Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם מעל מחירון???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעשה חשבון פשוט,גם ב40 אלף שקל,לא תקבל שום דבר שמתקרב לפאן שהרכב זה

יתן לך(תזכור שהיא פגו' 106 gti "בתחפושת").

לטעמי גם יותר יחודית ונדירה בארץ מפגו' 106 gti...

900 ק"ג לעומת קרוב ל1400ק"ג בליאון,מנוע אטמוספרי נמרץ לעומת

מנוע טורבו עצל(מזכיר טורבו דיזל)חשבון דלק מגוחך,ביטוח,וטיפולים

זולים. יעלו אצלך הרבה חיוכים...:-D

:x הלו הלו.

;).

לדעתי כדאי לך לקחת, מחיר די טוב קיבלת.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שהמחירון של ה VTS הוא בקרשים לחלוטין...ובמידה והרכב ילך בתאונה הוא יקבל רק 18 אלף מסכנים שבתכלס הוא שילם 40 אלף...

מישהו אי פעם חשב על זה?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אז שלא יעשה תאונה.... :-D

זה מעלה סוגיה מעניינת, האם ניתן לבטח רכב על פי הערכת שמאי ?

בקשר למעל המחירון, לצערי הרב זאת נהייתה מחלה .

גם בעלי גולף 1.6 אוטומטיות לא מתביישים לבקש 3-5 מעל המחירון ,

שלא לדבר על בעלי 1.6/1.8/2.0 ידניות שחושבים שיש להם זהב ביד...

על GTI אני אפילו לא מדבר. רכבים שחוטים במחירים אסטרונומיים.

לדעתי, מאחורי המחירון ,בסופו של דבר, קיים הגיון מסויים, לפעמים קצת מעוות,

ועל רכבים נדירים יחסית ושמורים שווה לשלם מעל המחירון ,אבל בגבולות הטעם הטוב.

גם אני ביקשתי וקיבלתי מעל המחירון, אבל העדפתי להוריד קצת לטובת קונה רציני,

מאשר ללכת לבדיקה עם כל מיני חאפרים שהציעו פי 2 יותר מעל...

בשורה התחתונה , אף רכב לא שווה פי 2 מערכו במחירון.

אבל , עם זאת, סביר להניח שאם לא תקנה את ה VTS הזאת, לא תמצא אחת אחרת בחודשים הקרובים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה מעלה סוגיה מעניינת, האם ניתן לבטח רכב על פי הערכת שמאי ?

אם אני לא טועה - חנן (מג'יפולוג) ביטח היילקס ע"פ הערכת שמאי.

פורסם

כמו שאמרו, לגבי הביטוח, אפשר לבטח על פי הערכת שמאי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שוב הויכוח האינסופי על הגרוטאות הצרפתיות הללו ?

קופסת גפרורים שזזה מהר יחסית (בעיקר בסיבובים) ומתפרקת מכל אפצ'י.

אבל - וזה אבל גדול. היצע נמוך , וביקוש גדול (תומר106ראלי , מי ייגול עפר מתחתוניך) - והרכב נחטף כמעט ללא קשר למצבו , עקב חבורה גדולה במיוחד של ילדים מתלהבים.

לפיכך - מציאת דגם ספורטיבי של 106/SAXO במחיר המחירון המגוחך שלו היא משימה בערך בלתי אפשרית (אלא אם תיפול על זקנה שקנתה את ה-106 המהודרת ביותר שהייתה ללובינסקי ולא יצאה מפתח ביתה ב-5 השנים האחרונות כך שאינה מודעת ליכולת המכירה של הרכב).

כמה שווה לשלם מעל ? UP TO YOU. כמה אתה מוכן להרשות לעצמך להוציא על רכב כזה ? רווח כספי לא תעשה ממנו כנראה. חיוכים יהיו (והרבה) , עד המוסך (כן , כן - תקפצו עליי עכשיו , כל מחזיקי הראלי שלא ראתה מוסך כבר חמש שנים. BITE ME).

פורסם

אתם בעצמכם גורמים למחירים של הרכבים האלו לעלות מעבר לכל פורפורציה. מי שמוכן לשלם יותר גורם למחיר לעלות.

המחירון שיש היום בשוק (למרות שאני לא חסיד גדול של לוי יצחק) משקף את המחירים של הרכבים האלו.

דורש פי 2 !!!! ממחיר מחירון? שילך לחפש פריאר.

