Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחתוני נהיגה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חח איזה שטות הדלתא הזאת...אולי זה נקרא תחתוני נהיגה בגלל שהגומיה שלהם דקה, והזמש מלטף את הישבנים וככה אפשר להרגיש את הבאקט הכי טוב...ובתור מוכרת בחנות תחתונים אני יכולה להגיד שחוץ מהסמל אין הבדל בין דלתא הרגיל לבין דלתא לנהיגה אה גם המחיר..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תחתוני דלתא מאוד נוחות לנהיגה, בכלל בכל תחתון עם ביטנה אוורירית אתה תוכל להרגיש יותר טוב את הרכב. וחוץ מזה שנהנים הרבה יותר לנהוג, גם השליטה ברכב טובה יותר, לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל זה מה שאני מרגיש.

לדוגמא, תלבשו תחתונים צבאיות עם כתמים צהובים של שפיך וצאו לסיבוב ברכב ולאחר מכן תלבשו תחתונים נקיות וצאו לסיבוב ברכב- מיד תרגישו את ההבדל-אין זבובים!

בקשר לריפוד הבד שמורכב על המושב ברכב - זה יכול להיות עניין של חיים ומוות, במיוחד בחורף. אתם יודעים מה זה גירוי בכיפה של הזין?

בזמנו בסובארו, הייתה לי כיסא אחד(רכב ישן) מבין הארבעה שלא היה עליו ריפוד (מעט אחרי שקניתי את הרכב, היה גם חורף) ואני לא זוכר אם זו הייתה לחי ימין או שהייתה חשופה או לחי שמאל, אבל לחצתי על הישבן והוא פשוט החליק (תחת רטוב מזעה על ויניל), מיד נסעתי לקנות ריפוד, סיפור של 2 שקלים בדיוק. טיפשי לזלזל בדבר שכזה. אתם יודעים איזה חצ'קונים יצא לי בתחת?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לובש תחתוני דלתא "de race" גירסת goodyear .התחתון עבה,שחור ועשוי מגומי מבית goodyear עם חריץ. התחתון מקנה לי מקסימום "אחיזה".

ציאפתי לכם תמונה של התחתון:

goodyear_photo.jpg

פורסם

אני לובש תחתוני אדידס "adi race" גירסת goodyear ,החלק של התחת דק,סגור ועשוי מזמש,החלק שמכסה לי את הביצה דק מגומי קשיח מבית goodyear עם חריצים שמזכירים תעלות ניקוז של צמיגים,התחתון מקנה לי מקסימום אחיזה ,רגש ומאוד מומלץ.

חוצמזה, תודה לך פיינשמייקר ידידי משכבר השנים על סקירה ממצה מאין כמותה!

מי ייתן כי יירבו!!!

פורסם

גם לי יש דלתא דומות והם נוחות לנהיגה , בדיוק כמו תחתונים רגילות שאגב עלו יותר מהן ( ויקטורייס' סיקרט )

תכלס כל תחתונים שצמודות יחסית לתחת ותאזורים המוצנעים ואם הגומי דק יהיו נוחות לנהיגה

אפילו חוטיני

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
למה מסוכן לנהוג בלי תחתונים?

new_evil.gif

שטויות במיץ.

עבור אלה שלא נימולו , אכן הדבר מסוכן כדבעי , שכן העורלה עשוייה להיתפס בריצ'-רץ' , וזה עשוי לגרום לתאונה.

למזלנו - עוד בטרם המצאת המכונית הקפידו אבותינו , מתוך ראיית הנולד - להצטייד במערכת ה-ABW (Avraham Brit Warning) שהייתה מתריעה בפניך תוך עקצוץ בעטרה על היתפסות איבר הנהיגה החשוב כ"כ.

עם השנים והתפתחות הטכנולוגייה הומצא גם תחתון ה-ABS (שזה Air Bag Seamless) - אשר דואג גם לנפח כריות אוויר קטנות בעת התאונה ולהגן על צאצאיך העתידיים , וכל זאת ללא תפרים אשר עשויים לגרד את אשכי הנהג הממוצע בשימוש יום יומי.

לנשים אין מה לדאוג. אפילו הנרי פורד הדגול הנציח את יתרונן היחסי בדמות ה-Model T (למתקשים :Thong).

פורסם

קרעתם אותי מצחוק :-)

אני יושב בעבודה וקורא אחרי השרשור של נעלי הנהיגה וצוחק בקול רם

ואנשים מסתכלים עליי כמו על משוגע ;-)

נ.ב.

שכחתם בסוף את העניין של לנהוג ערום בקיץ עם מזגן ...

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

חוצמזה, תודה לך פיינשמייקר ידידי משכבר השנים על סקירה ממצה מאין כמותה!

מי ייתן כי יירבו!!!

תודה לך מוטי ידידי

פורסם
תודה לך פיינשמייקר ידידי משכבר השנים על סקירה ממצה מאין כמותה!

מי ייתן כי יירבו!!!

תודה גם לך, מוטי ידידי.

פורסם

לדוגמא, תלבשו תחתונים צבאיות עם כתמים צהובים של שפיך

נראה לי שאתה צריך לגשת לאורולוג. או סתם ליועץ מיני.

צהוב זה בד"כ פיפי , או שאתה מאוד מאוד חולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...