Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם מעל מחירון???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא בוכה אדון שמר. אני את ההחלטות שלי עשיתי, ולמזלי אני לא מתעניין ברכבים מהסוג המדובר כבר מלפני שנים רבות. אם הקונים של רכבים אלו מוכנים לשלם פי 2 מהמחירון שיבושם להם, וגם לך. תמשיכו להיות מוכנים לשלם על גרוטאות ישנות מחירים מופקעים ואל תתפלאו שהמחירים מאמירים לשמיים. זה בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת = אתם קובעים את המחירים המגוחכים האלה.

תגיד , על דיהטסו שרייד 98 שווה לשלם 26K ועל סקסו VTS שנת 98 לא שווה לשלם 30K ...

רק בגלל שלוי יצחק אמר .

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי, אני לא מאמין שדיהטסו שרייד שווה יותר מסקסו VTS באותה שנה. אני פשוט לא מאמין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שלומי, אני מתפלא עליך, וודאי שכדאי לשלם על שרייד מחירון זה רכב יפני איכותי, הוא עוצב ע"י ברמודה (כמו ברטונה אבל יותר זול) יש לו בולמים של מילשטיין (כמו בילשטיין אבל יותר זול) יש לו מושבי ריקבון (כמו ריקארו אבל ......) בקיצור אחלה אוטו, אני ממליץ עליו בתור ארון מתים נייד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
שלומי, אני לא מאמין שדיהטסו שרייד שווה יותר מסקסו VTS באותה שנה. אני פשוט לא מאמין.
תתפלא , שרייד 98 שווה 26 .

VTS 98 שווה איזה 22 לפי דעתי .

אחת עם איכות נסיעה של סקייטבורד והשנייה אחת הספורטיביות הכי טובות שיצאו בשנים האחרונות .

תאמין לי שיש דוגמאות יותר מגוחכות, פשוט לא היה לי כוח לחפש.

מזדה 121 שנת 95 ללא הגה כוח וחלונות חשמל שווה יותר מVTS שנת 98 עם כריות אוויר וכל האיבזור האפשרי.

פורסם

אתם מדברים כאילו שאתם לא יודעים שהמחירון של הספורטיביות בקנטים.

כאילו שלא שמעתם מעולם שמחירון של רכב אחד גבוה מאחר של אחד שנותן יותר תמורה.

מה תגידו על וולוו 240 כדוגמא אישית - מחירון אולי 10K וגם זה בהגזמה - מה תביאו ב-10K?

שרייד? ג'אסטי? פיאסטה?

נו באמת. .

אי אפשר לחפש במחירון שלו שום הגיון.

פורסם
תתפלא , שרייד 98 שווה 26 .

VTS 98 שווה איזה 22 לפי דעתי .

אחת עם איכות נסיעה של סקייטבורד והשנייה אחת הספורטיביות הכי טובות שיצאו בשנים האחרונות .

תאמין לי שיש דוגמאות יותר מגוחכות, פשוט לא היה לי כוח לחפש.

מזדה 121 שנת 95 ללא הגה כוח וחלונות חשמל שווה יותר מVTS שנת 98 עם כריות אוויר וכל האיבזור האפשרי.

האבסורד הוא שראלי 98 שווה 27K ש"ח. יותר מ VTSב 25%!

אז זה לא שלוי יצחק פוגע בכל הצרפתיות, הוא פוגע בעיקר בסיטרואן למיניהם.

אם מישהו עקב אחרי המחירון של ראלי 98', המחירון שלה לא ירד באגורה שחוקה אחת בשנתיים האחרונות! אז אם לפני שנתיים מכרו אותה ב X כסף מעל המחירון, איך זה שהיום היא נמכרת עדיין באותו אזור של המחירים? אנשים מבקשים בכל מצב סכום של X כסף מעל המחירון, וזה טיפשי. כשאני מכרתי את הראלי שלי (לפני שנתיים), המחירון אז היה בצניחה בחצי שנה האחרונה והיה ממש זנותי יחסית לאחרות. מכרתי אותה בסכום יפה מעל המחירון. מאז לוי יצחק הבין כניראה את הטעות שלו ולא הזיז את המחיר מחירון שלה. אבל איך זה שהמחיר בשטח לא ה שתנה?

משום מה יש לי הרגשה שגם אם המחירון של ה106 למיניהם היה יקר יותר ב 5K ש"ח אז עדיין היו מבקשים עליהם לפחות 5K מעל.

אז על VTS לשלם הרבה מעל המחירון אני מבין, היא שוות ערך ל 106GTI באיכויות ולכן אין שום סיבה למכור 10K מתחת ל 106GTI. אבל הבעיה היא שאנשים נתפסו לסטיגמה הזו ש"לוי יצחק לא מבין כלום" ולכן בכל מצב מבקשים המון מעל המחירון. למה? כי אנשים חושבים "לוי יצחק טיפש על רכבים מסוימים (VTS למשל), אז הוא טיפש גם על שלי".