המספרים כבר עברו כל גבול אפשרי. מילא 2000 מעל המחירון אבל פי 2! גניבה! ואתם נותנים לזה יד.

פורסם

דווקא המחירון שלוי יצחק קבע הוא מגוחך. על מה הוא ביסס את הקביעה הזאת? על פי 20 מכוניות שיש בארץ? נמכרת אולי אחת כזו אולי פעם בחודשיים (אני מדבר על 106 GTI יחד עם ה סקסו VTS).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתם בעצמכם גורמים למחירים של הרכבים האלו לעלות מעבר לכל פורפורציה. מי שמוכן לשלם יותר גורם למחיר לעלות.

המחירון שיש היום בשוק (למרות שאני לא חסיד גדול של לוי יצחק) משקף את המחירים של הרכבים האלו.

שמת לב למה שאתה כותב ?

שוק מורכב ממוכרים וקונים , אם לא סיפרו לך. אם המוכרים והקונים מוכנים לשלם מחיר X - אז זה מחיר השוק.

תיכף תבוא לבכות מה פתאום קונים חבית נפט ב-75 דולר. המחירון שלה רק 40... :?

פורסם
הנה התחלנו שוב....

האמת משהו לא ברור בלוי יצחק.

אני מחפש גולף קרוב ל3 חודשים והמחירון של דור4 לא זז בשקל.....

אני שוקל להשקיע בגולף במקום בפק"מ.

אייל שלום,

אני מכרתי את הגולף שלי שנת 2000 מנוע 1.6L במחיר מחירון משקולל שהוא 59K.

אני עמדתי על שלי ותוך שבוע הרכב נמכר במחיר שדרשתי למה?

כי הרכב נקי ללא תאונות מתוחזק על-ידי (לא סיפרתי כי כולם אוהבים לשמוע שהרכב טופל במורשה) קילומטרא'ז נמוך מאוד ויד ראשונה.

אומנם התקשרו אלי רבים לשאול פרטים על הרכב אבל 95 אחוז מהאנשים היו סוחרי רכבים שרצו לשלם מחיר מחירון פחות 2000 שקל הווה אומר 50K, שילכו לחפש מי ינע..ע אותם.

לצערינו המוכרים מי שקובע היום את מחיר השוק הם סוחרי רכב שחייבים לגזור קופון של כמה ת'לאפיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מחירון משוקלל על רכב במצב שלך הוגן מאוד לבקש ולקבל.

אני אישית מוכן לשלם עד 3 מעל מחירון משוקלל על גולף בתנאי שהיא באמת שווה את זה , כאשר עם כל הכבוד לגולף,זה רכב מאוד נפוץ וה3 מעל נועד רק כדי לקצר את זמן ההמתנה ולא כי אני באמת חושב שגולף כלשהי שווה את זה (אולי GTI יד 1-2 עם ק"מ נמוך, אבל אין כאלה דברים)

לדעתי תוך פרק זמן של שנתיים המחירון לא יהיה רלוונטי יותר.

יותר ויותר אנשים מבקשים כמה שבא להם, שמצד אחד זה טוב, אבל מצד שני הם קובעים את המחירון כגבול תחתון, ככה שכרגע הכיוון המסתמן הוא לטובת המוכר ולרעת הקונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמת לב למה שאתה כותב ?

שוק מורכב ממוכרים וקונים , אם לא סיפרו לך. אם המוכרים והקונים מוכנים לשלם מחיר X - אז זה מחיר השוק.

תיכף תבוא לבכות מה פתאום קונים חבית נפט ב-75 דולר. המחירון שלה רק 40... :?

אף אחד לא בוכה אדון שמר. אני את ההחלטות שלי עשיתי, ולמזלי אני לא מתעניין ברכבים מהסוג המדובר כבר מלפני שנים רבות. אם הקונים של רכבים אלו מוכנים לשלם פי 2 מהמחירון שיבושם להם, וגם לך. תמשיכו להיות מוכנים לשלם על גרוטאות ישנות מחירים מופקעים ואל תתפלאו שהמחירים מאמירים לשמיים. זה בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת = אתם קובעים את המחירים המגוחכים האלה.

פורסם

שוב - לא הבנת.

את המחירון קובע השוק.

זה שאחד לוי יצחק כתב שרכב X שווה 100 שקל ורכב Y שווה 20,000 שקל שווה לתחת אם השוק לא מקבל את הקביעה הזו - וטוב שכך.

• תוכן חדש...