מבחינתי הכי נוראיים! (תחשוב שאתה כל הזמן בסביבת בחורות שאתה דלוק עליהן, והן רואות בך אח, או אחות...)

וסתם בשביל לסבר את האוזן, ולהכניס את הדברים לפרופורציה:

את החברה הנוכחית שלי, "כבשתי" (עללק), בדיוק בצורה שתיארתי קודם, ואני מודה שבהתחלה זה נראה כמו סטוץ רגיל וחסר חשיבות... אבל היום, אנחנו כבר חצי שנה ביחד, וכבר עשינו היכרות בין המשפחות שלנו, והעניינים... איך לאמר... לא הולכים בצורת "משחק מגעיל" בכלל!...

ככה, שבשביל לבנות קשר רציני, אומנם באמת יש צורך בהשקעה, ויושר, וכנות... אבל בשביל הרושם הראשוני, והנסיון "כיבוש" הראשון, צריך לפעול באמצעים הרבה פחות קונבנציונאליים... ואין שום דבר רע בלבטא את הרגשות שלך בדרכים עקיפות יותר מאשר להגיד הכל בפנים!

כל אחד בוחר את דרכו, וכל אחד הולך עם מה שמתאים לו...

לי לקח שנים להגיע למסקנה ש"רומנטיקה" נטו, זה לא דבר משתלם... לא בשביל קשר, לא בשביל סטוץ...

זה לוקח יותר מדי זמן, דורש יותר מדי מאמצים, יותר מדי (יסלחו לי הרומנטיקנים) כסף, ומביא מעט מדי תוצאות בפועל...

אני לא אומר ללכת על הטיפוס הזרקן (כי גם זה לא טוב), אבל צריך לשים את הדברים בפרופורציה.....

ומכיוון שמדובר כאן בכל זאת בפורום רכב, ולא אתר היכרויות, או ייעוץ פסיכולוגי בנושא אהבה... אני מציע לא להיכנס יותר מדי לפילוסופיות הקשרים בין המינים... ;)

בברכה!

יונתן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה את הסרט "halfbaked" ותבצע בדיוק מה שהשחור עשה שם.

עד כמה שאני יודע רק 1% מכל תושבי הארץ ראו את הסרט הזה, אין צורך לפרט עד כמה הוא דפוק, חסר תוכן, ומצחיק עד דמעות! ומה יפה באיך שהוא הכיר שם את הבחורה? אתה מדבר על זה שהוא צחק שאין לו סיכוי איתה אבל בכל זאת הביא לה את המספר פלא' שלו למרות שהיא לא הייתה מעוניינת ואחרי-כן היא התקשרה אליו ראשונה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...