ראיתי לא קצת 106GTI למכירה יותר מחודשיים - למרות שהיא הייתה במצב מעולה. למה? כי דרשו עליה 8K מעל. 106GTI זה רכב מדהים, ללא ספק אחד הטובים ביותר שאפשר לקנות, אבל אי אפשר לצפות שמחירון של GTI שנת 98' יהיה 45-50K.

אז אל תכלילו, תסתכלו על כל מקרה לגופו.

Back to the original - NC again.

פורסם
תגיד , על דיהטסו שרייד 98 שווה לשלם 26K ועל סקסו VTS שנת 98 לא שווה לשלם 30K ...

רק בגלל שלוי יצחק אמר .

שלומי, אתה טועה...

שרייד 1300 ידנית (האצ'בק) מודל 1998 עולה בין 18,500 ל 19,200 ש"ח.

דגם ה 1500 (סדאן) מתחיל מ 26K ש"ח ושאר הדגמים האוטומטים, עקב הביקוש הגבוהה, גם כן עולים באיזור ה 26K שח.

מאחר ומשווים VTS (ידנית, DUH) לשרייד ידנית, הרי שהשרייד עולה כ 18K שח וה-VTS ככל שמרבה המוכר לבקש. את השיקול עושה הקונה אבל הנקודה הבסיסית הובהרה, השרייד הידנית מאוד זולה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רגע, אתה בא להגיד לי שדיהטסו שרייד אוטומטית יותר מבוקשת מ VTS ? או "שווה" 6000 שקל יותר ? (דר"א, מדובר על דגם ה 1300 לא 1500, כאילו שזה בכלל משנה)

מזדה 121 גיר ידני שנת 98 עולה 25500 במחירון

סקסו VTS שנת 98 עולה 20500 .

אז על 121 ספרטנית זה "הגיוני" לשלם 25500 ובשביל VTS לא בגלל שזה 5 מעל או 25% מעל...

שלומי, אתה טועה...

הנקודה הבסיסית הובהרה, השרייד הידנית מאוד זולה.

איציק

היא לא מאוד זולה , היא עולה כמו סקסו VTS ! זה נראה לך הגיוני ?

זה כמו שתגיד שהיום סיריון עולה כמו C4 VTS .

פורסם
רגע, אתה בא להגיד לי שדיהטסו שרייד אוטומטית יותר מבוקשת מ VTS ? או "שווה" 6000 שקל יותר ? (דר"א, מדובר על דגם ה 1300 לא 1500, כאילו שזה בכלל משנה)
בחוג חובבי הרכב והנהיגה, ה VTS היא מכונית סופר מבוקשת.

... אבל כמה כבר חובבי רכב יש בין כל מחזיקי/בעלי/רוכשי הרכבים כיום ? מעט ביותר.

סביר להניח שאם לוי יצחק היה מפריד מכוניות ספורטיביות מהמחירון העממי (ואז היה מחירון לוי יצחק למכוניות פרטיות ומחירון לוי יצחק למכוניות ספורטיביות) אזי ה VTS היתה יקרה יחסית, כי אז היה בידול בין הייעוד והיכולת של המכונית ביחס ל"שוק" אליו היא מכוונת.

ברגע שהכנסת את כל הביצים לאותה השקית, גם ביצה מזהב יכולה להעלם בין שאר הביצים הלבנות - וזה בדיוק מה שקורה עם מכוניות כאלה. הביקוש שלהן ביחס לכמות הקהל שרוצה בדיוק להפך ממה שהן מציעות יוצר אשליה של חוסר ביקוש.

עיקר הקהל המחזיק כלי רכב פרטיים הוא קהל שאינו חובב רכב. הקהל הזה מכתיב את הטון שיש במחירון - ועובדה שבקרב הקהל הזה ה-VTS אינה מכונית מבוקשת !

כל עוד הקהל הזה הוא הרוב הקובע מבחינת ביקוש באוכלוסיית מחפשי/רוכשי/מחזיקי הרכב - זה המצב - עגום ככל שיהיה.

לצורך העניין, אם תיקח כרגע 10,000 אנשים באופן אקראי מהרחוב ותשאל אותם במה הם בוחרים (מתוך כוונה שהם צריכים לרכוש ולתחזק את הרכב הזה), סיטרואן VTS או דייהטסו שרייד - אז מתוך השקפת עולמם בה הרכב צריך לשנע אותי ממקום למקום במינימום כסף (ביחד עם המוניטין של השרייד בשוק המשומשות) - הרוב יבחר בשרייד - והביקוש הוא מה שיוצר את המחיר.

