Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי ניקל

משה.ש
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שמעוניין בספריי ניקל היום הייתי בהום סנטר וראיתי שהם מוכרים אני קניתי מיכל אחד, המחיר הוא 80 ש"ח.

לפי מה שאמרו לי זה יוצא ממש יפה, כשאני אשתמש במיכל אני אודיע לכם איך זה במציאות, בכל אופן פרסמתי את זה כי אני יודע שבעבר הרבה חיפשו.

בהצלחה:-D

פורסם

אל תפתחו יותר מדי ציפיות.... אמנם הפקק מצופה בניקל, אבל התוצאה לא ממש נראית כמו ניקל, יותר כמו ציפוי מתכתי מבריק למחצה.

דבר נוסף, הספריי לא מיועד לשימוש חיצוני, משמע, לא לחלקי רכב חיצוניים...הוא לא עמיד בחום ובשמנים/דלקים וכו'.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ואיך הוא לפלסטיק? (צביעת מסגרות מס' רישוי)

פורסם

כרגע אמר הבחור שלפניך שזה לא לחלקים חיצוניים... איפה אתה שם את לוחיות הרישוי? על סוככי השמש?

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם
ואיך הוא לפלסטיק? (צביעת מסגרות מס' רישוי)

אם היית עובר דרך אוטו דיפו היית פשוט חוסך כאב ראש וקונה מסגרת למספר ומרכיב את זה- 10 דק' עבודה.

וזה נראה הרבה יותר טוב מכל ספרי שהו..

בהצלחה..

פורסם
אם היית עובר דרך אוטו דיפו היית פשוט חוסך כאב ראש וקונה מסגרת למספר ומרכיב את זה- 10 דק' עבודה.

וזה נראה הרבה יותר טוב מכל ספרי שהו..

בהצלחה..

יש לקנות מסגרת ניקל למספר לרכבים אמריקאים? (המספר הקטן והרחב)

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
כן יש.

היכן וכמה עולה?

המסגרת יכולה להתאים גם למספר האחורי וגם לקדמי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

באוטו דיפו יש מסגרות ניקל כאלה לרכב אמריקאי או רק את הרגילות המאורכות?

כמה צריכה לעלות כל מסגרת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

פשוט תיגש לסניף הקרוב ותשאל... או תתקשר. אין סיבה שלא יהיה להם במלאי - סה"כ אילו חנויות גדולות ומסודרות.

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...