Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא דיבר על כבלים במחירים של אלפי שקלים,

קח לדוגמא כבלים של רוקפורד , לייטנינג אפילו בסדרות הבסיסיות ותראה איזה הבדלים יש ביניהם לכבלים שנמצאים בקיטים.

אבל כמו שדני כבר רשם יש מיליון ואחד הבדלים בהתקנה , חבל בכלל להמשיך להתווכח בעניין, רוב הישראלים מאמינים שהזול הוא הטוב או לפחות דואגים לשכנע את עצמם.

פורסם

הבעיה אצל אנשים מסויימים כשנותנים להם הצעות מחיר כאלו, בסגנון ה 300-400 ש"ח להתקנה של מגבר\סט קומפוננט\ 6.9 שדורש חיתוך - זה שהם בסך הכול אומרים לעצמם: "מה כבר צריך לעשות?? כולה כמה חוטים לחבר עם ברגים וזהו??" אבל זה ממש לא ככה - קודם כל, כל מתקין נורמלי שעושה עבודה מינימום נקייה וסבירה, לא עושה זאת ב 10 דקות - הדברים האלו לוקחים זמן, ומעבר לעבודה עצמה ששווה כסף, אתם שוכחים דבר מאוד פשוט - דבר שנקרא "שעת עבודה ללקוח".....כנסו לכול מוסך שהוא - בעיקר המוסכים המורשים, תעשו סיבוב באיזור דלפק הקבלה של המוסך ובטוח תיתקלו בשלט שאומר "שעת עבודה ללקוח: (וכאן זה קצת שונה ממוסך למוסך) 140-160 ש"ח"

מה מוסר ההשכל? שמעבר לעבודה שלכאורה נראית פשוטה (לחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס) יש בנאדם שעובד לכם על הרכב...וכמו ששמתם לב, ישנם ימים ושעות מסויימות שאתה לא יכול לזרוק סיכה למתקינים מסויימים מרוב שהם עמוסים בעבודה - ומתקין שעובד לך על הרכב זכאי גם לקבל תמורה עבור הזמן הזה שהוא עובד לך על הרכב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
".....כנסו לכול מוסך שהוא - בעיקר המוסכים המורשים, תעשו סיבוב באיזור דלפק הקבלה של המוסך ובטוח תיתקלו בשלט שאומר "שעת עבודה ללקוח: (וכאן זה קצת שונה ממוסך למוסך) 140-160 ש"ח"

.

קבל תיקון: שעת עבודה במוסך מורשה נעה סביב ה 200 שח!!!!

ולכל המתווכחים:

אין הוקוס פוקוס בעולם , גם לא בהתקנות ברכב, שימו לב:

עבודה של מתקין עם רצון והשקעה של שעתיים,

ועבודה של אותו מתקין עם רצון והתקנה של 5 שעות,

תשמע אחרת, בסופה של ההתקנה!

אל תשלו את עצמכם, היא תשמע אחרת!!

ולבחור שרוצה להתקין:

אם היית שם (אצל המתקין) ואתה מרגיש שזה בסדר, ואתה לא מדקדק באי אילו פרמטרים

שלחלקנו הם מהותיים , לאחרים בכלל לא, אז גש ביום ראשון למתקין ההוא,

ויאאלללה בהצלחה!!!!

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
תגידו מה לגבי התקנות אוטו דיפו?

יודעים מחירים ששם?

כמה יעלה שם להתקין מגבר?

בצומת בילו הם מתקינים בשבת?

התקנת מגבר עולה באוטו דיפו 250 ש"ח, לא כולל חיווט (עולה 149 ש"ח), עדיף לך לזרוק תרכב בשטחים מאשר לתת להם לעבוד על הרכב. :-)

לגבי השאר אין לי כח להסביר תנקודה... כמו שאמרתי אנשים משכנעים את עצמם שהזול הוא הטוב...

ודרך אגב סרגי לא התכוונתי לקיטים שדיברתי על מותגים, אני לא ראיתי מתקין שמכבד את עצמו ועובד עם קיטים אלא עם גלילים איכותיים וכבלים RCA ארוזים וממותגים.

פורסם
למה לדבר שטויות

קיט התקנה ב 150 שקל זהו קיט מעולה

אין סוף לדברים האלו יש קבלים באלף שקל יש כאן אחד שקנה אותם?

סט ב 150 שקל זה סט פשוט מאוד למערכות אם רכיבים פשוטים משהוא כמו 700-900 שקל מגבר. אם מתקינים מערכת ברמה סבירה אז סט של150 שקל זה כבר לא בסדר אנשים. אני תמיד אומר תיקנו את חיווט בניפרד כל פריט שיהיה באמת איכותי כי אחר כך יש שאלות כמו "המגברים לא עובדים הפיוז בסדר למה זה" אני פעם קניתי חיווט של 150 שקל חיווט של "4G" בית פיוז היה על הפנים החוט ביכלל לא היה דומה ל 4 G חוט של RCA החה הכי פשוט שיש שבכאלה אחר כך ניהיה חיטתוך של חוט באיזה מקום ואתה לא ידע ממה זה ו מה קרא. בקיצור כמו שאמר קודמי "אנשים משכנעים את עצמם שהזול הוא הטוב..."
פורסם

איזה אוטו יש לך?