היא לא מאוד זולה , היא עולה כמו סקסו VTS ! זה נראה לך הגיוני ?

שלומי, זו סה"כ VTS !!! לא 745 שנת 2004 ! ת-ת-א-פ-ס !!!

אתה יודע כמה עלתה שרייד לפני שנה-שנתיים ? יותר מכפול מהמחירון הנוכחי שלה !

זה היה אבסורד, 106 או סקסו עלו כמעט חצי משרייד !

זה נראה לך הגיוני ?!?! ברור שלא !

אבל כיום, בשביל מכונית בת 8 שצריכה לשנע בתוך העיר זוג, במינימום הוצאות - 19,000 ש"ח זה מחיר בדיחה.

זה שהמחיר של ה VTS ביחס לתמורה הוא גם כן בדיחה - עדיין לא צריך להפוך אותה למכונית מאוד יקרה. בניגוד למכוניות עממיות יותר במהותן, הרכבים הללו עוברים התעללות קשה יותר וזקוקים ליד אוהבת יותר (וכיס רחב יותר) - וכן, זה בא לידי ביטוי בביקוש (אף אחד לא רוצה לקנות רכב שווה 2 פרוטות ולהשקיע עליו עוד 50 פרוטות, בכסף הזה הוא יכול לקנות משהו יותר חדיש).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק , בכנות, איזה אוטו יימכר מהר יותר במחיר של 25K (בהנחה ששתי המכוניות מצב סביר) , VTS או שרייד אוטומטית ? אני מוכן לעשות איתך התערבות.

מה זה אומר ? שהמחירון לא משקף את מצב השוק לכן כל התייחסות אליו לא רלוונטית.

אותם אנשים שאמרו שלשלם 8 מעל המחירון זה אבסורד בשביל VTS היו משלמים אותו מחיר בשביל מכונית הרבה הרבה פחות טובה רק בגלל שזה רשום במחירון .

האבסורד הוא במחירון, זה הכול.

פורסם
שלומי, אני מתפלא עליך, וודאי שכדאי לשלם על שרייד מחירון זה רכב יפני איכותי, הוא עוצב ע"י ברמודה (כמו ברטונה אבל יותר זול) יש לו בולמים של מילשטיין (כמו בילשטיין אבל יותר זול) יש לו מושבי ריקבון (כמו ריקארו אבל ......) בקיצור אחלה אוטו, אני ממליץ עליו בתור ארון מתים נייד.

בני זונות הוועם בית, עוד פ'ם לא תיקנו ת'מעליל...:-D

פורסם
איציק , בכנות, איזה אוטו יימכר מהר יותר במחיר של 25K (בהנחה ששתי המכוניות מצב סביר) , VTS או שרייד אוטומטית ? אני מוכן לעשות איתך התערבות.

מה זה אומר ? שהמחירון לא משקף את מצב השוק לכן כל התייחסות אליו לא רלוונטית.

אותם אנשים שאמרו שלשלם 8 מעל המחירון זה אבסורד בשביל VTS היו משלמים אותו מחיר בשביל מכונית הרבה הרבה פחות טובה רק בגלל שזה רשום במחירון .

האבסורד הוא במחירון, זה הכול.

תלוי איפה;

אם זה במפגש PSI הקרוב - ישלמו לך 55K ש"ח בשביל ה VTS וגם תקבל מציצה אם תבקש... את השרייד לא תצליח למכור שם לעולם.

...אבל אם זה דרך העיתון למשל, או סתם לשוק הפרטי - השרייד האוטומטית תחטף (שזה פחות או יותר כמו למצוא היום יאריס 1.3 אוטומטית עם נתונים סבירים).

שוב שלומי, זה שהמחירון לא משקף לחלוטין את מצב השוק - יכול להיות. אף אחד לא טען שהמחירון מושלם, אין בו שום טעויות, הכל הגיוני ומצויין בו. כמו בכל דבר - גם במחירון יש "פאקים" או "באגים" או איך שלא תקרא לזה - ואני לא חושב שצריך להתבכיין על המצב העגום הזה. מי שמחפש את המכוניות האלו ומוכן לתחזק אותן - רק יהנה יותר מהמחיר הזול. אסור גם לשכוח שהמכוניות הללו ממשיכות, כמו כולנו, להזדקן... וזה לא לטובתן.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם זה במפגש PSI הקרוב - ישלמו לך 55K ש"ח בשביל ה VTS וגם תקבל מציצה אם תבקש... את השרייד לא תצליח למכור שם לעולם.

...אבל אם זה דרך העיתון למשל, או סתם לשוק הפרטי - השרייד האוטומטית תחטף

הוא לא שאל איפה, הוא שאל כמה זמן יקח לכל אחת, תפרסם כל אחת איפה שאתה רוצה, אני מכפיל את ההימור של שלומי

• תוכן חדש...