Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחתוני נהיגה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעל "נהיגה" ממש לא מתאימה לספורט.

כמו רכב - גם הביצים שלכם זקוקות ל"שיכוך" ובלימה מסויימת.

אותם מאיות שנייה של בלימה או חוסר בלימה (בעקבות עובי הבד, ורכותו ומרכיביו) מאוד קריטיים לגבי מידת האימפקט והזעזועים שחוזרים למערכת הרבייה בכל צעד של ריצה / קפיצה וכו'.

לגבי תחתוני נהיגה - ברור שככל שהן יהיו יותר דקות - התחושה עולה מכיוון על אותו יחס של בד וחיכוך\זעזוע עולה יחס הפוך של קליטה למערכת העצבים לגבי התחושות מהמושב.

מקווה שלא סיבכתי יותר מדי.

גילוי נאות:

הכותב הינו מתקן יציבה בעל ידע בביומכניקה של הביצים והזין (בין השאר).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שבאמת רציתי לומר זה - תודה לך פיינשמייקר ידידי משכבר השנים על סקירה ממצה מאין כמותה!

מי ייתן כי יירבו!!!

מוטי, לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.

פורסם

מסכים לגמרי...קניתי בזכרון יעקב תחתוני דלתא ב-20 ש"ח שלרוב איתם אני נוהג, תחתונים מצוינות לנהיגה.

אבל לספורט, איי איי, הזין שלי נוטה שמאלה אחרי הליכה ארוכה איתן.

אז יש לי זוג לספורט וזוג לנהיגה :wink:.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תחתון "נהיגה" ממש לא מתאים לספורט.

כמו רכב - גם הפין זקוק ל"שיכוך" ובלימה מסויימת.

אותם מאיות שנייה של בלימה או חוסר בלימה (בעקבות אופי התפירה ומרכיבייה) מאוד קריטיים לגבי מידת האימפקט והזעזועים שחוזרים למערכת השלד בכל לחיצה / זיעה על הביצה וכו'.

לגבי תחתוני נהיגה - ברור שככל שהן יהיו יותר דקות - התחושה עולה מכיוון על אותו יחס של קללה על האמא של הנהג שחתך אותך וזעזוע עולה ביחס הפוך של קליטה לשק האשכים לגבי התחושות מהמושב.

מקווה שלא סיבכתי יותר מדי.

גילוי נאות:

הכותב הינו מתקן עמידה בעל ידע בביומכניקה של הפין (בין השאר).

פורסם

מסוכן לערכתי כי לפעמים יש ברכב כל מיני חפצים חדים (קלטות/אפוד זוהר/ג'ילדה) שלא תמיד רואים אותם.

אז מפה תחשוב לבד מה יקרה אם תצטרך את הבלם לזמן חירום, או שסתם תבוא לעצור בצומת לרמזור, ופתאום כל התיזמון משתנה עקב חפץ מסכן שנכנס לך לתחת, אז בזמן שאתה צועק "אייי.../.../...." ומוריד את התחת מהמושב ומנסה להתאפס על עצמך, זה יהיה מאוחר וכבר תיכנס לצומת....

לכן החוק זה חוק שתופס על כולם, גם לאנשים הנקיים שבנינו. (אלה שלא משאירים כתמים חומים)

פורסם
תודה לך תומר ידידי

בבקשה מוטי ידידי. תמיד כיף לדעת שהכתיבה שלי מוערכת על ידי קומץ של "מביני עיניין".

תודה-

פיינשמייקר.

פורסם

תודה לך תומר ידידי - כתיבתך הנעלה פותחת לי את היום כמו בשירת כנריות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חח איזה שטות הדלתא האלה... אולי זה נקרא תחתוני נהיגה בגלל שהבד שלהן דק וככה אפשר לשחרר גאזים הכי טוב....ובתור עובד בחנות תחתונים אני יכול להגיד שחוץ מזין אין שום הבדל בין גברים לנשים ואני מציץ לכולם.

אה...וגם המחיר.

פורסם
תודה לך פיינשמייקר ידידי משכבר השנים על סקירה ממצה מאין כמותה!

מי ייתן כי יירבו!!!

בבקשה מוטי ידידי. תמיד כיף לדעת שהכתיבה שלי מוערכת על ידי קומץ של "מביני עיניין".

תודה-

פיינשמייקר.

תודה לך תומר ידידי
תודה לך מוטי ידידי
תודה לך תומר ידידי
תודה לך מוטי ידידי
תודה לך מוטי ידידי
תודה לך מוטי ידידי

תשימו לב להתפתחות העניינים....איך מוטי עובר לאהבה עצמית...

פורסם
תשימו לב להתפתחות העניינים....איך מוטי עובר לאהבה עצמית...

תודה לך איגור ידידי.

בברכה:

תומר פיינשמייקר

פורסם

אני רק לא מבין איך לא התייחסת לסדרה הספורטיבית של"דלתא" הידויים בשם קוד : חוטיני ספורט :roll:

סקירה ממש שטחית הייתי אומר....

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תומר, בקשר לזבובים, איזה שחור אחד בBMW אומר לי כל הזמן "אין זבובים, לא נוסע!"

:shock:

עמוס.

אתה עמוס השרת? אתה ממש מעצבן, אי אפשר לגלוש ככה!

ותודה להוריי שהביאוני על הלום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...