בכל מקרה תעשה את זה ונפתור לך הרבה קושיות מראש:

תקנה כבל 4 G 4 וחצי מטר (לשיפור עתידי'ובכללי עדיף 4 G כולה כמה שקלים יותר)

תקנה בית פיוז עם פיוז בעל ערך של כל הפיוזים במגברים שלך - 30 שקל גג

תקנה צמד כבלי RCA של VIVANCO בשקם אלקטריק בערך ב50 שקל באורך 5 מטר (הסיכוך השזור הטוב ביותר) - לא תמצא לרכב כבלים טובים יותר

תקנה כבל באורך 20 סנטימטר בעובי 4 G להארקה

וכבל רמקולים פשוט באורך 4 מטר ליצירת הרימוט

ולך תתקין אצל המתקין

-אצלו תוודא שכל הסופיות (קצה כבל) מולחמות !! (חשוב מאוד) כלומר שלא יחברי את הכבל לאוזן או

לסופית רק בלחיצת פלייר אלא גם בהלחמה בריאה

-תוודא שאין אצלו קיצורי דרך -כלומר חיתוך פלסטיקים על מנת לא לפתוח חלקים מסוימים

-תסתכל שהמתקין מחבר את ה + הראשי למצבר ולא לתיבת הנתיכים

-שהכבל + והRCA לא יעברו באותו צד (גם הרימוט שיוצא מהמכשיר שיעבור עם ה+ ולא עם הRCA)

ואגב ממש לא אכפת לי שריצ'רד קלארק אומר שזה לא משנה( לי זה עובד)

-תראה שהוא לא מתקין לך כמו חורני שכל הכבלים חשופים ויכולים להיקרע בקלות

-המבחן האמיתי זה שלא תוכל לראות בכלל כאילו מישהו עבד לך באוטו

-את המגבר תתקין על פלטת עץ

-בנקודת ההארקה תבדות שהמתקין מוריד בעזרת נייר שיוף את הצבע על מנת לקבל הארקה טובה יותר

תדאג שבסוף כאשר הוא מכוון הוא לא יגביר לך את הGAIN במגברים GAIN הוא לא ווליום

GAIN הוא פוטנציומטר להתאמת המתח בין היציאה של מקור השמע לכניסה של המגבר

טוב סך הכל רשמתי את כל מה שעולה לי בראש בגלל זה הכל מבולגן אבל אני מאמין שזה יעזור לך

פורסם

גריז חרא של יחס אחרי שתתקין הוא לא יתייחס אליך שלא תעיז ללכת אליו!!!

עוז

יום יבוא והשמש תזרח והקב"ן בעזרת השםם יוציא אותי מהצבאאא!!!!!!!!!

פורסם

כמו שכבר אמרו כאן מלפניי (בעיקר הפירוט של דני), אפשר להתקין גם ב50 שקל אצל "חאלד מארחות בע"מ"... ולקבל "התקנה"...

אבל העניין של ה1000+ שקל, מדבר על התקנות מקצועיות, עם חומרים איכותיים, וחוטים ששויים משהו (רמז דק - ערכת חיווט של 100 שקל, זה לא ציוד איכותי)

והתקנות כאלו בד"כ גם יכללו חיזוקים לתושבות הרמקולים, בניית קיר עץ למגבר, עבודה על ביטול רעשי אדמה וכו'...

אם אתה רוצה ללכת יותר רחוק, יש לך התקנות בסאונד-סטורם, שיעלו לך 3000 שקל לדלת! (אחת!!), אבל אם תפתח את האתר שלהם ותראה איך הדלת נראית בסוף התהליך, אתה גם תבין למה לוקחים לך כל כך הרבה כסף על "כולה התקנה"...

אבל קח בחשבון שיש גם כאלה שיגזלו לך כסף ויעשו עבודה יותר חאפרית מכל חאפר אחר שיקח לך 300 שקל.

בירושלים ישנו מתקין (שאני לא רוצה לציין את שמו כרגע), שנראה כאילו הוא שיא המקצועיות, ובאים אליו גולפים, וב.מ.וו, ומרצדסים, ומשלמים אלפי שקלים, ואף עשרות אלפי שקלים, על משהו שהיה אפשר לעשות ב2000-3000שקל גג. שלא לדבר על זה שההתקנות אצלו הן נוראיות (אני לא מדבר מנסיון אישי למזלי, אך יש כאן כמה אנשים שסיפרו איך נראות ההתקנות שלו).

קיצר, צריך להבין שבעסק הזה אין קיצורי דרך... ואם אתה רוצה איכות, תהיה מוכן לשלם.

ואם אתה רוצה לחסוך כסף, תתייעץ כאן בפורום ותעשה התקנה לבד, זה לא יהיה יותר גרוע מלשלם 300 שקל לאוטודיפו.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לכל החכמים שלא מבינים פה אפשר להשוות מחירי התקנות למחירי מגברים לדוגמא :

התקנה זולה = למגבר זבל סיני (מי החזיק מגבר זבל סיני הרבה זמן ? ) אין ספור תקלות ואף פעם לא מרוצים וסביר להניח שבזמן הקרוב גם תחליפו גם את המגבר וגם את ההתקנה .

התקנה טובה = מגבר נחמד בסביבות 500-1000 ש"ח .

התתקנה מקצועית = למגבר מקצועי שייתן לכם תמורה הרבה יותר טובה מכל מגבר זבל סיני שתקנו וגם יחזיק לכם שנים בלי להתקלקל .

והמבין יבין אין ארוחות חינם .

פורסם

לא ממש הבנתי מה ניסית להשוות כאן?

תשים לב, שכתבתי שלא תמיד מחיר גבוה = איכות התקנה טובה!

וגם אותו דבר לגבי מגברים - יכולים לשדוד אותך במחיר, ולמכור לך זבל סיני במחיר של מגבר HI-END.

שלא לדבר על זה, שככל שהמגבר איכותי יותר, צריך לעבוד הרבה יותר על הכיוון שלו... אחרת הוא לא שווה ת'כסף.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...